Kolegyně promlouvá

Anonymní
31.5.17 20:15

Kolegyně promlouvá.

Dobrý večer,
Prosím o zachovani anonymity, je to pro me citlivé téma s mezi lidskými vztahy.
Pracujem vo firmě v kanceláři vo výrobním provoze, v druhé kanceláři pracuje kolegyně, u ktoré jsem si všimla, ze me pomlouvá některým vo vyrobe.Kdyz máme prestávku, chce abych za ni chodila do kancelare. Jenomže, me se ani za ni nijak nechce, když vim, ze si na kamarádku jen hraje. Nevím jak se zachovat a co dělat, když se mi za ni nechce.Ked som ji povedala, ze nemohu prijit, mám hodně prace, tak me pomlouvala jak nic nestiham.Nebo ji něco povedám a zesměšňuje me tím u jiných.
Nevím co delat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.5.17 20:18

Hrubka v nazvu diskuze-omluvam sa. zákl

• Citovat
  • Upravit
5866
31.5.17 20:19

Jí na rovinu řekni, že víš, že tě pomlouvá a že se s ní dál bavit nehodláš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
31.5.17 20:22

Tak bud ignorovat a nechat ji at si vyklada co, chce (inteligentni lidi pomluvy nesiri, inteligentnejsi jim nenaslouchaji). Nebo ji priste, az zaslechnes neco na svuj ucet, konfrontovat a rict ji jestli ma nejaky problem, at ti ho pekne rekne do oci a ne te zbabele za zady pomlouvat u kolegu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.17 20:38

Děkuji vám, není to tak jednoduché. zakl

• Citovat
  • Upravit
7250
31.5.17 21:42

Nebavit se, nechodit za ni. nevymlouvat se, proste rekni neprijdu a tecka. a jeste ji rekni at te laskave pomlouva aspon chytre a ne tak, at se to dozvis. trapka :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
1.6.17 12:27
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
Prosím o zachovani anonymity, je to pro me citlivé téma s mezi lidskými vztahy.
Pracujem vo firmě v kanceláři vo výrobním provoze, v druhé kanceláři pracuje kolegyně, u ktoré jsem si všimla, ze me pomlouvá některým vo vyrobe.Kdyz máme prestávku, chce abych za ni chodila do kancelare. Jenomže, me se ani za ni nijak nechce, když vim, ze si na kamarádku jen hraje. Nevím jak se zachovat a co dělat, když se mi za ni nechce.Ked som ji povedala, ze nemohu prijit, mám hodně prace, tak me pomlouvala jak nic nestiham.Nebo ji něco povedám a zesměšňuje me tím u jiných.
Nevím co delat

Na rovinu bych se jí zeptala, proč to dělá, a co tím sleduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
1.6.17 15:39

Buď se jí rovnou zeptat, proč pomlouvá a nebo ignorovat úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová