Koleno po pádu

21
28.10.23 21:13

Koleno po pádu

Zdravím,

chci se zeptat, jestli je tu třeba nějaký zdravotník či někdo se stejnou zkušeností.
V noci zhruba ve 2 ráno jsem upadla a dopadla na obě kolena. Levé mi nateklo, bolí a zbarvilo se. Zbarvení je důvod mého příspěvku. Červená část je velmi silně citlivá na dotek, zatímco oblast okolo (přestože fialová a nateklá) na dotek citlivá není prakticky vůbec.

Poradil by mi někdo co bych s tím mohla mít než budu plašit se špitálem?

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
754
28.10.23 21:16

Já už bych v tom špitálu dávno byla :nevim: Není to vůbec hezké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
28.10.23 21:20

Já bych teda nikam nejezdila. Co by s tím dělali? Ledovat, dát lioton, klidový režim a za pár dní to je pryč.

• Citovat
  • Upravit
21
28.10.23 21:27

V průběhu dne jsem na nohu ještě došlápla, teď už na nohu došlápnu jen ztěžka. Napadlo mě zda nemůže jít například o naprasklou čéšku nebo jiné poškození kosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118923
28.10.23 21:30
@Tali28 píše:
V průběhu dne jsem na nohu ještě došlápla, teď už na nohu došlápnu jen ztěžka. Napadlo mě zda nemůže jít například o naprasklou čéšku nebo jiné poškození kosti.

Jestli nemůžeš doslapnout, tak k doktorovi, přes net ti nikdo neřekne co s tím máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80522
28.10.23 21:40
@Tali28 píše:
V průběhu dne jsem na nohu ještě došlápla, teď už na nohu došlápnu jen ztěžka. Napadlo mě zda nemůže jít například o naprasklou čéšku nebo jiné poškození kosti.

jistěže to může být cokoli naprasklé ať kost nebo čéška, také to může být jenom naražené, to ti bez rentgenu nikdo neřekne,
jeď zítra na chirurgii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9077
28.10.23 21:54

Čéška může být prasklá či zlomená. Nevím na co čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65758
28.10.23 21:54

@Tali28 no,takhle spadl syn a skončilo to operaci kolene
Teď mi doma skáče o berich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
28.10.23 22:04
@Tali28 píše:

Může být prasklý meniskus. Určitě bych jela rovnou do nemocnice na úrazovou ambulanci, možná hned udělají punkci, to je pak okamžitá úleva od bolesti. Úrazy kolene nejsou žádná legrace ani u mladého člověka. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37298
28.10.23 22:17

Já bych s tím k Dr šla, nemusi to byt nutně zlomené, muze tam byt třeba výron :nevim: každopádně by to asi chtělo nějakou dobu klid, daji ti aspoň berle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15264
30.10.23 06:53

Tak jak to vypada, byla jsi u lekare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.11.23 16:30

@Janča6 u doktora jsem byla 🙂pohmožděná čéška, dostala jsem mast a na 2 dny fixaci. Je to 14 dní, koleno mám pořád zbarvené, ale otok zmizel, bolesti se objevují jen v pár polohách 🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák