Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj,
kojo polštář plněný kuličkami+pytlík s náhradními kuličkami(po čase se ty původní sleží a ty pak můžeš dosypat nové)mě stál necelých 500Kč.
Výborná věc už v těhu,kdy jsem si podkládala břicho a nohy-manža mi ho bral taky ![]()
Na kojo jsme jej taky využili a brzy jsme získali cvik a zvládali i bez něj.Další využití bylo,že jsem na něj pokládala prcka-smotala jsem jej do kolečka a zahnízdil se tam a odpočíval tam velmi rád ![]()
No a teď slouží jako zábrana proti bouchnutí-malý leze,sedí a vstává tak polštář mám položený před komodou-jejímy rohy.
Vřele doporučujeme.
Gabule
Ja ho koupila na www.kojicipolstar.cz za 499 Kc plus postovne a balne.
Ahoj, já jenom doplním chválu na polštář v předešlých komentářích: měla jsem poštář už v porodnici a poněvadž jsem byla po sekci, vůbec si neumím představit, jak bych bez něj kojila. Šikovně mi chránïl jizvu. Na boku vleže se totiž v tomhle případě (aspoň podle mě) kojit nedá. Vzít ho s sebou napadlo mého chytrého muže a byla jsem mu fakt vděčná. Rozhodně to nebyl krám navíc. Takže též doporučuju, Gyta a Baborka
ahojky
taky se přidám ke chvále na kojící polštář - mě teda po něm hlavně přestaly bolet záda. Já malýho kojila vždycky na klíně a byla k němu předkloněná , od tý doby co mám koják tak se nemusím hrbit. ¨Používám ho dodnes i když nejpřínosnější je na začátku (náš michal pil klidně i 45 minut - ted to má zmáknutý za 3-5 minut.o))
takže doporučuju a hlavně kupte rovnou i tu náhradní náplň ať pak neutrácíš za druhý poštovný. Kuličky se slehnou tak o 35 % - takže pokud je neobjednáš tak budeš mít za měsíc polštář poloprázdne a budeš naštvaná. Já už tam vysypala oba náhradní pytle kuliček a je to OK, další slehávání už nepozoruju - ![]()
Ahoj, taky se přidávám k chvále na kojící polštář. Mám TERAbag a jsme maximálně spokojená. Dostala jsem ho loni k narozeninám, když jsme byla asi v 6 měsíci a používala jsme ho na spaní a musím říct, že kdybych ho neměla tak vůbec nevím jak bych se do ledna vyspala. Potom jsem ho používala na kojení a teď slouží jako zábrana před naší akční dcerou - dříve to byla bariéra, teď už ji jen „přibrzdí“ v jejím útoku
Takže všem jen doporučuji
Ahoj
Hanka a Hanička
Prodám polštář na kojení zn. Anita, snímatelný a pratelný potah(modrý podklad s motivem zeber) + přidám růžový kočičkový potah je plněný kuličkami. PC1399,– NC 560,– kontakt 737589302,zkarin@seznam.cz
Ahojky,
spaní s kojícím polštářem je super.
koupila jsem ho zde:
http://www.zdravotnipotreby.cz/
Sice šustí, ale na to jsem zvyklá. Spím na polštáři z pohanky. ![]()
Opravdu těch peněz nelituji.
Daniela
Ahojky,
taky se přidám ke chvále kojícího polštáře, dneska mě mrzí, že jsem si ho nevzala i do porodnice, ale bylo tam strašně málo místa.
Mám TERABAG je plněný polystirenovými kuličkami ( hezky to šustí, ale ne moc ) k tomu dva povlaky tmavě modrý z hvězdičkami a pak takový taky modrý s rybičkama + 2 balíčky těch kuliček (používám ho 4 měsíce, dosypávali jsme zatím jednou asi 1/2 balíčku, manžel tam nasypal nejdřív celý a to bylo stašně moc, malý byl strašně vysoko.) Nevím jak bych bez něho kojila (zpravého by to šlo, ale u levého prsa mám bradavku šouplou tak trochu ke straně a kojím z něho jen na fotbalistu a je to perfektní)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda má některá z vás zkušenost s vlastní výrobou kojícího polštáře. Ne že bych byla tak spořivá a neměla na koupi, ale mám k dispozici dva obrovské pytle těch kuliček (tchýně z toho měla takovou tu kouli na sezení a nemůže se z toho zvednout, tak to zrušila) a navíc strašně šikovnou švagrovou krejčí, tak jsem si řekla, že bych zkusila samovýrobu. Šila jste si ho některá? Já totiž mám zkušenost z jednoho krámu, chtěla jsem si prohlédnout dva kojící polštáře, oba měly různou velikost což mne překvapilo, bo který si vybrat? A prodavačka neměla svůj den, tak na mě byla dost nepříjemná jako proč otravuji, když asi nechci koupit. Ještě na mě totiž není vidět bříško, tak si říkala, proč chci vědět jak se dává a používá, když nečekám mimi. Neodsuzuji jí, vím, že všechny obchody a prodavačky nejsou stejné, ale takhle mi to pěkně znechutila. Tak jsem se dívala na vaše tipy na netu a líbí se mi ty polštáře.
Ahojte holky!
Já mám taky ten kojící polštář TERABAG. dostala jsem ho na Vánoce a i když jsem zatím jen těhulka, vřele ho všem doporučuji. Má opravdu hodně využití, známí, co u nás byli na Silvestra, z něho byli úplně paf. Že něvěděli, že něco tak suprovního existuje…
Je fakt moc pohodlný. Jen mě vadí to šustění kuliček, ale už si zvykám. A je fakt, že je potřeba ho pořádně slehnout, ze začátku je moc tvrdý, tak se nelekněte.
Došly mi k němu i náhradní náplně (dokonce 2 balíčky), takže ty není potřeba doobjednávat. Samozřejmě mám ale ten doplňovací kojo polštář s 2 potahy. Myslím, že stál 599Kč…
Jinak vyrobit jde určitě taky a to v pohodě, když jsou ty kuličky.
Leňula
Ahoj,
ja jeste mimi nemam, ale polstar jsem si koupila hned na zacatku tehotenstvi a byl to muj velky zivotni kup ![]()
Porad se v nem povaluju a docela se o neho s manzem i rveme. ![]()
Vrele doporucuju. Pro odpocinek tehulky je famozni. A o vyhodach pri kojeni vubec nepochybuju ![]()
Mam Terabag
mandragora
a nesmrděl vám ten terabag? dneska mi ho doručili a jen jsem zírala na ten zápach… jak rychle se to vyvětrá?
na www.babyvak.cz mají jak pohankové, tak polystyrenové. Má osobní zkušenost je ta, že jsem ho použila jen párkrát - je velký a my máme malý byt. Zabere půl sedačky a než jsem tam malého vždycky naštëlovala… polštářky ze sedačky posloužili stejně a rychleji a nepřekáží.
Takže u mne zase zbytečně vyhozené peníze ![]()
Nemáte někdo ten polštář plněný pohankou? Nebo nevíte, jestli je lepší než s polystyrenem? Díky Hanka