Kojenecká podpěrka hlavičky - ano či ne?

Lilibeth
22.6.12 11:33

Kojenecká podpěrka hlavičky - ano či ne?

Maminky, máte zkušenosti s použitím kojenecké podpěrky hlavičky v autosedačce? Nevím, jestli ji koupit nebo ne. Malá má vždycky tak strašně spadlou a zalomenou hlavičku, že se na to nemůžu ani dívat :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101745
22.6.12 11:41

Já zkušenost mám, ale s touhle: http://www.detskyraj.cz/…-0-12-mesicu a ta nám vyhovovala, držela hlavičku naprosto úžasně, ani v terénu malému nikam neplandala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
22.6.12 11:43

Asi záleží na autosedačce. My máme Romer baby safe plus a tam je ochranný límec který drží hlavičku. Jestli jí ale padá tak to neni dobrý mohlo by jí to uškodit na krček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
22.6.12 11:43

@j.a.n.i1 Máme tu samou a je super,je přizpůsobená velikosti dítěte.Ty velké jsou moc tlusté a je to horší než kdyby nebylo nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilibeth
22.6.12 11:58

Nevím, jestli by nám takhle pomohla. malé totiž padá hlavička dopředu (a trochu nabok) takže pak vypadá jako straý chlap, co usnul u televize :( a když koukám na ty fotky, tak ta hlavíčka by jí uměla spadnout i tak
teď nás čeká delší cesta, tak chci být připravená

• Citovat
  • Upravit
24798
22.6.12 12:44

Jestli jí padá hlavička dopředu, tak to je divné :think: ve vajíčku… Máte tu sedačku dobře připnutou v autě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.6.12 12:44

Malé taky padá hlava a řeším to stočenou plínou do válečku a dám jí to tak aby nepadala. Nedokážu si představit že by ještě za krkem měla takový límec.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
22.6.12 12:45
@Pipet píše:
Jestli jí padá hlavička dopředu, tak to je divné :think: ve vajíčku… Máte tu sedačku dobře připnutou v autě?

Ono některá vajíčka ke kočárkům jsou docela hrozná, naše malá v tom skoro sedí :zed: - teď řeším koupi 0-18kg sedačky a zase je problém že mě všichni odrazujou od ní, že je pro ní nevhodná (má 6týdnu). :zed:

• Citovat
  • Upravit
101745
22.6.12 12:56
@Pipet píše:

Ono hodně i záleží na sklonu sedaček v autě, třeba my je měli tak skloněné, že dítko bylo hodně v sedě, musela jsem podkládat základnu aby to bylo rozumně.
Naopak, když se tam dala posměrná 9-18, tak v ní byl víc v leže než v tom neupraveném vajíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilibeth
22.6.12 13:05

No, malá už má bez pár dnů 6 měsíců, ale vždycky jsme jezdili jen do obchodu a zpátky. Hlavička jí padne, když usne a to teď na dlouhé cestě bude asi většinu času.
V autě to máme upěvněné podle návodu dobře. Je pravda, že když ji do toho kšíruju doma na zemi, tak víc leží a tom autě je více do sedu. Odpoledne pojedeme na nákup, tak pokud usne zkusím ji vyfotit, ať máte představu.

@j.a.n.i1 píše:
Já zkušenost mám, ale s touhle: http://www.detskyraj.cz/…-0-12-mesicu a ta nám vyhovovala, držela hlavičku naprosto úžasně, ani v terénu malému nikam neplandala.

dají se v tom e-shopu vybrat barvy toho nákrčníku?

• Citovat
  • Upravit
101745
22.6.12 13:11

@Lilibeth Oni mají různá zvířátka, z těch pro nejmenší tj. 0 - 12m mají pouze žluté kuře a zelenou žábu, pak mají velikost 1-4 roky a tam jsou zas jiná, tučňák, tyrkysová kočka, panda… koukni tam, každý je jako samostatné zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilibeth
22.6.12 13:13

@j.a.n.i1 dík moc, já koukala jen do detailu, co jsi mi poslala :zed:

• Citovat
  • Upravit
101745
22.6.12 13:16

@Lilibeth Jojo, chápu, on člověk nečeká, že mají každé samostatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
22.6.12 13:38

Já bych za to teda neutrácela :nevim: Já mu dávám z boku plíny a hlavička už mu nepadá a má ji krásně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilibeth
22.6.12 13:51

@Reinka jenže z boku plínky nepomáhají, taky jsem je dávala. Hlavička ji nepadá na bok, ale bradičkou na hrudník. Napadá mě jen stočit plínku a podložit krk, jenže to by se udusila

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix