kojení a padání vlasů

18
13.6.08 23:07

kojení a padání vlasů

ahojky,prosím poraďte, kdo má nějaké zkušenosti. Už 4. měs. FAKT spravedlivě kojím tak po 3 hodinách. Honzík je pěkný jedlík a u prsa mu to moc vyhovuje, ale asi si bere uplně všechno a mě začaly celkem dost padat vlasy, poraďte něco nebo nějaký přípravek, který vám pomohl.Vypadá to, že kojit budu ještě dlouho, ale nerada bych přišla o všechny vlasy.DÍK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2439
13.6.08 23:13

Ahoj,
měla jsem stejný problém u obou dětí. Doktorka mě uklidnila, že je to normální, jakékoliv vodičky že nemají smysl, protože je to hormonální záležitost a časem se to srovná. Navíc prý v těhotenství vlasy padají míň (u druhého jsem si toho všímala a fakt mi nepadaly téměř vůbec) takže jich je po porodu „nadbytek“. Fakt si s tím zatím nedělej starosti, určitě nevyplešatíš :)
Katka
PS: pěkné metříky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.6.08 23:24

Ahoj, souhlasím s Kačkou.Já mám tosamé. Pepčovi jsou 4 měsíce a já mám pocit, že mi za cchvíli na hlavě nezbyde ani vláse. Měla jsem to i po prvním porodu a srovnalo se to časem. Je to proto, že v těhotenství se produkuje látka, která udrží na hlavě i vlasy, které by jinak normálně už vypadly. Po porodu se tato látka přestane produkovat a proto „staré“ vlasy vypadají. Vlasy většinou reagují na změny jako porod nebo nevyvážená dieta apod. až po určité době - právě 3-4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.6.08 23:30

Tak to jste mě uklidnily, když si myji hlavu a vidim to množství vlasů tak bych brečela. Ale je pravda, že v těhotenství jsem měla hřívu jako nikdy. No nic, už ho slysím se vrtět, jdu kojit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová