Kolik dáte za kabát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6027
14.11.21 06:25

To vylézající peří prý dělají všechny bundy/ kabáty. Měla jsem jeden levnější, ten jsem kvůli tomu poslala dál. No a drahá bundička to samé…
Kabát jsem si letos koupila na zoot od Camaieu. S docela vysokým podílem vlny. No a asi ho taky pošlu dál. Jak se mi líbil, tak už mě to přešlo. Je to jiný styl, než jsem zvyklá nosit. Ale… já se s ním nemůžu jaksi smířit. Jsem asi odsouzená doživotně k jednomu typu kabátu :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
14.11.21 13:30
@Karamba2020 píše:
A jak z těch sekáčových kabátů a bund dostáváte ten typický puch? Já v sekáčích nakupuju ráda, ale jen něco, co můžu vyprat a zbavit to toho smradu. Což u kabátu jaksi nelze.
Jinak teda kabáty mám 4, v cenové relaci od 2000 do 14000.

Já se s tím nestvu, prostě ten kabát do té pračky a sušičky narvu, pokud přežije, má právo na život :lol:

• Citovat
  • Upravit
5950
14.11.21 13:38

Kupuju zásadně v sekáčích, mám jich asi osm, beru jen vlnu/kašmír. Max. za 1000, ale to by musel být nenošený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
15.11.21 20:43

Ženy, tato diskuse mne zaujala :)
Sháním nějaký tip na opravdu hezký, slušivý, elegantní kabát do práce. Já vím, že je toho na všech eshopech mraky, ale to je právě ten problém, nechce se mi v tom přehrabovat.
Máte třeba nějaké foto, tip, nápad? Klidně sem hoďte i fota svých úlovků, já bych to ocenila… Mám ráda černou, béžovou i krémovou barvu, ale ta už se teda blbě udržuje :think:
Cena nerozhoduje, jde mi o inspiraci.
Ještě teda upřesním - kabát, ne dlouhou péřovku.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.11.21 21:03

@alisekR A kde ten sekáč je? Taky se mi podařilo nakoupit jednou značkové košile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
15.11.21 21:06

@divine woman jižní Čechy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
17.11.21 13:33
@Rebísek píše:
Tenhle, prijemny na omak, teply a hezky strizeny, neni jak pytel.

Tohle já pořád považuju za bundu. Ale pěkná je,, to se musí nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
17.11.21 13:36
@Karamba2020 píše:
A jak z těch sekáčových kabátů a bund dostáváte ten typický puch? Já v sekáčích nakupuju ráda, ale jen něco, co můžu vyprat a zbavit to toho smradu. Což u kabátu jaksi nelze.

Já mám jeden sekáčový ZARA, sice umělotina, ale co, jsem v něm elegatní a o to mi šlo. Stál asi 3 stovky, a ten jsem normálně vyprala v praččce. Smrádek zmizel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
17.11.21 13:40
@Karamba2020 píše:
@alisekR píše:
Ve čtvrtek jsem si tam koupila bílé tričko s dlouhým rukávem s knoflíčky, s lehkým fižím na prsou. Luxus materiál. Nenošené. Cena asi 60 Kč. Doma jsem zkoumala, co je to za značku. Google povídal, že značka Van Laac prodává trička za 300e :mrgreen:. Takže tam. Dnes jsem od tud přinesla manželovi košili S. Oliver za 69 Kč. A mě bundu S. Oliver zlevněnou na 140 Kč, protože měla flek. Flek je vypraný, bunda už schne.
A protože nenakupuji pouze v sekačích, tak jsem dnes vyzvedla balík na poště z Bushmana a tam je to tedy ranec za pár tisíc. :mrgreen:
:cert: Závist. My tu měli jeden (myslím ve městě) takový malinkatý, příjemný, člověk musel trošku hrabat, ale protže byl právě tak malý, tak toho zboží nebyly nějaký šílený hromady. Tak se hrabalo fajn, bylo to šup šup. Víc bych nedala. Tam taky bývaly poklady, třeba i značkový, odtud mám právě ten svůj „flaušák“. Bohužel, nevím jestli ten úplně první lockdown paní zničil nebo se jí prostě už nechtělo, nevím. Ale je ho opravdu velká škoda. Ženský tam někdy chodily i jen pokecat s paní prodavačkou, paní v důchodu. Ta byla taky fajn
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
21.11.21 16:02
@Anonymní píše:
jaký a kde prosím?

Blauer, v Rytířský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
21.11.21 16:05

@jamik1416

Já mám už asi 10 let jeden z Geox, stal něco kolem 8k, ale je v něm fakt teplo, žádný tenký kabatek, ale fakt zateplení, v bezové barvě, elegantní k šatům/suknim, zároveň nevypadá blbě k dzinum. Pokud budeš chtít tak napis, pošlu ti fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
21.11.21 16:27

Mám 3 a všechny do 500 Kč z druhé ruky z vinted ;), jako nové. Pak mám jeden kožíškový kvalitní kabát od babičky, která ho před 40 lety koupila v té době za několik tisíc, ale ten mi zatím jen straší ve skříni :lol:.

• Citovat
  • Upravit
16961
21.11.21 19:50
@Anonymní píše:
Ahoj. Otázka je jednoduchá. Kolik jste ochotni dát za zimní kábat, který se vam líbí/sedí?

Mám jeden kabát, který jsem ale dostala - od maminky ke svatbě, kožich za 25tisíc. Měla jsem ho 1× na sobě :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale mám ted vyhlídnutý péřový dlouhý kabát, no bundu a ten je za 5tis a stále váhám a váhám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
21.11.21 20:01

Aktuálně mám nový za necelých 9 tis. Vysoký podíl vlny s kašmírem :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
21.11.21 20:03
@alisekR píše: