kojici polstar

23
16.6.09 10:07

kojici polstar

Ahoj holky nemate nekdo zkusenost s kojicima polstarema. Rozhoduju se ho poridit, ale nevim jestli je lepsi napln z duteho vlakna a nebo z kulicek? Muzete mi nekdo poradit?? Pripadne neznate nejaky odkaz na dobry kojici polstar?? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28294
16.6.09 10:15

Nejlepší kojící poštář je od Red Castle, Flopsy. Ale je drahej jak prase :-), cca 1800,– :-) :-). Já mám polystyrénovej a ten se dost slehává, musela jsem už dokupovat náplň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
16.6.09 10:17

Ahojky! Kojo polštář můžu jen a jen doporučit. Jsem zvyklá spát na břiše,ale když jsem byla hodně těhu, tak jsem se bála abych na Terezce neležela, tak jsem spala na boku a polštář „objímala“ mezi nohama a super! Nedovolil mně se překulit na břicho a spát na malé. Taky to byla dobrá přepážka, aby se na mě nekulil manža, ale on trošku remcal co to s námi spí za obludu. No a pak když už byla Terinka na světě tak jsme se kojily jen na něm. Je dobrý že si ho dáš kolem sebe třeba na gauči a vzadu jsem měla knoflík aby se konce spojily a polštář nerozevíral. A tak jsem kojila a měla vlastně jednu ruku díky polštář volnou a mohla s ní třeba jíst nebo pít. Ze začátku jsme kojily skoro pořád, než jsme si udělaly režim, takže čas na jídlo moc nebyl a já jedla u kojo. Navíc malá na něm leží při kojení a nikde jí nic nevisí a je uvolněná oproti držení na ruce. Ale je fakt, že jak jsem zhýčkaná kojením na polštáři tak mi kojo na ruce přijde doooste nepohodlný a když někde jsme tak se mi špatně kojí. :oops: Mám polštář z netu - zadala jsem si do googlu kojící polštář a pak vybírala podle ceny. Na MMB je taky mají a nejsou zas až tak drahý. Já ho měla asi za 300+poštovné loni v létě. Všude jsem četla že kuličky se méně slehávají oproti drti. Ale za ten rok používání jsem už jednou musela dosypávat - ale náhradní stojí 59,– Kč, takže nic hroznýho. A kdyby s námi nespal v posteli tak věřím, že se tak neslehne. Já za sebe a Terezku kojo polštář jen a jen doporučuji!!! Neznám lepší způsob kojení - dá se na něm totiž střídat spousta poloh při kojení (ze strany, ze předu atd.) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
16.6.09 10:27

ja jsem asi blba, ale nevim jaky je princip pouzivani polstare :(
na to frknes prtouse? si to nedokazu predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
16.6.09 10:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
16.6.09 10:37

Já ho u prvého měla a musím říct, že jsem to absolutně nevyužila. Byly to u nás vyhozený peníze. Pořídila jsem si ho už v těhu, že s ním jako budu spát a různě se s ním vypodložím, ale nesedla mi žádná poloha. No a při kojení mi to taky absolutně nevyhovovalo. Kojila jsem buď v leže, nebo v sedě, kdy jsem měla nohu na stoličce (takový ten malý stupínek) a na ruce položený malý plochý polštářek a na něm mimčo. Ten polštářek to nezvyšoval, spíše jen vyměkčil.

Takže tak :lol: Ale nechci odrazovat od koupě, některé mamky si to zase naopak velmi chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
16.6.09 10:38

tak to je super, to neboli ruka, ale co kdyz jsou mima dve? :lol: udela se sandwich a mimi se vrstvi :lol: :lol: no blbej humor , ale mame podezreni, ze jich budu mit vic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
16.6.09 10:39
vesna píše:
Navíc malá na něm leží při kojení a nikde jí nic nevisí a je uvolněná oproti držení na ruce. Ale je fakt, že jak jsem zhýčkaná kojením na polštáři tak mi kojo na ruce přijde doooste nepohodlný a když někde jsme tak se mi špatně kojí.

Přesně, uvolněný je dítě, ale i ty, hlavně je důležitý mít uvolněný rameno od prsa, ze kterého se kojí, aby se mlíko dobře spouštělo. Když je dítě držené na ruce, hrozně se namáháš (teda já aspoň), na polštáři je to mnohem pohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
16.6.09 10:42

Polohy kojení na polštáři jsou výborně popsány tady http://www.kojeni.net/spolstarem.php , mimochodem jsou to výborné stránky.

Já mám tento http://www.zdravotnipotreby.cz/…omfort-quot/, před nákupem jsem prošla několik diskuzí a recenzí a pořídila tento, využila jsem ho jen na spaní v těhotenství, nekojím s ním, takže budu prodávat, pokud by jsi měla zájem, pošli SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
16.6.09 10:43

Já na polštáři kojila dvojčata. Neumím bez něho představit. Dvojčata pijí každý z jednoho prsa, kojí se naráz. Ušetřilo mi to hodně času i námahy. Já s kojícím polštářem spokojená moc moc moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
16.6.09 10:46

super moc dekuju za vysvetleni, ted uz vidim, ze ho budu taky potrebovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
16.6.09 10:47

Takže děcka slopaly a já u kojení SMSkovala jak o život. Obě ruce volné. Pohoda.
Samozřejmě když jsem je kojila na „fotbalistu“ tak musel každý zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
16.6.09 10:47

Koj. polstar

http://www.polstare.cz/?…
me se celkem libi tenhle polstar - nemete s nim nekdo zkusenost?? Ma super rozmery :-) jen nevim jestli dat prednost dutemu vlaknu nebo kulickam?? Snad se to dut. vlakno moc neslehne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
16.6.09 10:58

tak já si myslím, že je blbost psát, že nejlepší je např. od red castlu…přeci jen kojících polštářů je do aleluja a každému vyhovuje něco jiného a taky je blbost rovnou kupovat takhle drahý polštář, když ani nevíš jestli ti s ním půjde kojit.
já ho mám půjčený od kámošky a kojilo se mi s ním perfektně, mám ho s kuličkama a myslím si, že je lepší, protože se ty kuličky mimi přizpůsobí a můžeš si kuličky nahrnout dle libosti.
no a taky je otázka jestli ti to s ním fakt půjde, protože kámoška, od které polštář mám, má malé prsa, nemůže je „svěsit“, tak polštář vůbec nevyužila, ale já jsem „svěšovala“ :D takže OK a je to super pomocník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.6.09 11:22

mě kojící polštář zachránil.Když jsem přinesla malého z porodnice tak se nechtěl přisát takže jsem hned vyslala rodinu pro polštář.Přinesly sice ten drahej za 1800 ale vyplatilo se to,je užasnej.Malej se na něm hned přisál a zachránili jsme tím kojení.tet už na něm nekojim ale spim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí