Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
ty hele, dovedeš si představit kolik to dalo práce a toho času co s tím paní strávila, a pak to vypadá takhle
Facáka, ne?
Netvrdím, že bych si zrovna tento tvar v takové barevné kombinaci koupila, ale mít vyšší příjmy, tak to okamžitě kupuji k vánocům pro tetu.
@Allons-y píše:
@Damael to se mi zrovna líbí
@Allons-y píše:
@Damael moc krásný, ale ta cena je fakt šílená
Mně se to právě taky líbí. Jak jsem psala - na Fleru se v jedné partě sešel mimibazar, ve druhé lidi, co fakt umí a mají zajímavé nápady.. I kdyby mi nevoněly zrovna tyhle konkrétní kusy, tak si umím představit, že napíšu autorce, zda mi spíchne v takových barvách, takové délce.. - prostě něco přímo pro mě..
Ale ty prachy ![]()
@Allons-y píše:
Mě se moc líbí tohle http://www.fler.cz/zbozi?…
Tak tady je konečně i dobrá cena ![]()
@Damael píše:
Facáka, ne?Netvrdím, že bych si zrovna tento tvar v takové barevné kombinaci koupila, ale mít vyšší příjmy, tak to okamžitě kupuji k vánocům pro tetu.
no tetě klidně, ale tak 60 a výš, pochybuju že by to nosil někdo kolem našeho věku
já teda ne! ale je fakt že já na tyhle věci moc nejsem. Jinak fler mám ráda, je tam spousta hezkých věcí.
@K-Black samozřejmě, že by to nosily i mladší ročníky http://fashionableliferadio.files.wordpress.com/…010look1.jpg
@Allons-y ať si to nosí kdo chce, mě se to nelíbí, je to starý, bez nápadu. Ale říkám já na tyhle „elegantní“ kabelky nejsem.
Mám ten samý problém, neumím si vybrat oblečení a navíc jsem po dětech přibrala, takže už mi nesedne jen tak něco. Ale mám jednu zkušenost, která mě omráčila: Na sestřinu svatbu jsem si nechala ušít šaty od Beaty Rajské a teda výsledek byl docela otřes. Oni ti ná rháři (nebo abych nepaušalizovala minimálně ona) prostě neumí navrhnout něco, co by slušelo i silnější ženě, ne jen věšáku na šaty. Holky, za ty prachy! Probrečela jsem několik nocí. A to jsem zas neměla až tak ooobr velikost - max. 42 - 44.
@Levandule121 zrovna Rajskou teda fakt nemusím, myslím, že v něčem jede ![]()
@Levandule121 na kolik šaty od ní vyjdou, vůbec nemám představu
a nechceš je ukázat? si uřízni hlavu v malování ![]()
@Levandule121 píše:
Mám ten samý problém, neumím si vybrat oblečení a navíc jsem po dětech přibrala, takže už mi nesedne jen tak něco. Ale mám jednu zkušenost, která mě omráčila: Na sestřinu svatbu jsem si nechala ušít šaty od Beaty Rajské a teda výsledek byl docela otřes. Oni ti ná rháři (nebo abych nepaušalizovala minimálně ona) prostě neumí navrhnout něco, co by slušelo i silnější ženě, ne jen věšáku na šaty. Holky, za ty prachy! Probrečela jsem několik nocí. A to jsem zas neměla až tak ooobr velikost - max. 42 - 44.
Švagrovka si taky nechávala šít od jedné z našich předních návrhářek, a taky to nebylo nic extra. Říkala, že měla určitou představu, tu paní přednesla, a ta jí ve finála ušila něco úplně jiného..
Tohle jsem zažila kdysi dávno, když jsem šéfovi nechávala dělat novou kancelář, s architektkou - naše požadavky a představy ji nezajímaly, chtěla se autorsky podepsat a podle toho to pak ve finále taky dopadlo ![]()
Takže problém nemusí být v oboru, ale v egu..
@K-Black píše:
@Levandule121 na kolik šaty od ní vyjdou, vůbec nemám představua nechceš je ukázat? si uřízni hlavu v malování
Ty, o kterých jsem psala já, prý stály něco kolem dvaceti tisíc. Byly to úplně jednoduché obyčejné šaty, které najdu v každé půjčovně.
@K-Black píše:
u mě už tak tři dny
@Tiger-lily píše:Co jsme udělaly tak převratného?
já jsem krásná, proč lezou k tobě nevím ![]()
@K-Black píše:
já ho mám zamknutej a stejně furt chodí, někteří i obden, asi kdybych zapoměla zamknout
máš problém se zámkem? ![]()
@K-Black píše:
já jsem krásná, proč lezou k tobě nevím
A můžu ti taky na profil? Hrozně ti závidím, jak jsi krásná a mladá.