Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa si zvědavá kdo se mazlí se sušičkou a teď se nedozvíš kdo tě nesnáší. dobře ti tak ![]()
@chatwenna píše:
@maritimka Joo, myslim, ze je to chlapecek…A dekujeme
Jsem si to myslela správně, aspoň že oči slouží, když sluch zkomírá. Mi dneska říkal jeden chlap v autě „Copak ty ten motor neslyšíš, jak naříká? Tak už přeřaď“… A já ho fakt neslyšela, jsem měla sluchátko v uších a mámě vysvětlovala, proč dávám své 10ti měsíční chleba s lučinou ![]()
@chatwenna píše:
@Jitka1976 On ho ma hrozne malyho… Skoro jako pipkuAle kazdy den mu rikam, ze ho nejvetsiho na svete, zvysuje to sebevedomi. Cetla jsem to na e-miminu.
hlavně nezapomeň poučit budoucí snachu…ať pokračuje…jinak tu za dvacet let budem číst šílenou diskuzi o sexuálně frustrované ženě… ![]()
@Loki01 ty třeba patříš k lidem s kterými se neshodnu skoro nikdy, ale líbí se mi, že to prezentuješ slušně a i v hodně konfliktních tématech mi dáš podnět na zamyšlení
(předpokládám, že tušíš o jaké téma jde
)
@maritimka píše:
Já jsem ta „dokonalá“, „jedinečná“, „uhádaná“, „sebestředná“, „přílišně cílevědomá“ - prostě jsem to já a já chcu být v něčem lepší než ostatní
Já tě teda vůbec neptkávám, asi lozím do blbých diskuzí
![]()
@Jasněnkaa píše:
@Seizdra takže já jsem tuctovka se srdíčkem jo?
No bu%d ráda za tuctovku, TYS mě ani nezmínila!!!
![]()
@paola white píše:
@Loki01 ty třeba patříš k lidem s kterými se neshodnu skoro nikdy, ale líbí se mi, že to prezentuješ slušně a i v hodně konfliktních tématech mi dáš podnět na zamyšlení(předpokládám, že tušíš o jaké téma jde
)
Jé, tak to téma rovnou práskni, jsem zvědavá. ![]()