Mrtvý nehet na noze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.9.23 21:02

Mrtvý nehet na noze

Ahoj, je mi sice teprve 13, ale před měsícem jsem hrála fotbal bez bot a blbě jsem kopla až mi z nehtu na palci tekla krev… nějak jsem to neřešila ale teď jsem po z nehtu sloupla lak na nehty a je celý bílý… a včera jsem si do něho i drbla až se mi úplně zvedl… nespadl ale je hodně rozvyklany a bolí to, teď kvůli tomu nemohu chodit na tréninky protože v kopackach mám ty prsty hodně namackane, bojim se jesli mi naroste nový… a jestli ano tak se bojim ze už nebude hezky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1202
21.9.23 21:05

Bylo by dobry ten spatny dostat pryč (jestli to nezvladnes, tak chirurgie). Naroste ti novy, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
21.9.23 21:17

Joo to odroste. Bila barva je dana bublinou vzduchovou pod nehtem. Opatrne to strihej jak to bude odrustat. A mela bych to stazeny naplasti, nebude to tolik bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
21.9.23 21:24

Buď v klidu. Nehet ti naroste nový. Jen je potřeba se šetrně zbavit toho starého. Aktuálně řeším totéž, přes léto jsem měla úraz spojený s jiným sportem. Pod nehtem krev, nehet začal pomalu odumírat, protože už nebyl vyživovaný. Dnes odpadl definitivně. Doporučuje se nehtové lůžko dezinfikovat, aby nedošlo k zánětu a nehet ti nezačal hnisat. Pak už by to bylo pro kožního lékaře.

• Citovat
  • Upravit
64846
21.9.23 21:27

Kecko
https://www.emimino.cz/…siat-507334/
@admin zase tu nekdo lze, jak kdyz tiskne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
21.9.23 21:28

Manžel hrál fotbal a nehty si strhával každou chvíli :roll: Neboj naroste nový, ale deformovat se může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
21.9.23 21:42

@vokishka tvl, proc tohle nekdo dela, takhle si vymejslet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64846
22.9.23 05:51
@Tarjei píše:
@vokishka tvl, proc tohle nekdo dela, takhle si vymejslet?

Nevim, zvlast u takove diskuse o nehtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
22.9.23 06:54
@vokishka píše:
Nevim, zvlast u takove diskuse o nehtu.

Protože si vymyslela tu první. Nebo možná nevymyslela, ale nechtěla psát, že je ještě pod zákonem :nevim: Asi jí nedošlo, že si ji někdo bude pamatovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20775
22.9.23 08:32

Dobrý deň,

ďakujem za upozornenie, situáciu so zakladatľkou vyriešim sz. Diskusiu nezamykám, verím, že by mohla byť prínosná ešte v budúcnosti pre niekoho ďalšieho.

Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák