Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A co uplatní za tebe zpětně?
Jsi na rodičovské nebo? On podniká nebo je zaměstnaný?
Z toho popisu leda s křišťálovou koulí ![]()
@Anonymní píše: Více
To ale nic neznamená, aby si tě nějak uplatňoval na daních
@Cenarius já myslela že jsi na mě když nemám příjmy nad 68 000 může uplatnit slevu když jsme manželé
Nic. Děti už uplatňuje a zatím jsi nenapsala na základě čeho si má nějak uplatnit tebe.
To víš že spočítá, účetní v práci tvého manžela. A úplně přesně.
Ano. To je jiná. To může. Ještě tam padla podmínka, že se musíš starat o dítě do 3 let.
Takze si za rok 2025 nemela krome rodicovskeho prispevku jine prijmy vyssi nez 68 tisic a zaroven mate dite mladsi 3 let?
24 480,– za celý rok, pokud jste se brali v průběhu roku, tak poměrnou část.
Tohle ti napíše i google a umělá inteligence…taky jsem si to dnes zjišťovala, dva roky to nevyšlo mateřská, pak výplata dovolené a letos by poprvé mohlo je s loňským rodičákem…dále se uplatňuje sleva hypotéky, úvěry, penzijko, životní, dary…
Cca 18 tis když to hodím do přiznání a pokud jste teda půl roku manželé.
@Anonymní píše: VíceŽádný hypotéky, úvěry… Ale zaplacené úroky z půjček na vlastní bydlení. Penzijko nebo životní taky jen za určitých podmínek. Je lepší si to nastudovat, než se pak divit, že z toho nic nekapne.
Ahoj všem, prosím jsem z toho jelen, potřebuji vede přibližně kolik dostane manžel na daních, uplatňuje měsíčně na dvě děti, a teď uplatní za mě za půl roku zpětně, příjem za rok v hrubém 753 tis, daň měsíční zalohova 50 450 Kč, dokáže mi to někdo spočítat? Děkuji