Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja si loni za lockdownu koupila v detskem ve vyprodeji kabat za 250 a jak mi slusi
(dospelacke obchody byly zavrene, ale nastesti jsem nevyrostla
). Jinak dost nakupuji v sekaci, takze pres 1.000 jsem za jeden kus obleceni nedala ani nepamatuji
. V beznych obchodech se mi na 150 cm blbe shani…
Za vlneny s kasmirem a jako bonus super strih
dam cokoliv
za obyc retezcovou konfenci 3 max 5 tis.
@Anonymní píše:
prý se může prát na 30. tak nevím
No ale pokud nemáš sušičku, tak ti to peří při praní zcuckovatí. A otázka je, zda právé peří můžeš vůbec do sušičky dát. Hele tvoje volba, já osobně bych do toho nešla. Zkus si prohledat na na rtu informace o praní tohoto druhu oblečení.
Vlna + beraní límec 12000. Mám ho deset let. Netknutý.
Loni v sekáči kabát dutinový s kachním prachem 320 Kč. Mamky známá, co tam prodává mě do něj narvala, že jestli si tento typ kabátu může někdo dovolit nosit, tak určitě já. Tak jsem ho vzala. Doma jsem tu značku hledala na netu a zajistila, že takový kabát nový stojí 500 E.
Je fakt nádherný.
A pak jsem předloni koupila dutinový obyč v Alpine pro za 2999. Takže tak.
Moje mamka chodí jak ze žurnálu. Finančně si může dovolit opravdu všechno. A přesto nejraději chodí k jedné kamarádce do sekáče a od tud má opravdu luxusní kvalitní věci. Často nové ještě s vysačkou. Jenže já mám 180 cm a na mě tam vždy nemají moc výběr, mamka se svou výškou nakoupí vždy. Teď mi tam pro manžela koupila dvě funglovky košile ještě s vysačkou a cenou 40E. Koupila každou za 85 Kč ![]()
@Rebísek píše:
Ted jsem si poridila za 8990Kc, krasny…
Můžete se pochlubit jaký?
Hledám nějaké tipy na krásný kabátek ![]()
@Dollorres píše:
Mám kabát cca za 16 tisíc, již 8 let. Je stále pěkný.
Mohu se zeptat na značku? Hledám nějaké tipy..
Sama mám Sportalm, asi 5 let, stál hooodně, také jsem si ho užila, no už bych potřebovala změnu ![]()
Docela si dopřávám a kabát či bundu mám ráda kvalitní, dražší, teplý a je to super si i zimu užívat a cítit se dobře.
Už nemusím mít 10 svetrů apod., čili zase šetřím na tomto..
@alisekR píše:
Vlna + beraní límec 12000. Mám ho deset let. Netknutý.
Loni v sekáči kabát dutinový s kachním prachem 320 Kč. Mamky známá, co tam prodává mě do něj narvala, že jestli si tento typ kabátu může někdo dovolit nosit, tak určitě já. Tak jsem ho vzala. Doma jsem tu značku hledala na netu a zajistila, že takový kabát nový stojí 500 E.
Je fakt nádherný.
A pak jsem předloni koupila dutinový obyč v Alpine pro za 2999. Takže tak.
Moje mamka chodí jak ze žurnálu. Finančně si může dovolit opravdu všechno. A přesto nejraději chodí k jedné kamarádce do sekáče a od tud má opravdu luxusní kvalitní věci. Často nové ještě s vysačkou. Jenže já mám 180 cm a na mě tam vždy nemají moc výběr, mamka se svou výškou nakoupí vždy. Teď mi tam pro manžela koupila dvě funglovky košile ještě s vysačkou a cenou 40E. Koupila každou za 85 Kč
Sekáče jsou super..
Já mám kupovaný kapat v Kanadě v outletu za 5tis, v tom v čem jsem tam přijela bych zmrzla. Pak mám koupenou dlouhou bundu ze zalando lounge za 5 používám na venčení a je skvělá.. a kdysi jsem si koupila MK vlněný kabát za šílené peníze a ještě pořád jsem do něj nezhubla ![]()
No a pak už jen kabáty, všechny vlněné, některé s kasmirem a žádný nešel přes 300. Každý byl netknutý
peněz mám dost, ale nehledala jsem to v normálním obchodě ani nepamatuji.
Sekáče asi teda fajn no a když ne sekáče, tak kdo tady psal že máte hezké - ač dražší kabáty, tak ty se kupují kde, prosím? přes net nemám odvahu, ale třeba taky vyzkouším, když doporučíte nějakou značku. dnes jsem byla Marco Polo, Tom Tailor, Calvin Clein atp… Outlet aréna a teda nic mě nezaujalo. Včera jsem taky pár obchodů prošla a jen ten jeden za 6 tis. a kvalitou si nejsem úplně jistá. Chtěla bych ať je lehký a teplý.
@Anonymní píše:
Sekáče asi teda fajn no a když ne sekáče, tak kdo tady psal že máte hezké - ač dražší kabáty, tak ty se kupují kde, prosím? přes net nemám odvahu, ale třeba taky vyzkouším, když doporučíte nějakou značku. dnes jsem byla Marco Polo, Tom Tailor, Calvin Clein atp… Outlet aréna a teda nic mě nezaujalo. Včera jsem taky pár obchodů prošla a jen ten jeden za 6 tis. a kvalitou si nejsem úplně jistá. Chtěla bych ať je lehký a teplý.
Moc nechápu proč jsi anonym.
Za mě je nejlepší zalando lounge nebo zalando, hodně na jednom místě. Sice platba dopředu ale jistota, že ti vrátí peníze zpět, odeslání balíčku zpět zdarma. Pro mě je to i časově lepší, než obíhat obchody, no to by mě mohlo ohrát. Není důvod bát se internetu.
@Anonymní píše:
jaký a kde prosím?
Ja mam treba vlneny s kasmirem, krasny ackovy strih, ale nadcasovy. Sest let vypada stejne. Znacka Fuchs Schmitt. Stal kolem 10tis. Ja jsem ho teda kupovala mimo CR, ale koukala jsem, ze se da tato znacka koupit i tady.
Já mám aktuálně čtyři. Jeden Burberry (cenu vědět nechceš, ale mám ho pátým šestým rokem), jeden bílý za 500,– z výprodeje v Only, další s kohoutí stopou z Reserved, opět nějaký výprodej (myslím 1000,–?) a nakonec nejoblíbenější červený s kapucí ze sekáče (CK, cca 500,–), který si původně koupila dcera a když viděla mé nadšení, neměla srdce mi ho nevěnovat.
@Altavista píše:
Moc nechápu proč jsi anonym.Za mě je nejlepší zalando lounge nebo zalando, hodně na jednom místě. Sice platba dopředu ale jistota, že ti vrátí peníze zpět, odeslání balíčku zpět zdarma. Pro mě je to i časově lepší, než obíhat obchody, no to by mě mohlo ohrát. Není důvod bát se internetu.
protože kdyby zjistila rodina kolik chci dát za bundu, poslouchala bych to ještě rok. i když je to moje věc, zbytečné nervy potom.