Koho tu máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
9.8.13 20:53

@Gladys :lol: :lol: Ahá, tak tam mrknu, tolik stran se mi fakt nechce dočítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
9.8.13 20:53
@jane-e píše:
no jo, ses proste dobra a Dunham ti pridal body navic :lol: :palec:

kurňa, se tu budu červenat. Tě asi miluju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
31594
9.8.13 20:55

Hele, pamatujete si někoho, koho jste měli rádi a už nechodí? Já mám na tohle hrozně blbou paměť, ale třeba mi chybí Miruše, dřív byla mnohem víc aktivní. Nebo ještě někdo, odstěhovala se k chlápkovi, co má tuším dva syny na venkov, sala taky deníčky, na nic si nevzpomenu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
9.8.13 20:57

@Gladys Mně chybí Maaaca. Nevím, jak moc přizpívala, ale ta se z ničeho nic vypařila v lednu a už nezavítala. Spíš si říkám, co s ní je a jestli je ona i malej (tehdy 4 měsíce) v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
9.8.13 20:57

@Gladys Napadá mě zrovna Tykvička. Jestli náhodou nereinkarnovala do nového nicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
9.8.13 20:58

Už dočítá, m. @Jasněnkaa měla dobré tipy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
9.8.13 20:58
@Tiger-lily píše:
@Gladys Napadá mě zrovna Tykvička. Jestli náhodou nereinkarnovala do nového nicku.

jo přesně.. Tykev není :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
22074
9.8.13 21:00
@Gladys píše:
Hele, pamatujete si někoho, koho jste měli rádi a už nechodí? Já mám na tohle hrozně blbou paměť, ale třeba mi chybí Miruše, dřív byla mnohem víc aktivní. Nebo ještě někdo, odstěhovala se k chlápkovi, co má tuším dva syny na venkov, sala taky deníčky, na nic si nevzpomenu :oops:

Já ano - Lemaz.

A taky mi strašně chybí Judycum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
9.8.13 21:03

Nedočítám, jako 20 stran 8o 8o teď od boku fakt nedám. Ale @Allons-y 8o 8o já jsem normálně dnes nad ránem, když jsem byla v depce a nespala, tak jsem si řekla, že založím diskuzi, koho máte na miminu rádi… 8o 8o Předběhla jsi mě :-O 8o 8o :pankac: :pankac: :pankac: že ty mi čteš myšlenky?? :think: :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.8.13 21:03
@Gladys píše:
Hele, pamatujete si někoho, koho jste měli rádi a už nechodí? Já mám na tohle hrozně blbou paměť, ale třeba mi chybí Miruše, dřív byla mnohem víc aktivní. Nebo ještě někdo, odstěhovala se k chlápkovi, co má tuším dva syny na venkov, sala taky deníčky, na nic si nevzpomenu :oops:

Lemaz?

• Citovat
  • Upravit
31594
9.8.13 21:05

@BohunkaP jo, Lemaz :oops: Judycum si vybavuji, ta už má ty děti odrostlejší tuším do školního věku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.8.13 21:05

Tak jste mě baby donutily se prokutat díky upozornění o co tady vlastně go :lol:
Předem - děkuji všem, které mě uvedly, nesmírně si toho vážím a vězte jedno- mám vás ráda všechny ty známé a stálé přezdívky, protože s vámi už nějaký ten rok žiju kus života na rd, možná někdy v horším, ale to je snad o tom, diskutovat, projevit svůj názor, přemýšlet i nad tím jiným, mnohdy v lepším a na stejnou notu poklábosit, jmenovat osobitě nebudu, i když se možná jevím jako přísná baba, mé srdce je veliké, nechci být k nikomu nespravedlivá :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
9.8.13 21:06
@Gladys píše:
už máš seznam a chceš ho tam prsknout, že? :mrgreen:
Vážím cca 60-61kg, věk 30let. Velikost bot 41, na pravé noze srostlý druhý a třetí prst. :jazyk:

Nejmenuješ se Blanka?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
9.8.13 21:07

Takze uz vime, ze @Gladys ma nohu jak lod… :-D

A oproti tomu @Jasněnkaa ma urcite nozicku jak trpaslik… Kdysi se prorekla, ze ma padesat kilo i s mokrym hubertakem :-D

Ja mam vel. 40… A co vy ostatni? :-D

• Citovat
  • Upravit
7661
9.8.13 21:08
@chatwenna píše:
Takze uz vime, ze @Gladys ma nohu jak lod… :-D

A oproti tomu @Jasněnkaa ma urcite nozicku jak trpaslik… Kdysi se prorekla, ze ma padesat kilo i s mokrym hubertakem :-D

Ja mam vel. 40… A co vy ostatni? :-D

Širokou devětatřicítku.
Jen že ses ptala. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová