Kojenecké velikosti z Lidlu - vysvětlivky

8.7.23 16:36

Kojenecké velikosti z Lidlu

Zdravím. Jak je to s velikostí oblečení z Lidlu? Body 62/68 je tedy spíše velikost 62 nebo 68? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
shadowbabe
8.7.23 16:52

Budeš muset zkusit, protože věci z Lidlu byly našim dětem větší a spíš mám po okolí zkušenost, že ostatním to sedělo. Tak vypozoruj :)

• Citovat
  • Upravit
578
8.7.23 16:58

Našim dětem taky vždycky spíš větší. Řekla bych, že by tuhle velikost nosily zároveň se 74 z jiných obchodů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
8.7.23 17:10

Když nosila 62/68, tak jí pak nějakou dobu neseděla 74/80, protože myslím, že to byla vždy ta větší a ani ohrnutí rukávu nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
8.7.23 17:25

U syna taky větší, plus mě strašně rozčilovalo, jak rychle se vygajdal ten přehyb na ramínkách a pak to měl jak po striptýzu 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
8.7.23 17:36

62/68 odpovídá tak 68/74. Overal 62/68 nosil syn v roce a čtvrt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14645
8.7.23 17:59

Na kojence to nikdy moc dobrý neměli, raději Haemko si kup. Lidl se mi vždycky strasne vytahal do stran, jak už tu někdo psal. Pro větší děti Ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
8.7.23 19:16

Asi záleží jak je dítě stavěné…mám toho z Lidlu malo.. nicmene kupovala jsem dceři body vel 74/80 v době kdy nosila běžné 74 z Tesca/pepca/Kiku tak ji byly velký…tak akorát ji byly když nosila cca 92…ale synovi sedí dobře…dcera je štíhlá syn je spíš zavalitější teď nosí 80 a ty z Lidlu mu jsou dobře…(měří a váží cca stejně co dcera v jeho věku ale je jinak staveny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.7.23 19:19
@Semtex píše:
Na kojence to nikdy moc dobrý neměli, raději Haemko si kup. Lidl se mi vždycky strasne vytahal do stran, jak už tu někdo psal. Pro větší děti Ok.

H&M mají naši taky větší :lol:

• Citovat
  • Upravit
14645
8.7.23 19:56
@shadowbabe píše:
H&M mají naši taky větší :lol:

Mne přijde HM ze velikostně odpovídá a nic mi na nem nevadí :think: nejlepší poměr cena/výkon řekla bych :think: on ten Lidl vlastně taky není větší, jen je takovy “divnotvarovy”. Třeba kojenecka trička co mám jsou příliš krátká a mají příliš dlouhé rukávy. Klidně tak o 2-3 cm všechny ty rukávy bych zkrátila, aby odpovídaly délce trupu. Šířka těch oblecku je zbytečně velká, a co široké nevypadá, to se do šířky vytaha. Měla jsem od nich docela dost oblecku a jen dvě bodycka držela tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.7.23 22:57
@Semtex píše:
Mne přijde HM ze velikostně odpovídá a nic mi na nem nevadí :think: nejlepší poměr cena/výkon řekla bych :think: on ten Lidl vlastně taky není větší, jen je takovy “divnotvarovy”. Třeba kojenecka trička co mám jsou příliš krátká a mají příliš dlouhé rukávy. Klidně tak o 2-3 cm všechny ty rukávy bych zkrátila, aby odpovídaly délce trupu. Šířka těch oblecku je zbytečně velká, a co široké nevypadá, to se do šířky vytaha. Měla jsem od nich docela dost oblecku a jen dvě bodycka držela tvar.

H&M je fajn, to souhlasím :palec:

• Citovat
  • Upravit
7939
8.7.23 23:05

Spíš větší. Ale ty bodyčka taky nedoporučuji, hrozně rychle se vytahaly.
Letní overaly byly ale dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
8.7.23 23:33

Mně se tedy nevytahaly, ale co si pamatuji tak velikost 86/92 byla hrozně brzo malá. Když to měla být ta 92 spíš.
Vel 98/104 mu je tip top v tričkách ve 2 letech :zed:

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
8.7.23 23:36

HM jsme měli teď body s dl rukávem a dobrý. Jen některé byly různě dlouhé i při stejné velikosti, to jsem úplně nepochopila. Jedno vel 98 mu bude asi klidně i za rok :)

• Citovat
  • Upravit
7939
9.7.23 08:30
@kocourGarfield píše:
Mně se tedy nevytahaly, ale co si pamatuji tak velikost 86/92 byla hrozně brzo malá. Když to měla být ta 92 spíš.
Vel 98/104 mu je tip top v tričkách ve 2 letech :zed:

No a můj má tři a kus a trička jsou mu 86/92 furt dobře. :nevim: V pepcu má už 98, do 92 se nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí