Kolik hodin spíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
7.11.13 09:33
@tasa píše:
se ptám, protože kdybych vydržela dýl nespat, tak bych stihla věci, který takhle nestíhám, ať už povinnosti nebo zábavu. Tak mě zajímá, jak to máte vy

zase bys možná byla utahanější. Tohle je hodně indivindy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.11.13 09:33
@Andy27 píše:
Asi kolem tý 9 jdu na kutě, v 6 už jsem vzhůru a pro mě ideál by byl těch 10 hodin. Píč sice jdu v 9 spát ale budím se a spánek není kvalitní

taky kdyz nadspavam tak je to spanek o nicem ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
7.11.13 09:34
@KackaDoup píše:
ja nerikam ze mas chodit spat v 8,ale malo spanku dlouhodobe telu velmi skodi…a 3 hodiny to uz je strasne malo

já to tak mám odmalička :think: nezabral ani rohypnol, takže je to marné, je to marné, je to marné :mrgreen: umím s tím žít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
7.11.13 09:35

Ja potrebuju tech 6 hodin min. Jinak jsem jak prastena. Ted chodim spat ve 23:00, v sest mala prestavka na zavreni oken a stazeni rolet (zacina zasobovani v Kaufu) a pak tak do cca 7:30, to vstavam… Pres den nespim, byla bych vyrizena. Po porodu jsem pres den sla spat asi 3×… Ale na konci tehu jsem musela byt uz doma, tak to jsem spala i pred den, noci byly narocny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
7.11.13 09:37

@martina.se Ty brďo to by mě zabilo, trpím i po pěti hodinách spánku, je to málo.

• Citovat
  • Upravit
50125
7.11.13 09:42

Ideálních je pro mě cca 8h spánku, ale někdy mi stačí i 6 a jsem čilá :lol: Ve všední dny chodím spát kolem půlnoci a vstávám těsně před 8 kvůli školce. O víkendech klidně vyspáváme do 10, spát jdu kolikrát i ve 2 ráno ;) Kluk je spáč po nás, tak se aspon vyspíme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
7.11.13 09:43

Většinou spím 6, ale ideál by bylo 8 hodin. Jenže jsem sova a dřív se do postele prostě nedokopu (leda když jsem nemocná). Nejvíc by mi vyhovovalo spát tak od 1 do 9. Ale to bych nesměla mít děti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
7.11.13 09:43

Spát potřebuji 6-8 hodin, obvykle spím těch 6, protože se večer nemůžu donutit jít lehnout před 11.hodinou, takže ve všední dny se přesvědčuji jít spát před půlnocí, abych druhý den byla schopná v práci fungovat. Bylo by super nemuset tak dlouho spát a využít čas i jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
7.11.13 09:45

Já to mám tak blbě naučené, že když jdu o víkendu spát třeba ve dvě, jsem o půl sedmé vzhůru, nedokážu spát do deseti a jak ráda bych aspoň jednou :?

• Citovat
  • Upravit
3249
7.11.13 09:55

Taky jak kdy, ale minimálně těch 8 hodin potřebuju. Někdy si lehnu i v osm večer, když jde i chlap že je utahanej z práce. S malou vstáváme na mlíko tak v 6-7 a definitivně vstáváme kolem půl 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
7.11.13 09:58

No, před malou to bylo 10 hodin, abych se cítila opravdu dobře, 8 hodin min. :D Od porodu se mi nepodařilo spát více než 4 hodiny v kuse, ale celkem spím tak 8 hodin, s tím, že mezitím vstávám 2× nakojit. Už jsem si zvykla, přesto se neskutečně těším, až se zase jednou vyspím celou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.11.13 10:19

Nechci vam brat iluze, ale vyvoj ditete je u na stakovy, ze spi samo a celou noc, tedy pokud neni nemocne, od 4 narozenin ccca ;)

• Citovat
  • Upravit
235

Chodím spát mezi 22 a 23h, další budíček 01-02 a pak až kolem 8h ale otázka je jak dlouho to tý naší princezně vydrží než si opět změní režim :lol: je jí 7měsíců tak se to ještě párkrát přeorganizuje :roll: ale min. 7hodin potřebuju, nejlépe nepřerušovaného spánku :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
@KackaDoup píše:
Nechci vam brat iluze, ale vyvoj ditete je u na stakovy, ze spi samo a celou noc, tedy pokud neni nemocne, od 4 narozenin ccca ;)

Tiše závidím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.11.13 10:20
@kikipeta22 píše:
Chodím spát mezi 22 a 23h, další budíček 01-02 a pak až kolem 8h ale otázka je jak dlouho to tý naší princezně vydrží než si opět změní režim :lol: je jí 7měsíců tak se to ještě párkrát přeorganizuje :roll: ale min. 7hodin potřebuju, nejlépe nepřerušovaného spánku :mrgreen: :lol:
:D to ver ze to preorganizuje jeste xkrat ;)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510