Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, já teda nevím kolik se jich tam vleze, tak se omlouvám, že sem vůbec lezu, ale tak jsem zjistila, že mi hrozně vadí, jak ten polštář těma kuličkama šustí… nebo vám to nevadí?
chtěla jsem ho používat teď v těhu na spaní, ale při každým otočení mě to vzbudilo ![]()
Katka_LEE píše:
Ahoj, já teda nevím kolik se jich tam vleze, tak se omlouvám, že sem vůbec lezu, ale tak jsem zjistila, že mi hrozně vadí, jak ten polštář těma kuličkama šustí… nebo vám to nevadí?chtěla jsem ho používat teď v těhu na spaní, ale při každým otočení mě to vzbudilo
Katko, mě to v těhu nevadilo, spala jsem jak zabitá, ale manžel nadával
Po porodu už mi to vadilo.
ROzhodně víc jak deset litrů. Spíš kolem 40 i víc, např. tady 45 http://www.svetmaterstvi.eu/…h-napln.html
ha… díky za info.. měla jsem nápad si přivydělávat šitím něčeho takovýho,tak se mi to „hodí do krámu“ tož teda nevím,jestli to ponese… ![]()
No já jsem spokojená..šustění mi fakt nevadí..teda ani jsem si ho nevšimla musím říct než jsem si to tu přečetla
a myslím si že 40 litrů je nějak moc.. mam klasický kojo polštař a fakt si myslím že je to cca 10 litrů ![]()
Tak polštáře jsou různě velké.
A to šustění mi nejdřív taky strašně vadilo, ale postupně jsem si zvykla. Touha po pohodlí byla vyšší. V pokročilém těhotens. jsem se vždycky do toho polštáře nějak zamotala a spalo se mi líp ![]()
Ahoj, tak na odhady jsem levá, takže netuším, ale k tomu šustění - záleží na náplni. Koupila jsem si s náplní z úplně maličkých polyst. kuliček (průměr asi 2mm, byl asi o 120 Kš dražší) a nešustí. A ty pohankové asi taky ne…
Představ si 10 litrovej hrnec, není zas až tak velkej:-)))
Ivy.mystery píše:
No já jsem spokojená..šustění mi fakt nevadí..teda ani jsem si ho nevšimla musím říct než jsem si to tu přečetlaa myslím si že 40 litrů je nějak moc.. mam klasický kojo polštař a fakt si myslím že je to cca 10 litrů
Já si včera objednala 5O litrů. Sice nemám přímo kojící polštář, ušila jsem si normální obdelník, ale plněnej kuličkama a používám ho k zapření loktu při kojení. Je tuhej, tak to jde dobře. Ale bere mi ho manžel, kterýmu vyhovuje na ležení, tak mu budu šít druhej:-)
Taky se to časem slehne a je potřeba dosypávat.
Zdravím všechny maminky a prosím o radu,kolik litrů kuliček se může vejít do kojícího polštáře???