Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@paola white A já si říkala, jestli tou černou ovcí na tvém seznamu nejsem já. Přeci jen, málokdy se shodneme ![]()
@Jasněnkaa píše:
třeba to jsou ty dvě s kterýma nemluvím ani já![]()
se už dohodněte…!!!
@maritimka píše:
@chatwenna V těhotenství mi každý říkal, jak rostou prsa. Prd velebnosti, mně narostly jen nohy, břicho a zadek
ty jo, tak to já v těhotenství měla kozy
blbec jsem si je nevyfotila
teda byli hezký jen v kozence, jinak hnusný, takový bradavky rozkydlý velký ![]()
@chatwenna se divím že už tu dávno nebyla, když spustí všichni 3, tak jsou slyšet po celém sídlišti ![]()
@Tiger-lily píše:
Vy se tu nebavíte jen se dvěma?
Já se možná nebavím s vícero, ale díky mateřské demenci s nima stejně diskutuju v jiných diskuzích a nevím, že se s nima vlastně nebavím ![]()
@viky23 Mě taky ne. Já bych se vyjímala v té proti diskuzi - „koho nesnášíte“. Ale jestli chceš, tak tě klidně budu mít ráda ![]()
@viky23 píše:
Mě taky nikdo nemá rád![]()
se divíš…??? Máš moc hezký dítě…to se teda neodpouští…
@ivana-domca píše:
My jsme na kopečku, mimo povodnovou oblast![]()
tak snad nejsi sobec a půjčíš evakuační lodě i jiným ne? ![]()
@viky23 píše:
Mě taky nikdo nemá rád![]()
já tě neznám, ale zaměřím se na tebe, a pak tě buď dopíšu sem nebo do té druhé diskuze
![]()
@maritimka píše:
Já se možná nebavím s vícero, ale díky mateřské demenci s nima stejně diskutuju v jiných diskuzích a nevím, že se s nima vlastně nebavím
přesně
![]()
Já mám teda asi 4 co nemám ráda ![]()
@Jasněnkaa Já měla rozinky na prkýnku a v těhotenství jsem měla hroznový víno na prkýnku… Ale zadek, jako by se do něj udělal slon ![]()