Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jí na rovinu řekni, že víš, že tě pomlouvá a že se s ní dál bavit nehodláš..
Tak bud ignorovat a nechat ji at si vyklada co, chce (inteligentni lidi pomluvy nesiri, inteligentnejsi jim nenaslouchaji). Nebo ji priste, az zaslechnes neco na svuj ucet, konfrontovat a rict ji jestli ma nejaky problem, at ti ho pekne rekne do oci a ne te zbabele za zady pomlouvat u kolegu.
Nebavit se, nechodit za ni. nevymlouvat se, proste rekni neprijdu a tecka. a jeste ji rekni at te laskave pomlouva aspon chytre a ne tak, at se to dozvis. trapka
![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
Prosím o zachovani anonymity, je to pro me citlivé téma s mezi lidskými vztahy.
Pracujem vo firmě v kanceláři vo výrobním provoze, v druhé kanceláři pracuje kolegyně, u ktoré jsem si všimla, ze me pomlouvá některým vo vyrobe.Kdyz máme prestávku, chce abych za ni chodila do kancelare. Jenomže, me se ani za ni nijak nechce, když vim, ze si na kamarádku jen hraje. Nevím jak se zachovat a co dělat, když se mi za ni nechce.Ked som ji povedala, ze nemohu prijit, mám hodně prace, tak me pomlouvala jak nic nestiham.Nebo ji něco povedám a zesměšňuje me tím u jiných.
Nevím co delat
Na rovinu bych se jí zeptala, proč to dělá, a co tím sleduje.
Buď se jí rovnou zeptat, proč pomlouvá a nebo ignorovat úplně.
Dobrý večer,
Prosím o zachovani anonymity, je to pro me citlivé téma s mezi lidskými vztahy.
Pracujem vo firmě v kanceláři vo výrobním provoze, v druhé kanceláři pracuje kolegyně, u ktoré jsem si všimla, ze me pomlouvá některým vo vyrobe.Kdyz máme prestávku, chce abych za ni chodila do kancelare. Jenomže, me se ani za ni nijak nechce, když vim, ze si na kamarádku jen hraje. Nevím jak se zachovat a co dělat, když se mi za ni nechce.Ked som ji povedala, ze nemohu prijit, mám hodně prace, tak me pomlouvala jak nic nestiham.Nebo ji něco povedám a zesměšňuje me tím u jiných.
Nevím co delat