Kojící polštář, vaše zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22914
28.1.14 09:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 10:02

@lucynka25 super, tak pak informuj, prosím. Dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 10:03

@Jajatep děkuju za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
28.1.14 12:38

@Zuzi_Praha tak uz ho mam a je krasne pevny a mekky :lol: vypada, ze urcite neslehne, je dost napechovany :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
4.8.14 08:04
@zvědavá borůvka píše:
Kolik litrů výplně (PES duté micro vlákno kuličky) budu potřebovat do kojícího polštáře o délce 140cm? :nevim:
Koupila jsem si na aukru kojící polštář a došel v otřesném stavu :cert:, výplň vysypaná všude.
Vracet se mi to nevyplatí kvůli poštovnému, tak si budu muset koupit novou výplň :roll:, ale nevím kolik :nevim:Edit:
e shop prodává po 5litrech, psala jsem jim s tímto dotazem před chvílí mail, ale vy mi poradíte určitě rychleji :kytka: než oni odepíšou

Ahoj holky, nevíte tedy kolik výplně je v polštáři o délce 170 cm? Potřebuji koupit EPS kuličky a nevím kolik litrů. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
4.8.14 08:39

@silvin Taky mam kojo polstar s latexovou vyplni.Je bajecny a jiny bych nechtela. Na kojeni slouzi uz pul roku. Bez nej bych kojeni asi nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
4.8.14 14:14

@market.km
Já už si nepamatuji kolik jsme dokupovali, poslala jsem manžela do kamenné prodejny pro pár pytlíků a bylo jich potřeba ještě víc, tak tam šel ještě asi dvakrát pro další.
Znovu bych si už kojící polštář nekoupila, akorát doma překáží, tak na něm aspoň sedím na zemi.
Když už kojící polštář kupovat, tak doporučuji jedině nepoužitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
4.8.14 22:58
@zvědavá borůvka píše:
@market.km
Já už si nepamatuji kolik jsme dokupovali, poslala jsem manžela do kamenné prodejny pro pár pytlíků a bylo jich potřeba ještě víc, tak tam šel ještě asi dvakrát pro další.
Znovu bych si už kojící polštář nekoupila, akorát doma překáží, tak na něm aspoň sedím na zemi.
Když už kojící polštář kupovat, tak doporučuji jedině nepoužitý.

No já si objednala dva balíčky, ale asi to bude málo. Tak když tak dokoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.4.18 16:14

Ahojky, obnovuji tuto diskuzi. Nemáte někdo zkušenost s kojicim polstarem od firmy Moser Angeli- na FB jsou pod Správné pleny baví..?
A ještě by mě zajímaly vaše zkušenosti s délkou kojiciho polstaře? je jedno jak je dlouhý nebo je lepší koupit nějaký maxi polštar s delkou více než 2m? jsem vysoká a polštář chci primárně na kojení. Děkuji za vaše postřehy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová