Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Eliasek25 píše:
Mám klasickou odsávačku s hadičkama ale uvažuji pro jistotu na vysavač akorád mi to příjde drasták s vysavačem ale hlavně že to pomuže
Neboj se toho, je k nezaplacení. Vysaješ a mimčo dýchá krásně. Drasťák to není. Šak zkus na sobě ![]()
Jj to věřím máme bebu AR ale stejně mi hodí občas šavli přez rameno a hrozně se tomu směje
dnes sem ho převlíkala 3krát ![]()
@Eliasek25 Když se směje tak to je ještě v poho
My sme na to měly Gastrotuss sirup, ale pomáhal jen trošku. Doufám, že druhý mimčo to mít nebude.
Moooooooooc děkuji za uklidnění jsem vážně tele fakt se oněj hrozně bojím u prvního jsem to ani tak neřešila ani těhu ani porod nic ale ted řeším vše od pozitivního testu
asi jsem se zbláznila čico ![]()
První mi taky
ale jak říkam neřešila jsem to až ted u druhýho i každé prdnutí ![]()
@Eliasek25 to přejde. Já byla taky vykulená a co se týká tý odsávačky k vysavači tak tý se fakt neboj naše holka (15 měsíců) si ty nudle odsává sama a s radostí
podle mě ví, že jí to uleví. Ale taky se to nesmí přehánět, aby se zbytečně nedráždily sliznice.
Příspěvek upraven 01.01.14 v 21:04
@Eliasek25 To bude hormonama ![]()
Když ti při tom nebrečí tak je to v poho. Naší malé to blinkání způsobovalo bolest v krku, pálení žáhy a tak a ten řev 24 hodin denně 8 m v kuse byl na palici ![]()
@medun Nechtěla by to vaše malá tý naší vysvětlit?
My máme 18m a je to vždycky boj ![]()
@jayjayka no jasně
já myslim, že je to tim jak jí měla jako malinká dlouhodobě tak si na ní prostě zvykla a nebojí se spíš naopak už ví, že to bude lepší. Jak jsme pak zjistili tak měla zlatýho stafylokoka v nose. Ale já se teda stejně vždycky snažim jí používat opravdu minimálně.
Mě malej prvni měsíc taky po blití ječel jak prorvanej pomohlo až mléko AR zahuštěné skoušeli jste ho ![]()
@Eliasek25 Nezkoušeli… já sem kojila a dr nám doporučila ten Gastrotuss ![]()