Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, je mi sice teprve 13, ale před měsícem jsem hrála fotbal bez bot a blbě jsem kopla až mi z nehtu na palci tekla krev… nějak jsem to neřešila ale teď jsem po z nehtu sloupla lak na nehty a je celý bílý… a včera jsem si do něho i drbla až se mi úplně zvedl… nespadl ale je hodně rozvyklany a bolí to, teď kvůli tomu nemohu chodit na tréninky protože v kopackach mám ty prsty hodně namackane, bojim se jesli mi naroste nový… a jestli ano tak se bojim ze už nebude hezky ![]()
Bylo by dobry ten spatny dostat pryč (jestli to nezvladnes, tak chirurgie). Naroste ti novy, neboj.
Joo to odroste. Bila barva je dana bublinou vzduchovou pod nehtem. Opatrne to strihej jak to bude odrustat. A mela bych to stazeny naplasti, nebude to tolik bolet.
Buď v klidu. Nehet ti naroste nový. Jen je potřeba se šetrně zbavit toho starého. Aktuálně řeším totéž, přes léto jsem měla úraz spojený s jiným sportem. Pod nehtem krev, nehet začal pomalu odumírat, protože už nebyl vyživovaný. Dnes odpadl definitivně. Doporučuje se nehtové lůžko dezinfikovat, aby nedošlo k zánětu a nehet ti nezačal hnisat. Pak už by to bylo pro kožního lékaře.
Kecko
https://www.emimino.cz/…siat-507334/
@admin zase tu nekdo lze, jak kdyz tiskne
Manžel hrál fotbal a nehty si strhával každou chvíli
Neboj naroste nový, ale deformovat se může…
@Tarjei píše:
@vokishka tvl, proc tohle nekdo dela, takhle si vymejslet?
Nevim, zvlast u takove diskuse o nehtu.
@vokishka píše:
Nevim, zvlast u takove diskuse o nehtu.
Protože si vymyslela tu první. Nebo možná nevymyslela, ale nechtěla psát, že je ještě pod zákonem
Asi jí nedošlo, že si ji někdo bude pamatovat.
Dobrý deň,
ďakujem za upozornenie, situáciu so zakladatľkou vyriešim sz. Diskusiu nezamykám, verím, že by mohla byť prínosná ešte v budúcnosti pre niekoho ďalšieho.
Kristína ![]()