Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
HAJINKA píše:
Ahoj,
kojící polštář (vyplněný kuličkami) je skvělá věc, a to i když nekojíš. Nejradši ho má můj manžel, dobře se mu na něm leží u televize. Touhle investicí rozhodně nic nezkazíš. Kuličky uvnitř se ale časem „sesednou“, takže je dobré si koupit i náhradní náplň a polštář dosypat.
já se na náhradní náplň vyprdla a vždy jsem konec polštáře nečím svázala, aby zůstal naplněný… hrozně blbě se mi do toho totiž ty náhradní kuličky ládovaly ![]()
a jinak jsem ho používala jen první tři měsíce, pak začalo hezký počasí a já začala hodně kojit venku a tak nějak přirozeně jsem ho přestala používat i doma… hodně totiž kojím vleže. Ale v těch začátcích mi hodně pomohl, teď už jen zabírá místo ve skříni ![]()
Takže bych k tomuto tématu chtěla jen napsat svůj dojem… Kojící polštář ještě nemám, ale jsem rozhodnutá na 100% ho objednat, proto jsem taky projela celou tuhle diskuzi ![]()
Poprvé jsem zaregistrovala, že něco takového existuje ve filmu s Jenifer Lopez „Záložní plán“… ![]()
Jsem teprve ve druhém měsíci, ale už teď se mi v noci špatně spí, nějak instinktivně si cpu mezi nohy a ze strany pod bříško malé polštářky, takže tenhle polštář určitě maximálně využiju už teď, o kojení ani nemluvě.
Jen trochu váhám mezi tím s kuličkami a s dutým vláknem… ![]()
nám se prcek ještě nenarodil, ale pomáhá mi už asi 4 měsíce při spaní ![]()
Ahoj holky, zkoušeli jste některá kojící polštář, který je vyplněný kuličkama, vyprat? ![]()
@Boboušek Jakými kuličkami? Já mám malinký s polystyrenovými, ale dělají se i kuličky z dutého vlákna ![]()
Já zainvestovala do polštáře asi 800,– a po čase jsem dosypala kuličky sleželi se hodně… takže doporučuji objednat rovnou i náplň ušetříš za poštu.
Byla to skvělá věc když jsem byla ještě těhu a i potom při kojení a jako zábrana do postele ![]()
No já jsem ho dostala, už odkojil jedno miminko a pak ležel nějakou dobu ve sklepě, takže je cítit takovou tou zatuchlinkou
Dám ho nově pošít, ale chtěla jsem ho i vyprat! Ale jaký kuličky tam jsou to nevím, dovnitř se nejde podívat… ![]()
Je z materiálu příjemného na dotek - pro maminku i pro děťátko.
Ahoj, pokud by někdo sháněl těhotenský a kojící polštář mám jeden na prodej - sešly se mi doma dva. Je super! Já sama na něm spím asi od 6tt a nemůžu si jej vynachválit. Je úplně nový, krásný. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
https://www.emimino.cz/…velky-73457/#…
Kolik litrů výplně (PES duté micro vlákno kuličky) budu potřebovat do kojícího polštáře o délce 140cm? ![]()
Koupila jsem si na aukru kojící polštář a došel v otřesném stavu
, výplň vysypaná všude.
Vracet se mi to nevyplatí kvůli poštovnému, tak si budu muset koupit novou výplň
, ale nevím kolik ![]()
Edit:
e shop prodává po 5litrech, psala jsem jim s tímto dotazem před chvílí mail, ale vy mi poradíte určitě rychleji
než oni odepíšou
Prosím ma někdo zkušenost s tímto polštářem?
Jde mi o ten fleece, jestli je to vhodné pro novorozence..díky
Jinak ho chci na spani a později i kojení a jako mantinel okolo mimca na opreni..
http://kojici-polstare-prislusenstvi.hledejceny.cz/…-maxi-potah/
Ahoj, s tímto polštářem zkušenost nemám, ale za mě flees ne. Malému jsem nemohla ještě v roce ani něco fleesového obléct, hned se buď zpotil nebo osypal a to člověk předem neví jak to bude mimi snášet. Pokud po něm ale vyloženě prahneš, asi nebude problém přes něj hodit bavlněnou plenu, na druhou stránku ale proč, když se dá polštář koupit bavlněný. Za mě jinak super věc kterou opravdu využiješ (já i v těhotenství na spaní a prali jsme se o něj s manželem
) A fakt to dost uleví zádům ![]()
@nulu86 no prave toho se bojim
cely den je prohlizim, chci tak do 1000kc a taky nejlip jednobarevny a nejak se mi zadny nelibi, kdyby byl 1 neni co resit
jeste mam vybrany 1,ten je teda jednobarevny, o 100kc drazsi, ale bavlneny..asi potrebuju slyset..neee fleece neber
pac sama to vim, ze to nebude to prave orechove..a ja jsem taaak nerozhodna ![]()
Já jsem pořídila z froté a vyhovuje mi. Toho fleesu bych se bála.