Kojení vleže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
3.5.14 22:00

Ahoj, mala bude mít 10m a kojime také už jen v leze a pouze ráno a večer. U nás byl trochu problém ze malá si zvykls na kojení vleže asi kolem 4,5m tak, ze již nechtěla jinak..ale v rámci bojkotu kojení jsem byla ráda ze vůbec pila, tak nám to kojení vleže hold zůstalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.16 07:03

Jeziis, jak to tak tady ctu, tak kojim v leze uplne spatne! Mala lezi na zadech, hlavu ma otocenou na bok a je prisata. Je fakt, ze kdyz si lehnu, vytocim hlavu a predstavim si, ze piju, nic prijemneho to neni, jicen je priskrceny.
Jinak kdyz lezim pri kojeni na boku, dam si mezi zada (v krizi) a matraci polstarek slouzici jako klin, pak zada neboli.
Tak ode dneska uz jen obe na boku brisko na brisko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
30.9.16 08:15
@lefikfialka píše:
Jeziis, jak to tak tady ctu, tak kojim v leze uplne spatne! Mala lezi na zadech, hlavu ma otocenou na bok a je prisata. Je fakt, ze kdyz si lehnu, vytocim hlavu a predstavim si, ze piju, nic prijemneho to neni, jicen je priskrceny.
Jinak kdyz lezim pri kojeni na boku, dam si mezi zada (v krizi) a matraci polstarek slouzici jako klin, pak zada neboli.
Tak ode dneska uz jen obe na boku brisko na brisko :)

No špatně to sice je, ale malý se třeba ze začátku krmí z boku a pak se vyvalí na záda a zpátky na bok ho nedostanu ani za nic. Jinak se vzteká, takže ho nechám, když se mu to líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
30.9.16 09:58

Naše malá někdy chce ležet na boku a někdy ne, tak ji nechávám, ať si to zařídí, jak chce (na bok se otáčí už snad od druhého měsíce a když chce na bok, tak se sama překulí). Jako malinké se jí to třeba nelíbilo vůbec. Poslední dobou, jak už ji víc zajímá (a rozrušuje) okolí se nám docela zalíbilo, že z toho boku jakoby trochu přepadává na bříško (naštěstí není blinkací typ). Nic ji potom neruší, celou pozornost věnuje pití, je klidnější a napije se víc. Hlavně poslední večerní pití před nočním spánkem se tak osvědčilo. Předpokládám, že to tak taky není správně, ale vyhovuje nám to :)
Já obecně když se podívám na zásady o kojení, tak jich porušujeme skoro půlku, ale co se dá dělat, když se při těch „správných“ postupech vztekala a nevyhovovaly jí :D Malé je 5 a půl měsíce a pořád bez problému kojíme, tak to asi zas tak špatně dělat nemůžeme… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
30.9.16 15:37

@hankyčka Hlavně, když jsou spokojení že jo :) To musím zkusit s tím bříškem, malý se večer taky kouká po všem možném a nepije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
5.10.21 08:54

Holky, jak to děláte v noci? Střídáte prsa a přelejzáte přes mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
5.10.21 08:58
@Salorka píše:
Holky, jak to děláte v noci? Střídáte prsa a přelejzáte přes mimčo?

Cca prvních 11 měsíců ano. To se prsa více nalévala. Pak už ne. Nechce se mi a prsa se už tak neplní, takže dávám jedno prso.

A nad ránem teda nakojim už z druhého. Buď ho přelezu (je to praktické, protoze mě vytlačuje z postele) nebo to jde z toho stejného boku nakojit druhým prsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.10.21 09:04

Většinou jsem si „přehazovala“ mimčo z jedné strany na druhou :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
5.10.21 09:10
@Salorka píše:
Holky, jak to děláte v noci? Střídáte prsa a přelejzáte přes mimčo?

Nakojim z jednoho. Usneme. Az se dite vzbudí, prehodim ho na druhou stranu, nakojim, usneme. A tak porad dokola :lol:

Ale přes novorozence jsem prelejzala, byl takovej celej gumovej, ze jsem se bála, aby se mu něco nestalo, kdybych ho prehazovala. Přestala jsem ho prelejzat cca po tom měsíci, to už byl takovy lepší a navíc mě přestalo bavit dělat takového čachry :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
5.10.21 10:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
5.10.21 10:23

Holky díky, já právě přelejzám a manžel se v noci může počůrat smíchy, že se na to mám vykašlat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.10.21 00:26
@Salorka píše:
Holky díky, já právě přelejzám a manžel se v noci může počůrat smíchy, že se na to mám vykašlat :-D

Prendavala jsem mimco.
Jak je trochu vetsi, naklonila jsem se jakoby nad nej a vic oprela o loket a dala druhe prso. Jak ziskas grif, jde to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová