Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
žirafííí píše: ** Jana206** a na jaký program si prala? 30 ° ?
a myslíte že ty kousátka a umělohmotné chrastítka můžu umýt třeba jarem?
Normálně jsem to dala do pračky, když jsem prala prádlo jemné na 40 stupňů. Prala jsem tak obyč plyšáky - to byla i plná pračka plyšáků sladěných do barvy, prala jsem tak i hračky Lamaze, dále různé panenky s umělou hlavou a látkovým tělem.
Umělohmotná chrastítka určitě můžeš umýt jarem, předpokládá se, že to pečlivě umyješ. Nebo Milton nebo Savo. Já si pamatuju, že i nám mamka hračky - i ty kojenecké, občas umývala Savem, dřív nic jiného nebylo.
Jana206 píše:žirafííí píše: ** Jana206** a na jaký program si prala? 30 ° ?
a myslíte že ty kousátka a umělohmotné chrastítka můžu umýt třeba jarem?Normálně jsem to dala do pračky, když jsem prala prádlo jemné na 40 stupňů. Prala jsem tak obyč plyšáky - to byla i plná pračka plyšáků sladěných do barvy, prala jsem tak i hračky Lamaze, dále různé panenky s umělou hlavou a látkovým tělem.
Umělohmotná chrastítka určitě můžeš umýt jarem, předpokládá se, že to pečlivě umyješ. Nebo Milton nebo Savo. Já si pamatuju, že i nám mamka hračky - i ty kojenecké, občas umývala Savem, dřív nic jiného nebylo.
super
hned zítra se na to vrhnu ![]()
mě o tom povídej ![]()
já už nemůžu chodit nikam kde mají hračky jinak bychom se doma nehnuli ![]()
![]()
Nerine píše:
Ahoj,
já normálně všechny plyšové, látkové, apod. hračky peru v pračce na 30A vydržely zatím všechny, včetně těch pískacích, šustících, chrastících a dokonce i štěkací štěně od Lamaze
Jinak kousátka a chrastítka buď na chvíli vyvařit nebo jen pořádně umýt horkou vodou s trošičkou Lovely (může být i v dětském mýdle), a pak ještě jednou pořádně opláchnout, to by mělo stačit
A na kolik otáček, že se tak hloupě ptám? a kolik prášku? Minimálně prášku? Děkuji za odpověď.
to určitě ale nekup to když to vypadá tak pěkně