Kolik dáte za kabát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Altavista
13.11.21 19:07
@Anonymní píše:
protože kdyby zjistila rodina kolik chci dát za bundu, poslouchala bych to ještě rok. i když je to moje věc, zbytečné nervy potom.

Jo tak, tomu rozumím, někdy lidi hodnotí fakt ze špatných věcí…

Letos budu všude říkat na otázku co mi muž dal k Vánocům, že pouze drobnost ;))

• Citovat
  • Upravit
7713
13.11.21 19:54
@alisekR píše:
Vlna + beraní límec 12000. Mám ho deset let. Netknutý.
Loni v sekáči kabát dutinový s kachním prachem 320 Kč. Mamky známá, co tam prodává mě do něj narvala, že jestli si tento typ kabátu může někdo dovolit nosit, tak určitě já. Tak jsem ho vzala. Doma jsem tu značku hledala na netu a zajistila, že takový kabát nový stojí 500 E.
Je fakt nádherný.
A pak jsem předloni koupila dutinový obyč v Alpine pro za 2999. Takže tak.
Moje mamka chodí jak ze žurnálu. Finančně si může dovolit opravdu všechno. A přesto nejraději chodí k jedné kamarádce do sekáče a od tud má opravdu luxusní kvalitní věci. Často nové ještě s vysačkou. Jenže já mám 180 cm a na mě tam vždy nemají moc výběr, mamka se svou výškou nakoupí vždy. Teď mi tam pro manžela koupila dvě funglovky košile ještě s vysačkou a cenou 40E. Koupila každou za 85 Kč :mrgreen:

Bože! kde je ten sekáč? Udělám si výlet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
13.11.21 20:09

A jak z těch sekáčových kabátů a bund dostáváte ten typický puch? Já v sekáčích nakupuju ráda, ale jen něco, co můžu vyprat a zbavit to toho smradu. Což u kabátu jaksi nelze.
Jinak teda kabáty mám 4, v cenové relaci od 2000 do 14000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
13.11.21 20:51
@Anonymní píše:
Můžete se pochlubit jaký? :) Hledám nějaké tipy na krásný kabátek :-)

Tenhle, prijemny na omak, teply a hezky strizeny, neni jak pytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.21 20:57
@Taktinevím píše:

přesně :D :D

• Citovat
  • Upravit
9025
13.11.21 20:58
@Taktinevím píše:

Ve čtvrtek jsem si tam koupila bílé tričko s dlouhým rukávem s knoflíčky, s lehkým fižím na prsou. Luxus materiál. Nenošené. Cena asi 60 Kč. Doma jsem zkoumala, co je to za značku. Google povídal, že značka Van Laac prodává trička za 300e :mrgreen:. Takže tam. Dnes jsem od tud přinesla manželovi košili S. Oliver za 69 Kč. A mě bundu S. Oliver zlevněnou na 140 Kč, protože měla flek. Flek je vypraný, bunda už schne.
A protože nenakupuji pouze v sekačích, tak jsem dnes vyzvedla balík na poště z Bushmana a tam je to tedy ranec za pár tisíc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
13.11.21 20:59
@Anonymní píše:
Ahoj. Otázka je jednoduchá. Kolik jste ochotni dát za zimní kábat, který se vam líbí/sedí?

Ja teda kdysi dala.za podzimni nezatepleny 2 tisice v kramu s obleky apod. a velmi brzy se mi vyparaly svy v podpazi. Ale asi to nebude úplně o ceně, je treba koukat na zpracování, coz ja nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
13.11.21 21:00
@Rebísek píše:
Tenhle, prijemny na omak, teply a hezky strizeny, neni jak pytel.

Toto je pro mě bunda.

• Citovat
  • Upravit
484
13.11.21 21:03

@Jolka86 :lol: Pro me je bunda do pasu, max pod zadek… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
13.11.21 21:06
@Rebísek píše:
@Jolka86 :lol: Pro me je bunda do pasu, max pod zadek… ;)

To je ten úhel pohledu, pro mě je kabát vlněný, já jsem si říkala kde v tom vlněném kabátu je narvané to peří.

• Citovat
  • Upravit
388
13.11.21 21:10

„Kabát“ s peřím (prošívaný) pro mě není kabát, ale bunda.
Klasický kabát mám nejdražší za 5000, kupovala jsem ho ale už před 8 lety v Zaře. Pak mám z Promod asi za 3500. Nejlepší kauf byl kousek s obsahem vlny a kašmíru za asi 500, jenže ho moc nenosím, protože nemá tak dobrý střih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
13.11.21 21:11
@nikinnna píše:
Nesouhlasím, dala jsem za bundu 5 litrů a to údajně prachové peří, mi bundu propichovalo. Chodila jsem jak kuře. Jela jsem s autem na STK a když mi ho vraceli, chlap se mě ptal, jestli v tom autě vozím slepice, protože se to samozřejmě zapíchalo i do sedadel.

tak to jsi měla reklamovat, šéf si loni koupil péřovou bundu za 6 tisíc a peří vypadávalo a bundu propichovalo, tak to úspěšně vyreklamoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
13.11.21 21:13
@Rebísek píše:
Tenhle, prijemny na omak, teply a hezky strizeny, neni jak pytel.

určitě se v tom dobře chodí a je v tom teplo, ale je to dlouhá bunda, ne kabát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
13.11.21 21:14
@Rebísek píše:
@Jolka86 :lol: Pro me je bunda do pasu, max pod zadek… ;)

nejde o délku, ale o zpracování, vzhled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
13.11.21 21:15
@stinga píše:
tak to jsi měla reklamovat, šéf si loni koupil péřovou bundu za 6 tisíc a peří vypadávalo a bundu propichovalo, tak to úspěšně vyreklamoval

Taky jsem reklamovala péřovou bundu, uznali vrátili peníze.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová