Kočka nebo kocour?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24002
5.6.17 20:41

Momentálně máme jednu kočku, dva kocoury a 5 koťátek. Vloni byly 4 kocourci a jedna kočička, letos je to naopak. Řekla bych, že kocour je mazlivější, ten náš chodí za námi jak pejsek. Kočka je zase lepší na chytání myší a malých potkanů. Každý den dotáhne nejmíň jednoho koťatům, hlupačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.6.17 20:59

My mame doma kocoura, je to ziva, plysova hracka, agent provokater, ktery furt vymysli neco :srdce:. Napr.dnes jsem chystala skolkarovi batoh na zitra na vylet a holce na plavani, dala je na sedacku. Kocour se nacpal klukovi do batohu, zvedavy, by to neprezil, kdyby nezjistil co tam je. Od 10 mes.je vykastrovany, zacal znackovat, tak hned musel na zakrok. Stihl oznackovat koberec a kabelku, po zakroku je zase hodny. Nas rodinny mazanek opecovavany. Takze za me jedno jestli kocour nebo kocka. Ma svoje nalady, kdyz ma naladu dojde se nechat umazlit, spi s nama a kdyz nema naladu spi na chodbe sam. Je zavisly na deckach, na hrani si s nima, jak i odjedou pryc trpi, truchli u nich v pokojich, mnouka, aby si je privolal. Sam si skace do kocaru pro panenky, nakupniho kosiku co naji a tam ceka dokud ho nebude nekdo vozit. Aj tam usne :mrgreen:. Kdyz odejdeme, spi na botniku ceka na nas nebo za oknem od cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
5.6.17 20:59

@Inaris :pankac: jo, jo kocour mi až leze na nervy jak po mě pořád vříská, motá se, doslova chce abych o něj zakopla. Pořád jenom"krm mě, hlaď mě… :roll: "
Kočička ta mňouká jen když je to fakt naléhavé, neotravuje, nevtírá tolik. Má takovou svou noblesu :nevim:
Jinak si taky myslím, že lovci jsou stejní i po kastraci. Možná ještě lepší, protože je nevysiluje ten půd a mají čas na hru a lov. A opět v lovu vyzdvihuju kočky. Kocouři jsou podle mě pohodlnější, co mám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
5.6.17 21:03
@vejilka píše:
Holky a ještě se zeptát. Loví vykastrovaní kocouři a kočky myši nebo jsou po kastraci spíš línější?
¨Náš vykastrovaný kocour(zhruba v 5 měsících věku) myši loví. Měli jsme s myšmi velké problémy, od té doby, co máme kocoura, je klid. Je přítulný, nechá si líbit skoro všecko
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.6.17 21:04
@vejilka píše:
Holky a ještě se zeptát. Loví vykastrovaní kocouři a kočky myši nebo jsou po kastraci spíš línější?

My mame kocoura doma v baraku. Ven jdeme na terasu, zahradu spolu, rikam tomu zdravotni prochazka. Treba, kdyz chodim ted trhat jahody, tak jde semnou lehne si v jahodach a ceka az pujdeme zpet. Ale toulat nekde bych ho nenechala. Ale je lovec much a klicu ve dverich, dokaze blboun vyskocit, aby si je rozhoupal, soucast jeho hrani asi, ze to dela ted casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
5.6.17 21:05

Jj, ten náš dotírá každé ráno, kdy mám asi 15 minut na snídani :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
5.6.17 21:05
@vejilka píše:

Nasi kocouri lovi hodne, kastrovani jsou samozrejme vsichni. Ulovky nam nosi ukazat, takze mam prehled :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
5.6.17 21:10

Říkáme mu Brumla, pořát vrní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
5.6.17 21:32

Také jsme měli kočku i kocoura, sourozence z jednoho vrhu. Kočka byla věcně někde zalezlá, přišla pro pohlazení jen když chtěla, nějaké hraní nebo nošení nepřipadalo v úvahu. Kocour byl pravý opak. Věcně se motal okolo nohou, vyspaval na klíně, i se dokonce nechal chovat a mazlit. Dalo se s ním dělat cokoliv a držel :lol: byl to takový věrný parťák :srdce: a to měli stejnou pozornost. Za mě bych si znova pořídila kocoura :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
5.6.17 21:35

Jednou dokonce ten můj hrdina vylezl na střechu, protože nás slyšel mluvit v okně, chtěl za námi a pak chudák nevěděl jak dolů a strašně naříkal. No, musela jsem tam vylézt po žebříku za ním a sundat ho :lol: moc ráda na něj vzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
5.6.17 22:20

@Terezxx To my měli jinšího kabrňáka, spadl nám do komína a byl tam týden. V noci jsem slyšela nějaký šramot v rouře od krbáčů. Pak dlouho klid.Po čase se šramot ozýval i přez den. Bála jsem se, že je tam lasička, ale jak by se tam dostala.Po týdnu bylo slyšet mňoukání. Dostat ho z tama byl nadlidský výkon. Nechtěl ven. Když se manželovi podařilo ho konečně vytáhnout, utíkal jako by mu hořela koudel u…Nebyl vůbec zesláblý nic.Od té doby kamna táhnou jedna radost. Akorátjsme museli vymalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
5.6.17 22:35
@Inaris píše:
No kdyby náš kocour jenom vrněl, to bych tedy uvítala.
Ale zas existují i kočky, které dělají něco takového, tak jsem na tom ještě dobře:
https://www.facebook.com/…71245256093/?…:-)

Už jsem to kdysi viděla. Tak ten by u nás dlouho nevydržel :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
5.6.17 22:42
@Inaris píše:
Zbláznila bych se. :D

Tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
6.6.17 08:54
@vejilka píše:

Naše loví jak kočky tak kocouři.. Jen se tolik netoulají a drží se u domu ( ne že by nešli pryč )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.6.17 09:58
@Inaris píše:
No kdyby náš kocour jenom vrněl, to bych tedy uvítala.
Ale zas existují i kočky, které dělají něco takového, tak jsem na tom ještě dobře:
https://www.facebook.com/…71245256093/?…:-)

Ja to znam nas kocour, je mnoukal ukecany.
Nejlepsi je to, kdyz ma naladu ve 4h.rano, kdyz my chceme spat a si hrat. Tak lita po baraku s kulickou a u toho si neco mnouka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný