Kolik hodin spíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6243
12.2.10 21:47

Co já bych dala za 8 hodin spánku… Jenže máme 4 měsíční mimčo a poslední dobou má nějakou velkou spotřebu mlíka v noci, tak spím tak max. 2 hodiny v kuse a celkově to nic moc také nebude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
12.2.10 21:54

Včera jsem chtěla zadat podobnou diskusi :wink: :-D . Před porodem jsem naspala ideálně tak 8-9 hodin denně, někdy jsem si schrupla i po obědě :oops: . Po porodu jsem spala tak 6-7 hod přerušovaně a teď když spí celou noc? Teda pokud není nemocný nebo nerostly zuby.. Asi tak 5-6 hodin přes noc + 1 hod po obědě. Jsem totiž strašně závislá na čtení. A když je to napínavé, tak končím i ve 2. Vstáváme většinou v 7. Nestačí mi to, ale to čtení mě fakt baví. Potřebuju to pro svůj zahálející mozek. Byla jsem zvyklá zpracovávat hodně informací a učit se. Snažím se to odbourat a spát alespoň 7 hod přes noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
12.2.10 22:03

No tak já jsem ranní ptáče, potřebuju chodit spát brzo nejlépe do 21:30, abych mohla fungovat i na kojení a přebalení, pak ráno kolem 7h. když se děti budí, tak jsem celkem naspaná… Ale chodím spát dost pozdě(bo se tak poflakuju, třeba sedím i tady :oops: ), no a to jsem pak praštěná celý den.. A po obědě to ne mě jde teď v zimě zase, tož, když můžu si aspoň spočnu.. Myslím, že já potřebuju těch 10h v noci, k tomu při nějakých změnách i půl-1h. přes den.
A jen sama si dělám špatně, když to nedodržím.. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
12.2.10 22:19

ahoj spím tak 8 hodin a někdy se taky cítím dost unavená,ale řekla bych že se to vždy upraví tak 12-14 měsíců od porodu … někdy mám dny kdy mi stačí spát 5 hodin a jsem ok a někdy o víkendu kdy se o děti ráno stará tatínek tak jsem po 10ti hodinách spánku úplně ko, takže je asi lepší hlídat si ten spánek anespat více jak 8 hodin. jinak během obou těhu jsem spala tak 12 hodin a bylo to pořád málo.Jo mohu poradit hlídat si příjem cukru , po něm se rychle unavíš …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
12.2.10 22:41

MÁLO 8-)

Nejdřív jsem nemohla spát ke konci těhotenství, potom jsem do 10 měsíců kojila několikrát za noc a teď, když dítko konečně spí celou noc, tak já čučím na net a odpovídám na otázky o délce spaní :mrgreen:

Stačí mi tak 6 hodin, ale občas s malou po obědě zalehnu.

Dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.10 22:47

Asi tak od 11 do 7h takže 8hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
13.2.10 00:26

No, tak já chodím spát tak touhle dobou..cca do 1 jsem většinou v posteli. Asi pozdě, ale od těch 21 h do půlnoci je takový můj jediný čas, kdy děti spí, já mám poklizeno a můžu dělat cokoliv bez asistence malých nenechavců. Tak ve 3 se vzbudí nejmenší pijavice a pak už ve své postýlce neusne.. Takže od 3 pak střídavě kojím, spím a přetahuji se s Matýskem o peřinu :mrgreen: a to tak o 7, kdy vstáváme definitivně.. Takže je to 6 hodin s přestávkami. Ale já moc spánku nepotřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
13.2.10 02:48

No ja uz ke konci tehu jsem spala dost mizerne a malo,ted chodim spat tak ve 22hodin a malej se budi definitivne v sedm rano a mezitim vstava na kojeni tak minimalne 4× za noc :( no snad se to nekdy zlepsi :)
Ale kdyz se vzbudi malej v sedm rano,dam ho k nam do postele a jeste se mi obcas podari kdyz je klidnej do deviti tak nejak pospavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
13.2.10 10:38

Když jsem chodila do práce tak na ranní jsem vstávala ve 4,20 takže dnešní vstávání s mimi je luxus - kolem sedmé..Já musím mít 8 h spánku jinak cítím únavu.s malou to jde - kojím jen jednou v noci a chrupe se dál.
Asi záleží především na tom aby byl spánek v kuse a nepřerušovaný - tedy na kvalitě a né na kvantitě..Když jste každou chvíli vzhůru, tak se můžete pelešit i 10 h a budete stejně přeražený. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
14.2.10 14:16

S tím souhlasím, když spinká v kuse aspoň 8hod., jsem fakt vyspalá. Ale stačí, aby se vzbudil třeba 3X a a jen na dudlík, nebo jen tak zakňoural a jsem úplně K.O. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.10 14:48

Po porodu do jeho 2 měsíců pouhé 2 h za celý den (problém s laktačkou).
Od jeho 3 měsíců tak 6 h nasčítaných.
Od jeho 10 měsíců tak 7-8 h nasčítaně, vstává v 5 h ráno tak chodím spát s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.2.10 14:53

Před porodem tak 10 hodin :oops: Po porodu asi 8 hodin, ale naporcováno kojením, takže jsem občas dost mimoň 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
15.2.10 12:51

jo, tak to jsme na tom podobně :lol:

Od porodu jsem na tom byla se spaním hrozně…prvních několik měsíců jsem nemohla vždy usnout. Takže večer tak hodina a půl usínání, po nočním krmení to samé. Od Lucinčiných tří měsíců nekrmím v noci, takže spát můžu v kuse, ovšem ráno taky jak zmlácená, nemůžu se dokopat vstát…snad to bude někdy lepší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.2.10 08:22

Jak kdy. Někdy 6 hodin, někdy 8, když upadnu do postele hned po malé kolem šesti večer, tak i 11 hodin. Jenže nikdy to není víc jak 3 hodiny v kuse, spíš tak dvě a pak poplach. Nikdy jsem nebyla velkej spáč, spávala jsem kolem 6 hodin, ale tohle mě asi brzo zabije. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
16.2.10 12:59

Sleduju, ze vsichni to mame tak nejak podobne :wink: Tak ja spim cca.8-9hod, ale lehoulince „trhanne“, pac co 2-3 hodky kojim. Nastesti mala spinka s nama, tak se jen pritulime a je hotovo. odpada mi to silene nocni vstavani :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí