Kojení a dudlíček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27247
28.10.09 13:37

Ahoj holky,
taky občas bojujeme s kojením, někdy prsa jako beton, jindy jako shnilý rajčata.
Pudlo pročítala jsem jen zběžně, ale jestli máš problémy se spouštěcím reflexem, zkus si koupit suplementor. Holčina od nás s diskuze si s ním reflex obnovila. Koukni na www.medela.cz . Je to sice dražší sranda, ale myslím, že poměrně účinná. Když jsem byla s malým na nedonošeneckým odd., tak ho tam spousta maminek používala a s úspěchem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.10.09 13:47

Čau, tak se hlásím, po včerejšku na suchu malej krásně pije, večer jsem se nalívala pivem, Carem, čajem a zabralo to. Přes noc pohoda, párkrát zatahal a mlíčko se spustilo a dnes se úplně nacpal, až si ublinkl a je spokojenej jak želvička. Dnes zas pro změnu odmítá spát :)

• Citovat
  • Upravit
43028
28.10.09 14:55

my uz mame druhe kojeni po bojkotu za sebou, prsa teda nic moc, molitan, ale JA JSEM RADA, ZE tahal a nezmital.
ted uz jsejm si asi zmenila kriteria a jsem rada, ze pije (ne ze pije hodne).

gratuluji vsem co se rozkojily, dekuji za povzbuzeni.

jinak caro, pivo a kokjici caje piju furt, do melty si davam gravimilk, jen jsem jeste nesehnala opevovany instantni caj od hamé:-) takze uz mam asi na uvedenych tekutinach zavislost

na suplementor jsem prihodila na aukru, uz jsem o nem uvazovala pri poslednim bojkotu. budu klidnejsi, mit ho pripraveny po ruce - minimalne by se tim objasnilo, zda je problem v nem, nebo ve me. kdyz ma bojkot, tak odmita i strikacku po prstu i flasku- flasku jsem chtela naucit, ale jeste s tim pockam, az budeme oba v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
28.10.09 15:03

Pudli,
možná to není Váš případ, ale asi by to mělo zaznít - jak mluvíš o tom, že se kroutí a mlíko teče a on nechce… Někdy děti chtějí jen žužlat a naopak se rozčilují, že z toho něco teče :wink:
Jak říkám - zřejmě to nebude Váš případ, pokud nekojíš moc často.. nevím, ale je to taky jeden z důvodů, proč se děti u kojení kroutí a vztekají - pak je na místě ten dudlík :wink:
No a pak ještě vzhledem k věku Rafánka - existuje 3-měsíční spurt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
28.10.09 15:25

pudlo a co takovej ten sirup..sakra jak se to jmenovalo..

jo mám ho :
http://www.cestabylin.cz/…-13-334.html

pila jsem když mi už u čajů bylo blujno..hlavní je asi že se toho dá vypít fakt víc (pila sjem po pulitrech)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
28.10.09 15:37

jak nekdo psal, nejhorsi je u bojkotu tvarit se, ze je to vlastne normalni chovani a o nic nejde - aby se dite nestreslo se mnou jeste vic. moc mi to teda nejde. Treba kdyz se vubec nenapije a ja si s nim mam pak hrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
28.10.09 15:38

sirup dik, asi hned objednam, bude o zavislost vic :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
28.10.09 15:46
Pudloslava píše:
sirup dik, asi hned objednam, bude o zavislost vic :-)))

Mají ho ve zdravých výživách a určo by ti ho i objednali v lekarně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
28.10.09 15:49

anebo si udelej nejakou dobrotu na bazalce, nejlepší by ovšem byla čerstvá :

Bazalka zvyšuje žaludeční činnost (snižuje napětí hladkého svalstva trávícího traktu a zvyšuje vylučování trávících šťáv), snižuje nadýmání, podporuje chuť k jídlu, usnadňuje odhleňování, působí protizánětlivě a mírně antibioticky. Protože rostlina zklidňuje, bývá její aplikace vhodná i při nespavosti, migréně, mentální vyčerpanosti či některých formách depresí. Bazalka také podporuje tvorbu mateřského mléka a léčí afty v ústní dutině. Bývá vhodná i při léčbě močového systému a při průduškovém astmatu.
Bazalka se obvykle podává ve formě nálevu, kdy se 1 čajová lžička spaří 150 až 200 ml vroucí vody, ve které se nechá ustát asi 10 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
28.10.09 17:57

bazalka je hlavně naprosto ňamkozní bylinka. sušená ovšem ´= seno
pokusim si koupit cerstvou, bohuzel jsem ji v tehu nemohla a mezitim jsme se prestehovali, takze zasoby na mrazaku vzaly za sve.
takze nam zcina bazalkove obdobi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna