Pád na hlavičku 15 měsíců

417
15.10.23 11:34

Pád na hlavičku 15 měsíců

Krásnou neděli. Maminky chci se zeptat.Syn si dneska hrál s míčkem který mu zapadl že strany za gauč. Lezl si pro něj. Pak si tam hrál stoupal si a zase si kleknul a dokola.Ja se pak pro něco ohnula a rána a maléj na zemi. Uhodil se to topení jako by za uchem směr dozadu.Mel to tam červený. Plakat začal asi 2 sekund a 5min brečel. Potom si začal normálně hrát házel míčkem potom schválně padal na gauči a měl z toho legraci.Po půl hodině už to moc červený neměl..A vyloženě že by tam měl modřinu se mi nezdá. Samozdrejme když mu to prohmatavam tak se mu to nelíbí a knoura.Ze ho to asi bolí. Ale. jinak je v pohodě a hraje si. Smeje se
Nikam jezdit myslím že asi nepojedu když mu nic neni. Kdyby spadl na ostrý jedu hned ale takhle.Ale chci se zeptat. Budit ho mám v noci každý 2 hodiny? Je to tak pořád? Děkuji a přeji krásnou neděli bez úrazu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30937
15.10.23 12:12

Jestli spadnul na tu oblou tyc a nema zadnou bouli, tak ja osobne bych byla v klidu :hug:. Vzdycky jsem zkousela detem zornicky a tim jsem koncila, buzeni jsem aplikovala snad dvakrat po fakt hnusnych padech s fakt hnusnou bouli a atypickym revem :think:. Mela jsem dost sebevrahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
15.10.23 12:13

Me dite takhke spadlo mockrat, je to strasnej kaskader. V klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.10.23 12:21

@Hobitka Bouli nemá. Modrinka se mu tam udělala ale že by měl vyloženě bouli ne. Mozna nějakou malinkou ale to bych asi poznala.Na pohmat mi přijdou obr strany defakto stejné…Teď obědva je úplně v pohodě..Dokonce sem teď mu zkusila po té straně přejet a už to vůbec neregistroval…Tak asi dobrx ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.10.23 12:21

@Hobitka Jj bouchnul se o tu tyč co je na fotce…Co vede že zdi.Nic jiného tam neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.10.23 12:22

@Hobitka Jj bouchnul se o tu tyč co je na fotce…Co vede že zdi.Nic jiného tam neni @DandátkoP No myslím si že Šimon bude kaskadér taky…A i takhle o topení jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
15.10.23 12:27

@Tereza2609 me spadla z gauce treba na roh stolu, na jidleni zidlicku :D jen jsem se otocila a uz jsem jen videla jak leti. A pak jde a udela to znova.

V noci bych ho nebudila, do vecera dlouha doba, kdyz bude normalni, nechala bych ho spat.

Gauc je furt malá vejska a to dite uz je docela velky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.10.23 12:34

@DandátkoP On nespadl z gauče…Na gauči určitě nebyl…Jen předtím než spadl si furt stoupal a zase klekal…A pak rána. Takze buď spadl ze stoje, ale to si říkám že by nepadal jak prkno ale šel by přes bok nebo přes zadek že jo???A nebo z kleku spadl…
Jo teď tady dělá blbosti naučil se totiž jak dělá dinosaurus takže taky pořád dělá uaaaaa a očekává vždy tleskání… :D A když mu zatleskame tak se rechta jak blázen. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
15.10.23 12:44

@Tereza2609 tak to bud uuuuplne v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
15.10.23 12:58

@Tereza2609 My meli urazy jako pady po hlave z postylky, spadla na dceru pomerne tezka jidelni stolicka, narazy v behu v plne rychlosti do rohu skrine… Nejmladsi mela jeden zub mrtvy ani nevime z ceho… Nejstarsi na sebe na cviceni rodicu s detmi, kde bylo o 1 dospeleho vice nez deti, zvladla v nestrezenem okamziku strhnout kovovy zabrik… Prirazene ruce ve dverich ani nepocitam. Pady ze stromu uz od utleho veku :? - jak mam 3 deti celkem rychle po sobe, nikdy jsem to neuhlidala 100%. U lekare jsme byli pro uraze 4krat - 1 popalenina, 1krat siti brady (5 stehu) a pak dvakrat prave se zuby po padech na usta. Pak teda ne uraz, ale kamen v uchu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.10.23 13:05

@Hobitka No koukám taky se nenudite… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.10.23 13:09

@DandátkoP Myslíš? Říkám já přímo pád neviděla. Ale buď stál a nebo klečel. A muselo to být na tu tyč páč tam nic jiného není. Je fakt úplně v pohodě hraje si teď obědval a teď bucuje mandarinku…Je veselej dovádí zase jako divoch a naposled když sem mu to mackala už to neregistroval…Samozřejmě mě nejvíc děsila praskla lebka, vnitřní krvácení apid.. :zed: Ale to si říkám taky zase asi nemá o co když spadl na tu tyč…Jo kdyby to bylo na ty ostry hrany topení to bych jela hned.Ale takhle si říkám… ;) Když je v pohodě tak asi nic nehrozí…A na pohmat ty strany přijdou fakt stejný. Zadne velké rozdily nehmatam nebo nerovnosti nehmatam… To myslíš že ok ju? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
15.10.23 13:11

@Tereza2609 takovyhle pady uz ani neresim, opravdu myslim, ze ok. Dite ti spadne jednou urcite i daleko hur :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8485
15.10.23 14:24
@Tereza2609 píše:
@DandátkoP Myslíš? Říkám já přímo pád neviděla. Ale buď stál a nebo klečel. A muselo to být na tu tyč páč tam nic jiného není. Je fakt úplně v pohodě hraje si teď obědval a teď bucuje mandarinku…Je veselej dovádí zase jako divoch a naposled když sem mu to mackala už to neregistroval…Samozřejmě mě nejvíc děsila praskla lebka, vnitřní krvácení apid.. :zed: Ale to si říkám taky zase asi nemá o co když spadl na tu tyč…Jo kdyby to bylo na ty ostry hrany topení to bych jela hned.Ale takhle si říkám… ;) Když je v pohodě tak asi nic nehrozí…A na pohmat ty strany přijdou fakt stejný. Zadne velké rozdily nehmatam nebo nerovnosti nehmatam… To myslíš že ok ju? ;)

Neboj, fakt se mu nic nestalo. Ještě těch pádů zažije ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák