Kojenecké hračky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
žirafííí
25.10.10 21:18
markyt653 píše: :D:D:D ono na tom něco bude :)

to určitě ale nekup to když to vypadá tak pěkně :-)

• Citovat
  • Upravit
44176
25.10.10 21:20
žirafííí píše: ** Jana206** a na jaký program si prala? 30 ° ?
a myslíte že ty kousátka a umělohmotné chrastítka můžu umýt třeba jarem? :-)

Normálně jsem to dala do pračky, když jsem prala prádlo jemné na 40 stupňů. Prala jsem tak obyč plyšáky - to byla i plná pračka plyšáků sladěných do barvy, prala jsem tak i hračky Lamaze, dále různé panenky s umělou hlavou a látkovým tělem.

Umělohmotná chrastítka určitě můžeš umýt jarem, předpokládá se, že to pečlivě umyješ. Nebo Milton nebo Savo. Já si pamatuju, že i nám mamka hračky - i ty kojenecké, občas umývala Savem, dřív nic jiného nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
25.10.10 21:28
Jana206 píše:
žirafííí píše: ** Jana206** a na jaký program si prala? 30 ° ?
a myslíte že ty kousátka a umělohmotné chrastítka můžu umýt třeba jarem? :-)

Normálně jsem to dala do pračky, když jsem prala prádlo jemné na 40 stupňů. Prala jsem tak obyč plyšáky - to byla i plná pračka plyšáků sladěných do barvy, prala jsem tak i hračky Lamaze, dále různé panenky s umělou hlavou a látkovým tělem.

Umělohmotná chrastítka určitě můžeš umýt jarem, předpokládá se, že to pečlivě umyješ. Nebo Milton nebo Savo. Já si pamatuju, že i nám mamka hračky - i ty kojenecké, občas umývala Savem, dřív nic jiného nebylo.

super :palec: hned zítra se na to vrhnu :lol:

• Citovat
  • Upravit
186
25.10.10 22:34

mě o tom povídej :D:D já už nemůžu chodit nikam kde mají hračky jinak bychom se doma nehnuli :D:D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.9.11 08:34
Nerine píše:
Ahoj,
já normálně všechny plyšové, látkové, apod. hračky peru v pračce na 30 :wink: A vydržely zatím všechny, včetně těch pískacích, šustících, chrastících a dokonce i štěkací štěně od Lamaze :-D
Jinak kousátka a chrastítka buď na chvíli vyvařit nebo jen pořádně umýt horkou vodou s trošičkou Lovely (může být i v dětském mýdle), a pak ještě jednou pořádně opláchnout, to by mělo stačit :-)

A na kolik otáček, že se tak hloupě ptám? a kolik prášku? Minimálně prášku? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí