Kojení vleže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
28.3.12 16:16

vleze kojim asi od 2 mesice rucicka smeruje pod prso a zebra.. ale VZDYCKY ho dam zpet do postylky a vzdycky ho nechavam odkrknout! davejte deti co nejdriv do postylky aby vedely kde je jejich misto kde se spinka…hlavne by melo usnout v posylce ne ho spici prendavat. Pak budete otroci… je to krasne mit mimi v posteli vedle sebe, ale sijete si na sebe bic. Ahoj vsem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
28.3.12 21:50
@czeaja píše:
vleze kojim asi od 2 mesice rucicka smeruje pod prso a zebra.. ale VZDYCKY ho dam zpet do postylky a vzdycky ho nechavam odkrknout! davejte deti co nejdriv do postylky aby vedely kde je jejich misto kde se spinka…hlavne by melo usnout v posylce ne ho spici prendavat. Pak budete otroci… je to krasne mit mimi v posteli vedle sebe, ale sijete si na sebe bic. Ahoj vsem:-)

na kolika dětech to máš vyzkoušený? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já si podle tchýně na sebe „pletla bič“ a v roce a půl se malej bez problémů přesunul do svojí postýlky… :nevim: Dítě není pes, aby muselo „vědět, kde je jeho místo“ :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.3.12 22:30

Ale jasne.. mate pravdu kazde dite je jine. jen si myslim ze cim driv si zvyknr na svou postel tim lepe. hlavnr pro ty kdo se chce v noci vyspat…:-) ja kdyz byla mala tak.me uspavali houpanim.kolibanim a ja jinak a jinde nez za pritomnosti mamky nechtela spat. a vydrzelo mi to dlouho pac si jeste na to.vzpominam…takze z tohi mam strach.. Nechtela jsem aby to.vyznelo tak.moc direktivne:-) mejte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
29.3.12 09:10

Holky, já „oživila“ diskuzi, abych zjistila, jak NEKOJIT V LEŽE,ale dík za všechny názory.

Jinak souhlasím s Czeaja, taky si myslím,že dítě nemá usínat u kojení a má spát ve své postýlce (negativní zkušenosti známé, dítě ji jinak než u kojení neusne, ani ve dne, ani v noci. Taky kojí v noci i 10×).
Děti mám 2 a s námi v posteli spaly jen v době nemocí, jinak v postýlce (hned vedle postele,ale ve svém)

„Dítě není pes,ale matka taky není otrok“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
24.4.14 20:46

Ahoj, oživuji- kojím většinou v leže a malému to mlíčko vždycky teče z nosu, ani mu nezaskočí, prostě mu jen trochu mlíčka vyteče i z nosu.. A trochu z nosu i odsaju. Je to špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.4.14 20:49

Pokud je malej, je to normální, nemají tam dovyvinutou nějakou záklopku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
24.4.14 20:55

To se dělo synovi taky, jen si tak při kojení ukapával :lol: Ničemu to nevadilo, žádné následky to nemá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
24.4.14 22:09

@my_nickname Neni na tom nic špatného jenom bych to nedsávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
24.4.14 22:17

Taky jsem to tak u mladšího měla, kapalo to pomalu ale jistě po celou dobu kojení, tak jsem pod něj prostě dávala plenku :mrgreen: (ale tu jsem pod něj dávala i při kojení vsedě na kojícím polštáři, protože hrozně cintal). Neodsávala jsem, to by se asi divil, když mi usnul večer u prsa a já bych mu najednou vysála mozek z hlavy :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
24.4.14 23:05

Takže neodsávat.. To jsem potřebovala. Moc děkuji  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.4.14 08:49

@my_nickname Dělalo to oběma a neřekla bych, že by to bylo kojením vleže. A neodsávla jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
25.4.14 10:05
@avm3 píše:
@my_nickname Dělalo to oběma a neřekla bych, že by to bylo kojením vleže. A neodsávla jsem to.

A čím to může být?
My jinak kojit vůbec neumíme. Něco dělám špatně, malýmu vždycky zaskočí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.4.14 10:20

@my_nickname A kolik je malému. Ony ty děti nemají všechno vyvinuté, jak dospělý člověk nebo větší dítě - ty přepážky a tak. Mě obě blinkaly a když byly miminka, tak to šlo i nosem. Jestli je malé miminko, tak z toho prostě vyroste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
25.4.14 12:46

Byly mu 4mesice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.4.14 11:45
@my_nickname píše:
A čím to může být?
My jinak kojit vůbec neumíme. Něco dělám špatně, malýmu vždycky zaskočí :(

Možná ti mlíko teče moc rychle, u nás pomáhalo polosed-pololeh, prostě velký polštář pod záda, malou na ruce břiškem k sobě :kytka: jinak Amis taky ukapávalo z nosíku mlíko ;) vleže kojím skoro pořád, je to pohodlné jak pro mě, tak pro ni, v sedě taky dobrý, ale víc se toho cuká 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová