Koho tu máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
13.8.13 15:59
@K-Black píše:
ty hele, dovedeš si představit kolik to dalo práce a toho času co s tím paní strávila, a pak to vypadá takhle :roll:

Facáka, ne? :cert: Netvrdím, že bych si zrovna tento tvar v takové barevné kombinaci koupila, ale mít vyšší příjmy, tak to okamžitě kupuji k vánocům pro tetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
13.8.13 16:01
@Allons-y píše:
@Damael to se mi zrovna líbí :oops:
@Allons-y píše:
@Damael moc krásný, ale ta cena je fakt šílená

Mně se to právě taky líbí. Jak jsem psala - na Fleru se v jedné partě sešel mimibazar, ve druhé lidi, co fakt umí a mají zajímavé nápady.. I kdyby mi nevoněly zrovna tyhle konkrétní kusy, tak si umím představit, že napíšu autorce, zda mi spíchne v takových barvách, takové délce.. - prostě něco přímo pro mě..
Ale ty prachy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
13.8.13 16:02
@Allons-y píše:
Mě se moc líbí tohle http://www.fler.cz/zbozi?… :)

Tak tady je konečně i dobrá cena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
13.8.13 16:03
@Damael píše:
Facáka, ne? :cert: Netvrdím, že bych si zrovna tento tvar v takové barevné kombinaci koupila, ale mít vyšší příjmy, tak to okamžitě kupuji k vánocům pro tetu.

no tetě klidně, ale tak 60 a výš, pochybuju že by to nosil někdo kolem našeho věku :think: já teda ne! ale je fakt že já na tyhle věci moc nejsem. Jinak fler mám ráda, je tam spousta hezkých věcí.

• Citovat
  • Upravit
1654
13.8.13 16:15

@K-Black samozřejmě, že by to nosily i mladší ročníky http://fashionableliferadio.files.wordpress.com/…010look1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
13.8.13 16:22

@Allons-y ať si to nosí kdo chce, mě se to nelíbí, je to starý, bez nápadu. Ale říkám já na tyhle „elegantní“ kabelky nejsem.

• Citovat
  • Upravit
2660
13.8.13 16:32

Mám ten samý problém, neumím si vybrat oblečení a navíc jsem po dětech přibrala, takže už mi nesedne jen tak něco. Ale mám jednu zkušenost, která mě omráčila: Na sestřinu svatbu jsem si nechala ušít šaty od Beaty Rajské a teda výsledek byl docela otřes. Oni ti ná rháři (nebo abych nepaušalizovala minimálně ona) prostě neumí navrhnout něco, co by slušelo i silnější ženě, ne jen věšáku na šaty. Holky, za ty prachy! Probrečela jsem několik nocí. A to jsem zas neměla až tak ooobr velikost - max. 42 - 44.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
13.8.13 16:34

@Levandule121 zrovna Rajskou teda fakt nemusím, myslím, že v něčem jede 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
13.8.13 16:37

@Levandule121 na kolik šaty od ní vyjdou, vůbec nemám představu :think: a nechceš je ukázat? si uřízni hlavu v malování ;)

• Citovat
  • Upravit
20155
13.8.13 16:38
@Levandule121 píše:
Mám ten samý problém, neumím si vybrat oblečení a navíc jsem po dětech přibrala, takže už mi nesedne jen tak něco. Ale mám jednu zkušenost, která mě omráčila: Na sestřinu svatbu jsem si nechala ušít šaty od Beaty Rajské a teda výsledek byl docela otřes. Oni ti ná rháři (nebo abych nepaušalizovala minimálně ona) prostě neumí navrhnout něco, co by slušelo i silnější ženě, ne jen věšáku na šaty. Holky, za ty prachy! Probrečela jsem několik nocí. A to jsem zas neměla až tak ooobr velikost - max. 42 - 44.

Švagrovka si taky nechávala šít od jedné z našich předních návrhářek, a taky to nebylo nic extra. Říkala, že měla určitou představu, tu paní přednesla, a ta jí ve finála ušila něco úplně jiného..
Tohle jsem zažila kdysi dávno, když jsem šéfovi nechávala dělat novou kancelář, s architektkou - naše požadavky a představy ji nezajímaly, chtěla se autorsky podepsat a podle toho to pak ve finále taky dopadlo :roll:
Takže problém nemusí být v oboru, ale v egu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
13.8.13 16:40
@K-Black píše:
@Levandule121 na kolik šaty od ní vyjdou, vůbec nemám představu :think: a nechceš je ukázat? si uřízni hlavu v malování ;)

Ty, o kterých jsem psala já, prý stály něco kolem dvaceti tisíc. Byly to úplně jednoduché obyčejné šaty, které najdu v každé půjčovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.8.13 17:08
@K-Black píše:
u mě už tak tři dny :mrgreen:
:think: Co jsme udělaly tak převratného?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
13.8.13 17:09
@Tiger-lily píše: :think: Co jsme udělaly tak převratného?

já jsem krásná, proč lezou k tobě nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35438
13.8.13 17:12
@K-Black píše:
já ho mám zamknutej a stejně furt chodí, někteří i obden, asi kdybych zapoměla zamknout :nevim:

máš problém se zámkem? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.8.13 17:17
@K-Black píše:
já jsem krásná, proč lezou k tobě nevím :nevim:

A můžu ti taky na profil? Hrozně ti závidím, jak jsi krásná a mladá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová