Viklavé koleno po úrazu

5
26.10.23 13:46

viklavé koleno po úrazu

Dobrý den, máte někdo zkušenost z viklavým kolenem po úrazu a operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zmrzlik
28.10.23 12:16
@Eviiik2 píše:
Dobrý den, máte někdo zkušenost z viklavým kolenem po úrazu a operaci?

Jak to myslíš? Co ti operovali, přední zkřízený vaz? Já mám po 2 operacích, ještě to není dobrý, ale pomalu se to lepší.

• Citovat
  • Upravit
5
28.10.23 13:11
@zmrzlik píše:
Jak to myslíš? Co ti operovali, přední zkřízený vaz? Já mám po 2 operacích, ještě to není dobrý, ale pomalu se to lepší.

Dělali mi stabilizaci češky, koleno se mi viklá celou dobu, ptala jsem se na vazy a odpověď nejasná, můžu se zeptat, když jsi měl problémy s vazy, jakou nestabilitu jsi měl?
Mě se koleno prolamuje dozadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
28.10.23 13:22
@Eviiik2 píše:
Dělali mi stabilizaci češky, koleno se mi viklá celou dobu, ptala jsem se na vazy a odpověď nejasná, můžu se zeptat, když jsi měl problémy s vazy, jakou nestabilitu jsi měl?
Mě se koleno prolamuje dozadu

Měla sem ruply pzv Koleno se podlamovalo. Nestabilita v koleni. Problem drepnoutDr to pozná vyšetřením kolena a na rezonanci to jde vidět přesně. Pri operaci by ti vazy viděli. Ted se mi koleno taky občas podlamuje.Ale nemám naposilovany stehenní sval, proto to ještě není ok. A co ti na to řekl doktor? Na rehabilitace si chodila?

• Citovat
  • Upravit
5
28.10.23 13:34
@zmrzlik píše:
Měla sem ruply pzv Koleno se podlamovalo. Nestabilita v koleni. Problem drepnoutDr to pozná vyšetřením kolena a na rezonanci to jde vidět přesně. Pri operaci by ti vazy viděli. Ted se mi koleno taky občas podlamuje.Ale nemám naposilovany stehenní sval, proto to ještě není ok. A co ti na to řekl doktor? Na rehabilitace si chodila?

Chodila, docela dlouho, prý je to běh na dlouhou trať, tak snad se to zlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
28.10.23 13:39
@Eviiik2 píše:
Chodila, docela dlouho, prý je to běh na dlouhou trať, tak snad se to zlepší

Jo je. U mne prý cca rok. Drzim palce, ať se ti brzo uleví. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5