Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky, kolik prosím hradíte za základní ošetření pleti na kosmetice? díky ![]()
Nevím, co je myšlenou základním ošetřením…
zrovna dneska jdu na kosmetiku. Udělá mi masáž obličeje, mikromasáž očí, vyčištění pleti, maska, nabarvení řas a odevzdám tam 560 Kč.
Středočeský kraj, malé město ![]()
U nás bez barveni ras a obočí 500, s barvenim 620.. Vychodocesky kraj
Onehdy 200,–, obočí, čištění uz spachtli, maska, ale kosmetika Avon, takze jsem se trochu osypala. U sve kosmeticky platim za totez 350,– a ta ma nejakou fr. bylinnou kosmetiku a sama micha masku a kremy podle druhu pleti.
500,– úprava obočí, peeling, čištění, laserové ošetření, masáž obličeje, maska. Kosmetika Janssen. Liberecký kraj
@elimili píše:
U nás bez barveni ras a obočí 500, s barvenim 620.. Vychodocesky kraj
jak to čtu, tak za těch 500 Kč jsem si schopna těch pár černých teček vytlačit taky, masku nanést a masáž je mi u zadele. Všechno je o domácí péči, každodenní, dlouhodobé. Sem tam procedůra na pleť nemá dlouhodobý vliv, na funkci rostlináře už vůbec.
Já chodím na kosmetiku pravidelně, jednou za dva měsíce. Vyčistí mi pleť, ošetří červeným světlem, masíruje (obličej i dekolt),upraví obočí, pak mám půl hodinky při relaxační hudbě pleťovou masku, na závěr použije kvalitní BB krém. Celé to trvá něco přes hodinku, a určitě to má na mojí pleť pozitivní vliv. Cena asi 850,–. Jo a je to kousek od Prahy.
Já nehradím nic, nechodím nikam, jsem chudá jak kostelní myš ![]()
A kdybych náhodou byla bohatá, chodit tam také nebudu, mě to nebaví ![]()
@Enmamma píše:
A kdybych náhodou byla bohatá, chodit tam také nebudu, mě to nebaví
já na to sice mám, ale nechodím, nevěřím tomu.Jo, relaxační to asi bude, ovšem jak píši, dlouhodobý efekt na kůži to nemá, pro mě a za sebe - vyhozené peníze. Na druhou stranu chválím, že tu ženské do sebe investují ![]()
@Korin Já platím 600,–, okresní město na Moravě.
Vyčištění pleti, masáž (ta je na tom to nejlepší
), maska, nabarvení řas a úprava a nabarvení obočí.
Chodím každý měsíc a vůbec si to bez kosmetiky (a dalších procedur) už neumím představit
.
Odlíčení, úprava obočí, dlouhá masáž obličeje a dekoltu, vyčištění, galvanická žehlička, maska, nalíčení. Platím v Táboře 450kč za min 90min a jsem moc spokojená.
Odlíčení, úprava obočí, dlouhá masáž obličeje a dekoltu, vyčištění, galvanická žehlička, maska, nalíčení. Platím v Táboře 450kč za min 90min a jsem moc spokojená.
Já hlavně mam plet bezproblémovou, brala jsem to spis jako takový oddychový relax ale pak mi naskočila vyrážka tak nechodím… Každopádně pani se ptala na cenu tak když vím pdpovim
@Burj Chalifa