Kolik jste vystřídali zaměstnání?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Taktinevím Já taky po rodičáku opustila svůj původní obor, protože tam bych se na vracela na typy pozic, kde se dělá, dokud je potřeba, člověk naskakuje v urgentních situacích i o víkendech a večer atd., a na jiných pozicích zase dovolená znamená, že si předem musíš nadělat práci - což třeba na dva týdny je skoro nemožný.
Teď mám píchačku, sice jsem se učila od nuly, ale dovedla jsem dítě do věku, kdy už to vyzvedávání nebude potřebovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po skole jsem sla do prvni prace, lde jsem vedela, ze je to prechodne nez najdi lepsi, pak jsem se dostala za 1,5 na pozici, lterou jsem chtela a vedela ze me bude bavit a prestoze jsem sla dolu s penezi, zmenila jsem a po 4 letech stejna pozice v mnohem vetsi firme a plat 5× vetsi a je to prace, ltera me dobre zivi, bavi umoznuje byt svym panem urcitym zpusobem… v tehle 3 firme jsem uz 15 let i kdyz ma uz treti jmeno:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Slečna Ferka píše:
@Taktinevím Já taky po rodičáku opustila svůj původní obor, protože tam bych se na vracela na typy pozic, kde se dělá, dokud je potřeba, člověk naskakuje v urgentních situacích i o víkendech a večer atd., a na jiných pozicích zase dovolená znamená, že si předem musíš nadělat práci - což třeba na dva týdny je skoro nemožný.Teď mám píchačku, sice jsem se učila od nuly, ale dovedla jsem dítě do věku, kdy už to vyzvedávání nebude potřebovat
No jak jsou děti malý, tak je to bída s tou prac. dobou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit