Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vrátím se k tématu - mám vás tu ráda hodně a nebudu jmenovat, abych na někoho nezapomněla. A známe se tu některé i v reále.
@Gladys píše:
už máš seznam a chceš ho tam prsknout, že?
Vážím cca 60-61kg, věk 30let. Velikost bot 41, na pravé noze srostlý druhý a třetí prst.
buď ráda že nemáš srostlý první a pátý prst ![]()
@paola white píše:
buď ráda že nemáš srostlý první a pátý prst
No ale nemůžu nosit ponožky s prsty, to mě vždycky hrozně štvalo ![]()
@Jasněnkaa píše:
A ještě se teda musím přiznat, že spoustu lidí si nepamatuju, orientuju se většinou podle profilovek, a když ji někdo změní tak jsem víte kdejo a párkrát už se mi stalo, že jsem si s někým v diskuzi nesedla, třeba došlo i k výměně názorů, a za pár hodin jsem té dotyčné dala souhlas v jiné diskuzi, a ona si myslela že to je ironie, po SZ jsme si to vyjasnily
Takže milé dámy, koho nemám fakt ráda tak na toho nereaguju, a je jich opravdu jen pár
a když se s někým někde chytnu, tak nejsem naštvaná do konce života
a normálně s ním chci diskutovat
hele, zlato, nevis nahodou, kdo meni nejvic profilovky na tomto serveru? Kdyby byla soutez o nejcasteji zmenenou profilovku, tak VEDEEEEEEEEEEEES… ![]()
Ale je fakt, ze vedes i tak absolutne…
![]()
@Gladys píše:
už máš seznam a chceš ho tam prsknout, že?
Vážím cca 60-61kg, věk 30let. Velikost bot 41, na pravé noze srostlý druhý a třetí prst.
nemám, to bych neudělala někoho napsat veřejně. Ty jo, fakt jsem se docela trefila a to jsem nikdy tvou fotku neviděla ![]()
@Tiger-lily píše:![]()
Tak to se povedlo
jo povedlo se ti mi udělat psycho ![]()
@Tiger-lily píše:
@GladysTady se hádá, jak vypadáš?
přiznej se, tys nečetla celou diskuzi ![]()
@Gladys
Přiznávám, nemučte mě. Přišla jsem pozdě
. Takže se tu tipovalo, kolik máš prstů na nohách a kolik vážíš? ![]()
Mám tady ráda spoustu uživatelek. Ty z uzavřených skupin, ty miluju
, pak je tady dost uživatelek, u kterých jde prostě vidět, že ještě nezdegerovaly, ani s vysokým počtem příspěvků, mají pádné argumenty a rozum, některé bych i ráda viděla, a poznala, no a pak je tady taky dost uživatelek, které mě kakají
![]()
Hezký večer všem ![]()
@Tiger-lily někde v půlce byla lehká tipovačka na pár uživatelek, já přišla pozdě a dodatečně reagovala na Chatwennu, že fakt nejsem drobná blondýnka a z toho to nějak vyplynulo ![]()
@Semyaza píše:
po pár dnech a tolik lásky
no jo, ses proste dobra a Dunham ti pridal body navic
![]()