Kočka - jak přesvědčit manžela?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
27.9.11 12:58

U nas je to stejne.. My meli vzdycky doma kocky, ale nasi maji barak, takze to byly tak ze 3/4 kocky venkovni, ted uz domu vubec nechodi..
MUj tata je nema rad, takze je trpi jen venku, z domu vyhazuje.. Ale krmi je a pohladi venku, to jo :wink:
Manzel kocky nesnasi, takze ted mam utrum, maximalne by povolil maly kralicky nebo morce.. ja bych teda radsi tu kocicku, zrovna sibirku, jeeee..

Premyslela jsem, co by udelal, kdybych nejakou domu privezla, ale presne si vzpomenu na tatu, jak je na ty kocky hnusnej, kdyz mu vlezou do domu, proste je nema rad, tak tu kocku k nam taky asi neporidim… :nevim:

Az budou kluci vetsi, tak uvidim, treba si to zviratko prosadim a on se smiri a bude mu i ty kapsicky podstrkovat..

Takze neporadim, asi bych ho teda neprinesla, kdyz je manzel nema rad......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
27.9.11 13:07

moje mamka má kocourka od maličkata a pořídila si ho dobrovolně ,je hodný ,mazlivý ,ale má svoje dny ,že by ho člověk něčim praštil ,klidně se jí vyčůrá do postele ,opakovaně kolik dní a kytky likviduje a prostě jak když mu přeskočí ..a pak je zase kolik měsíců klid a jen likviduje kabely a kytky atak ..já když to vidim,tak se modlim ,aby to zvíře jednou nezůstalo na krku mě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.11 23:23

Díky za odpovědi, bohužel jste mě moc nepotěšily :cry: Určitě nechci nic lámat přes koleno. Jen mi je to líto, už kvůli dětem …

• Citovat
  • Upravit
LENKACAR
29.9.11 10:46

a ještě jedna věc ..nakonec mi zjistili alergii na kočky ,takže každá návštěva je pro mě utrpení..jak to enchtějí oba stejně ,já bych se na to vyprdla ..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný