Kolik hodin spíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
7.11.13 10:20
@kikipeta22 píše:
Tiše závidím :potlesk:

neboj, dockas se :D :hug: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
235
7.11.13 10:21
@KackaDoup píše:
neboj, dockas se :D :hug: :mrgreen:

no v to pevně doufám :lol: už aby to bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená cverunka
7.11.13 10:21

Já spím hodně málo. Dneska třeba 4 hodiny. S manželem si vždy užíváme večerní klid a dělám nějaké ty domácí práce a do postele se dostanu kolem 12 :roll: Marně se snažím chodit spát dřív, prostě miluji ten klídek, když dítě spí :mrgreen: Poslední týden vstává v 4:30, je to kruté :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ikyki
7.11.13 10:22

Potřebuju aspoň 10h než jsem měla malou s přehledem 14hodin a bylo mi to málo, teď spím když se poštěstí 6hodin, pořádného tvrdého kvalitního spánku tak 4-5hodin

• Citovat
  • Upravit
3441
7.11.13 10:23

Já jsem jak kojenec :mrgreen: Abych byla fakt ok, tak potřebuje tak 8-10 hodin spánku. A teď, co jsem těhotná, tak ještě víc. Ale problém je v tom, že se mi teď fakt blbě spí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
7.11.13 10:28
@KackaDoup píše:
Nechci vam brat iluze, ale vyvoj ditete je u na stakovy, ze spi samo a celou noc, tedy pokud neni nemocne, od 4 narozenin ccca ;)

Náš spal od 4 měsíců celou noc, je to individuální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.11.13 10:31
@MUFICE píše:
Náš spal od 4 měsíců celou noc, je to individuální ;)

to je jasny ze to neni striktne kazde dite…to mas spis zazrak :) :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
29350
7.11.13 10:34
@tasa píše:
Kolik hodin spánku potřebujete, abyste se cítily ok fyzicky i psychicky?
V kolik vstáváte?
V kolik chodíte spát?

asi tak 5 - 6 hodin, chodím spát mezi půlnocí (no spíš po půlnoci) a druhou, jak se kdy zadaří… vstáváme kolem sedmé, vodím malou do školky…
Nejčilejší jsem kolem desáté večer, když spím někdy méně než těch pět hodin, tak to pak jednou za čas doženu a pořádně se vyspím, klidně i deset hodin v kuse, když mi to děti nebo manžel dovolí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
7.11.13 10:38

Spím cca 4-5 hodin v kuse..Jsem 31tt tak než najdu vhodnou polohu na spaní tak se neustále převaluju z jednoho boku na druhý..A navíc to neustálé cestování na WC to mě zničí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25161
7.11.13 10:47

Já si vždycky myslela, že potřebuju 8 hodin, první mě přesvědčila, že je to moc a druhá mi dokazuje, že musí stačit i polovina :mrgreen:
Ale když pominu děti, tak u mě vždycky záviselo na tom, v kolik vstávám. Do práce jsem vstávala v 6 a chodila spát mezi 22-23 hodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
7.11.13 10:49

Idealnich je pro me 8-9 hodin, bohuzel s ditetem uz toho nedosahnu 8) nejsem schopna usnout pres den, dcera usina kolem 9, ja po 10., behem noci jednou kojim a pred 6. uz je mala zase vzhuru, pak jeste na chvili usne, ale to ja uz nezaberu, tak zacinam s uklidem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
7.11.13 12:33

Potřebuju alespoň tři hodiny vkuse
mám osm hodin rozkouskovaných po 30-60 minutách :cert:
proto jsem hysterická závistivá věčně nespokojená megera

• Citovat
  • Upravit
1917
7.11.13 21:24

Tak já neusnu dřív jak vv jedenáct je fakt že děti zatím nemám takže si spánek můžu dovolit a vydržím to i do 12 ale z toho se tak jednou za 14 dní vzbudím v 6 ráno a víc už prostě nenaspím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.8.18 20:35

zrovna jsem se vydala pátrat potom, jak to chodí u jiných matek :D protože poslední roky, tak posledních 8,5 roku :D toho moc nenaspím.. hlavně teda poslední 2 roky byly zápřah, máme 3 děti, dvě mladší rok od sebe, tedy ten první rok jsem spávala tak 2-4 hodiny denně po cirka 15-20min, mezi tím kojení, v noci úklid, jídlo, umýt se, přes den jsem to nedávala, takže málo spánku, teď jsem se vyšplhala tak na těch 6hod denně, někdy už i 7,5 ted o prázdninách, což je už velká úleva, i když se děti někdy v noci budí všechny, někdy jen nejmladší na kojení :) každopádně jsem si právě říkala, jestli je normální, že i když poslední týdny už naspím i těch 6-8 hod byť s přestávkama, že jsem pořád celkem unavená, takže jsem ráda že vidím, že nejsem sama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
31.8.18 01:55
@Jakoubka píše: …jo tech 5 hodin je mysleno jako celkem.. ne v kuse samozrejme. Spim tak po hodinach…

mela jsem to podobne, buhvi jestli vubec tech pet hodin..mala se budila xkrat za noc az do 2a neco let..bylo i dvoumesicni obdobi, to ji bylo tak 7m, kdy jsem spala snad jen hodinu denne, protoze se budila kazdou chvilku a byla vzhuru treba hodinu a vic vzdycky, to ji rostly zuby zrovna a partner tam nebyl, komplikovany obdobi pro me a na ni se to preneslo. myslela jsem, ze fakt umru, nejvetsi deficit jsem dohanela snad rok potom..pres den jsem spat nemohla, starsimu bylo zrovna nejakych 3,5..dodnes nechapu, ze jsem to vubec vydrzela, ale spani mam rozhazeny dotedka..vydrzela bych spat i dvacet hodin v kuse (to me samozrejme nikdo nenecha :jazyk: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí