Zlomena klicni kost - orteza

14719
6.10.23 12:27

Zlomena klicni kost - orteza

Ahoj, 7leta dcera si vcera zlomila klicni kost. Dnes jsem s ni byla na RTG. Dcera dostala ortezu. Ale ja se zapomnela zeptat, jestli ji ma nosit nonstop (mimo prevlekani a koupani), i na spani. V ordinaci uz nejsou. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
763
6.10.23 12:44

@Janča6 ano, dcera nosila i na spaní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
6.10.23 12:51
@Lucka194 píše:
@Janča6 ano, dcera nosila i na spaní :roll:

Diky. No ono je to logicke. Ale chtela jsem mit jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
6.10.23 13:36

Mé dítě mělo zlomenou klíční kost před třemi měsíci. Nesmělo se to dávat dolu vůbec, ani na koupání - to znamená, že jsme ho myli jen do půl pasu, nahoře jen hadříkem. Vlasy složitě za celou dobu jen dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
6.10.23 13:45
@Bramborova píše:
Mé dítě mělo zlomenou klíční kost před třemi měsíci. Nesmělo se to dávat dolu vůbec, ani na koupání - to znamená, že jsme ho myli jen do půl pasu, nahoře jen hadříkem. Vlasy složitě za celou dobu jen dvakrát.

Aha. Dceri tu ortezu nasadil lekarnik (a asi to delal poprve), a to pres saticky. Takze az dcera prijde ze skoly, tak ji to dam primo na telo a nechame to tak az do kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
6.10.23 15:52

@Janča6 Ja jsem na osprchovani mohla sundat. Ukázali mi, jak to nandat zpátky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3899
6.10.23 18:57

Moje batole ji mělo i na spaní, i na koupání (ty tři týdny se nekoupalo, jen jsme ho nějak otirali), i na prevlekani (nosil rozstrihla tricka). Nesměla jsem to vůbec sundat, nasazoval to chirurg nějak odborně.

Lékárník a přes šatičky…? Možná bych byla klidnější, kdybych sehnala nějakého chirurga, který to udělá pořádně, ale kde ho teď v pátek sehnat, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
11.10.23 11:04

Dobrý den,

nejen zakladatelce jsem chtěla napsat, že na eMiminu funguje HOMEOPATICKÁ PORADNA, kde MUDr. Eliška Bartlová ráda odpoví na všechny vaše dotazy.
Paní doktorka se homeopatii věnuje od roku 1992, je tedy zkušeným odborníkem. Navíc provozuje také lektorskou činnost pro lékaře, farmaceuty a nelékařské zdravotnické pracovníky, přednáší na odborných konferencích, publikuje a účastní se mezinárodních konferencí.

Zrovna na procesy hojení a rekonvalescenci mohou být homeopatika účinná… :mavam:

Naše poradny fungují i pro anonymní dotazy…

Hezké říjnové dny :mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák