Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám ráda: Šája, Januliik, Kate02, Clementine, tripetri, ww, Bersaba, Milli, Pipet, Neumisa, kamča. dalmatinka, Žirafátko, Regina Hero… Baví mě Jasněnkaa
![]()
Všem, na které jsem právě zapomněla se omlouvám
![]()
@Semyaza píše:už nejez ty hormony
já je nejím, mám podezření, že mi je předávají mimina při těhotenstvích. Pokud ano, růst už žádný nebude ![]()
@Tiger-lily píše:
@Gladys Napadá mě zrovna Tykvička. Jestli náhodou nereinkarnovala do nového nicku.
Tykvicka už tu opravdu není, nestihala a aby ji e-mimino nelakalo, tak zrušila svůj účet a K. black mi chybí, ale zda tu je pod jiným nickem netuším ![]()
@chatwenna je docela paradox, že jsem tě sem napsala, protože z počátku jsem tě dost nesnášela
jak je láska vrtkavá potvora ![]()
@Gladys píše:
já je nejím, mám podezření, že mi je předávají mimina při těhotenstvích. Pokud ano, růst už žádný nebude
Tak ještě že tak. Ale no nikdy neříkej nikdy (jo vím, že máš 3) ![]()
@BohunkaP tak u někoho ty transformace poznávám, ale spíš jsem vedla jak ta jedle ![]()
@chatwenna píše:
Takze uz vime, ze @Gladys ma nohu jak lod…![]()
A oproti tomu @Jasněnkaa ma urcite nozicku jak trpaslik… Kdysi se prorekla, ze ma padesat kilo i s mokrym hubertakem
Ja mam vel. 40… A co vy ostatni?
já mám taky jen 50 kg a nohu 42-44 ![]()
Vždyť to furt říkám, že chceme zpět K. Black včetně fotky a doutníčku…
@ivana-domca píše:
já mám taky jen 50 kg a nohu 42-44
hned mi skočil před obličej Ronald McDonald ![]()
Tak přemýšlím, že největší haluz by byla, kdybych zjistila, že tu mám ráda někoho, kdo je třeba moje sousedka
. Teda kromě těch, které znám osobně. Myslím holky, se kterýma se tu jen potkáváme v diskuzích.
@Regina Hero píše:
Vždyť to furt říkám, že chceme zpět K. Black včetně fotky a doutníčku…
Jo jo…ten doutník mi chybí…svého času ho tu trochu nahrazovala jedna jasná hvězda, ale ta to teď táhne s nějakým divným týpkem v růžové kombinéze…
![]()
@ivana-domca píše:
já mám taky jen 50 kg a nohu 42-44
tak já už mlčím, 44 zní jako velikost, ve které se snad už ani běžně dámské boty nevyrábějí ![]()