Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím. Jak je to s velikostí oblečení z Lidlu? Body 62/68 je tedy spíše velikost 62 nebo 68? Děkuji.
Budeš muset zkusit, protože věci z Lidlu byly našim dětem větší a spíš mám po okolí zkušenost, že ostatním to sedělo. Tak vypozoruj ![]()
Našim dětem taky vždycky spíš větší. Řekla bych, že by tuhle velikost nosily zároveň se 74 z jiných obchodů ![]()
Když nosila 62/68, tak jí pak nějakou dobu neseděla 74/80, protože myslím, že to byla vždy ta větší a ani ohrnutí rukávu nepomohlo.
U syna taky větší, plus mě strašně rozčilovalo, jak rychle se vygajdal ten přehyb na ramínkách a pak to měl jak po striptýzu 😃
62/68 odpovídá tak 68/74. Overal 62/68 nosil syn v roce a čtvrt
Na kojence to nikdy moc dobrý neměli, raději Haemko si kup. Lidl se mi vždycky strasne vytahal do stran, jak už tu někdo psal. Pro větší děti Ok.
Asi záleží jak je dítě stavěné…mám toho z Lidlu malo.. nicmene kupovala jsem dceři body vel 74/80 v době kdy nosila běžné 74 z Tesca/pepca/Kiku tak ji byly velký…tak akorát ji byly když nosila cca 92…ale synovi sedí dobře…dcera je štíhlá syn je spíš zavalitější teď nosí 80 a ty z Lidlu mu jsou dobře…(měří a váží cca stejně co dcera v jeho věku ale je jinak staveny)
@Semtex píše:
Na kojence to nikdy moc dobrý neměli, raději Haemko si kup. Lidl se mi vždycky strasne vytahal do stran, jak už tu někdo psal. Pro větší děti Ok.
H&M mají naši taky větší ![]()
@shadowbabe píše:
H&M mají naši taky větší
Mne přijde HM ze velikostně odpovídá a nic mi na nem nevadí
nejlepší poměr cena/výkon řekla bych
on ten Lidl vlastně taky není větší, jen je takovy “divnotvarovy”. Třeba kojenecka trička co mám jsou příliš krátká a mají příliš dlouhé rukávy. Klidně tak o 2-3 cm všechny ty rukávy bych zkrátila, aby odpovídaly délce trupu. Šířka těch oblecku je zbytečně velká, a co široké nevypadá, to se do šířky vytaha. Měla jsem od nich docela dost oblecku a jen dvě bodycka držela tvar.
@Semtex píše:
Mne přijde HM ze velikostně odpovídá a nic mi na nem nevadínejlepší poměr cena/výkon řekla bych
on ten Lidl vlastně taky není větší, jen je takovy “divnotvarovy”. Třeba kojenecka trička co mám jsou příliš krátká a mají příliš dlouhé rukávy. Klidně tak o 2-3 cm všechny ty rukávy bych zkrátila, aby odpovídaly délce trupu. Šířka těch oblecku je zbytečně velká, a co široké nevypadá, to se do šířky vytaha. Měla jsem od nich docela dost oblecku a jen dvě bodycka držela tvar.
H&M je fajn, to souhlasím ![]()
Spíš větší. Ale ty bodyčka taky nedoporučuji, hrozně rychle se vytahaly.
Letní overaly byly ale dobré.
Mně se tedy nevytahaly, ale co si pamatuji tak velikost 86/92 byla hrozně brzo malá. Když to měla být ta 92 spíš.
Vel 98/104 mu je tip top v tričkách ve 2 letech ![]()
HM jsme měli teď body s dl rukávem a dobrý. Jen některé byly různě dlouhé i při stejné velikosti, to jsem úplně nepochopila. Jedno vel 98 mu bude asi klidně i za rok ![]()
@kocourGarfield píše:
Mně se tedy nevytahaly, ale co si pamatuji tak velikost 86/92 byla hrozně brzo malá. Když to měla být ta 92 spíš.
Vel 98/104 mu je tip top v tričkách ve 2 letech
No a můj má tři a kus a trička jsou mu 86/92 furt dobře.
V pepcu má už 98, do 92 se nevejde.