Poradna duly
Jana Čurdová
@Natalie122 ja mela PM 5.9., dneska jsem 39+1 tt, nejpřesnější je to prý z UTZ ve 12tt
a datum vim presne, protoze tou dobou byl pritel porad pryč
záleží taky jak mas dlouhý cykly
hlavně ovulaci můžeš mit každy měsíc v jinou část cyklu, obecně se to bere, ze je v půlce
akorát mi nejde do hlavy, ze jsi 38+4tt?
![]()
@Whitehanny
V úterý jsem byla v poradně a napsal mi tam 38+1 proto říkám že to právě vůbec nevychází když to chci nějak spočítat..a přitom ty PM musela být někdy toho 30.srpna
@Natalie122 a ty mas termín 13.6.? Na ten den to vychází
no počkej, ty nevis, kdy jsi mela presne posledni MS?
@Denisa2104 gratulju a hodně zdraví vám oběma ![]()
@dendule4 12.6. se narodil syn, už mu budou 4 roky ![]()
@susan86 @Ulíček díky za info, právě minule (2014) se šlo nejdřív do té kartotéky, ale teď o tom nikdo nemluvil. Papíry na matriku stejně musí podepsat i manžel, takže to odevzdám příště. No, my ještě nemáme vybrané jméno, takže to budem muset ještě pořešit ![]()
Jinak to že je to na dlouho vím od posledně. Budu tam muset vzít s sebou 2letou dceru tak jsem zvědavá jak to zvládneme. Navíc mi teď vyšly zvýšené jaterní testy, tak možná budou řešit i to. Jdu na 8:30 tak snad budeme v poledne vyřízené. Každopádně starší děti půjdou ze školky po spaní, to nebudu riskovat, že bych je nestihla vyzvednout.
@Natalie122 s tím termínem porodu to je nějaké zvláštní, u tebe mi vychází na 5.6., ale jestli máš delší cykly, tak může být samozřejmě i později - ten podle UTZ. U syna jsem měla TP podle PM 12.6. a to jsem měla PM 5.9.
Te'd mám termín jenom jeden, protože jsem měla ovulaci zrovna výjimečně 14.DC ![]()
@Natalie122 Já měla poslední MS 31. 8. a termín podle PM mám 6. 6. Takže tobě by to mělo vycházet na dnešek. A ve středu v poradně mi psal 39+2.
@susan86
Tak to už je úplně divný když ty si měla posledni Ms jen o den dýl než já a termín máš 6.6 a ja 13.6 a v úterý jsem byla 38+1 :/
@Natalie122 tak ti doktor nepíše týdny podle MS, ale podle UTZ
a cykly jsi mela jak dlouhý? 28 dni nebo déle?
@Natalie122 Tak buď se ti sekli o týden nebo je to pravdu termín podle UTZ. Ale mně u obou těhu psali do průkazky termíny podle PM. Ale ono je to stejně jedno, prcek si sám řekne, až bude chtít ven.
@Whitehanny
28dní.
No protože ja měla MS toho 29.8 do 4.9 zhruba. Potom jsem teda měla v hlavě že jsem otěhotněla. 12.9 jsem myslela že k tomu došlo. protože bez antikoncepce a no víte jak prostě. Ale pak jsem dostala zase MS 26.9 normálně po 28dnech od té poslední. Tak jsem čekala až skončí a udělala jsem si test a byl pozitivní. Tak sem volala doktorovi a ten mě vzal 13.10 a řekl že jsem 5+1. Tak mi to někdo vysvětlete
.. doufám že vás moc neotravuju ja se v tomhle vůbec nevyznám :/
@Natalie122 tak, to ti neporadím, kdyz v tom jsou jeste prášky a MS po ![]()
@Whitehanny
Nene prášky ne. Ty neberu už tak dva roky. Ale ta MS ještě byla no.
Ahoj, můžu se ještě přidat? Termín mám 24.6. a rodit budu v Podolí, koukala jsem, že vás tu je do Podolí víc, tak budu somrovat aktuální info. Jinak čekám druhou holčičku. @Mufina V poradně mi to teď na dlouho nepřišlo. Poprvé jsem byla bez monitorů vyřízená za hodinu včetně sepisování karty a minule s monitorama taky hodinku. Ale já jsem teda byla shledána vzornou těhotnou, takže mě neprohlíží doktorka, ale jen porodní asistentka. Což je super, protože je tam pořád stejná, je moc milá a hlavně to odsýpá. Přece jen doktor může lítat kdoví kde, asistentka ne, ta sedí v ambulanci a funguje.