Kolik jste vystřídali zaměstnání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
4.5.22 08:08

@Taktinevím Já taky po rodičáku opustila svůj původní obor, protože tam bych se na vracela na typy pozic, kde se dělá, dokud je potřeba, člověk naskakuje v urgentních situacích i o víkendech a večer atd., a na jiných pozicích zase dovolená znamená, že si předem musíš nadělat práci - což třeba na dva týdny je skoro nemožný.

Teď mám píchačku, sice jsem se učila od nuly, ale dovedla jsem dítě do věku, kdy už to vyzvedávání nebude potřebovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
4.5.22 19:19

Po skole jsem sla do prvni prace, lde jsem vedela, ze je to prechodne nez najdi lepsi, pak jsem se dostala za 1,5 na pozici, lterou jsem chtela a vedela ze me bude bavit a prestoze jsem sla dolu s penezi, zmenila jsem a po 4 letech stejna pozice v mnohem vetsi firme a plat 5× vetsi a je to prace, ltera me dobre zivi, bavi umoznuje byt svym panem urcitym zpusobem… v tehle 3 firme jsem uz 15 let i kdyz ma uz treti jmeno:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
4.5.22 19:42
@Slečna Ferka píše:
@Taktinevím Já taky po rodičáku opustila svůj původní obor, protože tam bych se na vracela na typy pozic, kde se dělá, dokud je potřeba, člověk naskakuje v urgentních situacích i o víkendech a večer atd., a na jiných pozicích zase dovolená znamená, že si předem musíš nadělat práci - což třeba na dva týdny je skoro nemožný.Teď mám píchačku, sice jsem se učila od nuly, ale dovedla jsem dítě do věku, kdy už to vyzvedávání nebude potřebovat :)

No jak jsou děti malý, tak je to bída s tou prac. dobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat