Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black ja blbec taky vlezu vsude a nic nevidim
![]()
ahoj chumlacci
![]()
Chvíli po tom manžel dorazil domů a před chvílí nám to zlobidlo vytuhlo v obýváku. Je to asi normální, že starší ubližují mladším, ale holt na něj se musí pořád po dobrém, pokud se jde po zlém, je typická reakce, jak jsem psala. Akorát je negativní a k ničemu to nevede. Ale zase si říkám, že někdy musím fakt silněji, dneska vzal prcka během vteřiny, co jsem se otočila hadicí od vysavače. Mají oba rýmu, tak jsem malého akorát odsávala a vysavač tam zůstal. Nebo blbli na gauči, starší na mladšího hupsnul, tak mu říkám: „Tohle nemůžeš, zlomil bys mu nohu. On má ještě tenké kosti…“ No a co myslíte. Hupsnul mu na nohu s rozběhem. Uznávám, že byl dneska unavený, obvykle takhle nezlobí a když odmyslím škodolibosti, co dělá prckovi, je opravdu hodný. Ale někdy si fakt nevím rady. ![]()
Jinak holky, dík za podporu
a omluva za odbočku v tématu. Tak abych nebyla off topic, tak já jsem taky boží!
![]()
@Levandule121 náš byl taky na tečku, ukňouraný, drzý, a je fakt že i dospěláci byli dneska divní, unavení, protivní, já taky ![]()
@K-Black píše:
a nejsi jediná, jdu napsat adminům že chci diplom
hele, napis… jsem zvedava, jestli se Monca vytahne a nejaky da…
![]()
@Levandule121 hele, neboj… dnesek byl vseobecne nejak den blbec. Obe deti na tecku. Jedine pozitivum v tom prisernem dni bylo, ze maly se k princezne spis tulil nez aby ji ublizoval. Kdyz byly spolu, tak naprosta spokojenost, ale jakmile byly kazdy sam, tak prisernost hrozna… (ale spolu je jeste nemuzu nechat samotne, protoze male je teprve pul roku)…
Ale den blbec jako vysity.
U nas kraluje jako strasak ted Hugo Boss. Nevim, jestli mamka nebo kamoska malemu namluvily, ze kdyz bude zlobit, tak prijde Hugo Boss a udela z nej vonavku a ted, kdyz zlobi, tak se nejdriv zepta, jestli prijde Hugo Boss (kdyz reknu, ze hodne zlobi) a kdyz zvednu telefon, tak uz se tuli a prisaha, ze uz bude hodny…
![]()
@Allons-y píše:
Zejtra mááááám dovolenoooooou![]()
![]()
@Allons-y píše:
Zejtra mááááám dovolenoooooou![]()
![]()
Kůůůůůůůůdla, ty se mááááš
![]()
@Semyaza odjíždím bez dětí (sice jen na jednu noc, ale i to se počítá)
![]()