Kolegyně u mě hledá chyby a chce mě vyštvat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
My si na vojně při rajónech zpívali: Šůry, šůry lejdy, večer budou rejdy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přestaň se trápit.
Přestaň nás trápit.
Změň misto.
Jdi někam, kde budeš spokojenější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všechno si foť a sbirej důkazy. Pak s tím můžeš jít za šéfkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
to je ta, co dostala odměny a ty ne? asi je na čase si připustit, že prostě nemakáš tak dobře jako ostatní, ostatní si na tebe stěžují a proto nedostáváš odměny. Nic ví ani mín za tím nehledej…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah ano někdo si na mě asi stěžuje ale nevim proč.
Ta dostala odměny úplně neprávem. Co pak to nechápeš. Dělám víc než ona.
Spí, kašle na to. Má míň práce.
Možná se jí vedoucí bojí..
Já vím jak pracují a vím že mi snaží kolegyně jedna pošpinit
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
chápu, ty jediná si tam myslíš, jak makáš a jaká jsi skvělá, ale všichni ostatní to vidí jinak a to včetně vedoucí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme každý na starosti své oddělení. Akorát věčně je někdo nemocný nebo i schází lidi.
Děláme všechnu práci dohromady kolektivně.
A ta kolegyně moc neuklízí, má často všude špínu a okna pořádně neumyla. Raději spí na šatně. Nebo se fláká. Vedoucí to evidentně nevadí.
Já si troufám říct, že pracuji lépe než ona. Víc uklízím. A je víc čisto. Často dostaneme za něco nadané.
Ta kolegyně začala po mě křičet, že toho má dost. Protože podlaha je dole zažraná( dlažba rýhy). A když je něco špatně tak za to můžeme všichni.
A ta kolegyně je taková že svádí na mě i svoje chyby. A kdy sem ji řekla že sedí na šatně a spí a okan neúmyva atd.. proč na mě poukazuje??
Ona mi odpověděla: že na mě si nikdo nestěžuje. Ale že na mě si stěžují zaměstnanci. A klidně ať se jdu zeptat vedoucí.
Ptala jsme se jí pak později proč si stěžují. Údajně jsem drzá. A nedělám co mám.
Takže kolegyně se baví s vedoucí o mě beze mě.
Vedoucí mi nic neříkala. Myslím, že je to nějak zpachtovane. Proti mě. Abych já výšla z toho nejhorší. Dělám i více práce než ta kolegyně. Ona se veze. A má tam nad sebou ochranu. ( Osobu)
Jak byste se zachovali vy? Další kolegyně mi říkala že mě chce vyštipat. ( Jo chtěla bych jít někde jinde)