Kolieska plastove alebo nafukaovacie????

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
20.2.07 21:28

Podle terénu. Pokud nebudeš jezdit výhradně po leštěném mramoru, radím nafukovací.

Monokočárem na nafukovacích kolech jsem jezdla do lesa cestou vysypanou hrubým štěrkem. Teď se tam tandemem na plastu nedostanu, neb u toho rachotu by mi to menší mimino nejenom nespalo, ale ty vibrace by jí snad ani nebyly zdraví prospěšné. Tak jezdíme jenom po sídlišti jako trubky a když mimino spí, volím cesty, na kterých je hladký asfalt - takový ten hrubý nový asfalt je taky znát.

Jo, a dofukování? Asi taky záleží na kvalitě. My máme víc než rok Traxx, nikdy jsme nepíchli ani nedofukovali.
A kdyby to bylo potřeba, mám na takové práce chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.2.07 22:21

Plastová nebo nafukovací kola?

Ahoj,
já jsem jednoznačně pro nafukovací! Měli jsme 4kolku s plastovými a teď mám 3-kolku s nafukovacími a rozdíl k lepšímu je stonásobný. Kočárek je tichý, nehrčí, v klidu přejedu dlažební kostky - prostě paráda.
Plastová kolečka jsou opravdu jen na hladké povrchy. Záleží kde budeš jezdit, ale podle mého hrbolům se nikde nevyhneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.2.07 23:19

Ahoj, rozhodně nafukovací, do plasťáků se zapichují kamínky, jsou při jízdě strašně slyšet a z dítěte vytřepeš duši 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
22.2.07 10:55

Ahojda, my mame nafukovaci a pichnuto kazdou chvili. Manzel ale rikal, ze to je pláštěm, ze je moc „ridky“ a tudiz propusti kazdy maly trn nebo vetvicku. Pry mi koupi lepci plaste :wink: Ted jsem si ale vybrala kocarek s plastovymi kolecky (ponevadz do stavajiciho se nas obrik uz nevejde), ale tahle diskuse me znacne zvilkala - jezdime totiz hlavne v terenech :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.2.07 11:03

Marjanko, fakt nebrat, je to děs. Koupila jsem si kočárek s plasťákama, jela jednu ulici a už se mi chtělo brečet- naštěstí šel vrátit a vyměnit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.2.07 11:05

Marjanko, jakou znacku kocarku mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
22.2.07 12:04

Ahoj, mám Knorr Nizza s nafukovacíma kolama.Naposledy jsme dofukovali na podzim, teď budeme opět dofukovat, píchla jsem za tu dobu, co ho mám (1,5r) 2×. Manžel spravil a pohoda. Kamarádka má I ´coo Platoon 4 a má umělý kolečka, loni je měla nový a se vzorkem, ale protože s ním pořád drandí, tak vzorek je v čudu a kočárek se jí blbě veze.Krom toho na tom má kamínky a tak nějak to skřípe-ale to už psali holky. :wink:
Takže já nafukovací..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
22.2.07 13:14

Ahoj Lauris,

mame Boomerang Bambi - sportovni trojkombinace z Polska. Bohuzel jsme pred porodem vyber moc neresili a sli cestou nejmensiho odporu :? Taky se nam tam ted to nase mimino nevejde…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
22.2.07 19:09

AHOJ, JÁ MÁM NAFUKOVACÍ-ZA 9 MĚSÍCŮ JSME 1XPŘIFUKOVALI, PÍCHNUTÍ ŽÁDNÉ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
20.1.11 05:55
Kocca píše:
Ahoj, tak já jsu jednoznačně pro plastová kolečka, protože se nemusím bát, že je píchnu a kdo mi je spraví. :wink:

od čeho jsou chlapi??:):):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4