Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vy co jste si objednaly cukroví a jste dva dospělí+ dvě menší děti kolik kg máte nebo budete mít. My 6 kg a říkám si, jestli je to dost
chlap i já milujem sladké, děti taky ![]()
No já mám nejmín tech 6-7kg, on to skoro vše sežere můj chlap, naštěstí on může, má 67kg.
Já uý musím opatrnějc, at nejsem po vánocích mimo kondici.
0
..cukroví nepeceme, všude je ho na návštěvách plno, doma ho opravdu nejime.
@GabinkaCh píše:
Vy co jste si objednaly cukroví a jste dva dospělí+ dvě menší děti kolik kg máte nebo budete mít. My 6 kg a říkám si, jestli je to dostchlap i já milujem sladké, děti taky
Mám doma půl kila. Tys to množství viděla?
je to třeba jako 50 tabulek čokolády
![]()
Příspěvek upraven 21.12.19 v 22:06
Já tedy pekla, jsme jen dva, dítko malé-rok a mám hotovo cca 6kg, ale zase přijdou návštěvy, já to nejím, chlap ale pořád
2 dospělí, máme 2,5 kila. z toho vezmem něco na návštěvu ke tchýni a k mamce, takže zbyde tak 1,5 kila, doufám, že to do silvestra sníme.
@lachtanice86 píše:
Já tedy pekla, jsme jen dva, dítko malé-rok a mám hotovo cca 6kg, ale zase přijdou návštěvy, já to nejím, chlap ale pořád
Já měla kolce na svatbu 10 kg pro 50 lidí…
Asi tak 3kg…ale taky zmrzliny, likéry, čokolády
a po Vánocích aspoň 4 kg nahoře ![]()
@35ja píše: 0..cukroví nepeceme, všude je ho na návštěvách plno, doma ho opravdu nejime.
Proč ho nejíte?
@GabinkaCh píše:
Vy co jste si objednaly cukroví a jste dva dospělí+ dvě menší děti kolik kg máte nebo budete mít. My 6 kg a říkám si, jestli je to dostchlap i já milujem sladké, děti taky
Mam pidi kraicku asi 10ks koupeneho, ostatni dostanu od mamy zitra.
Jak se pozná, kolik kilo máte doma? To jako upečete cukroví a zvážíte to? Nebo počítáte váhu ingrediencí?
@GabinkaCh píše:
Proč ho nejíte?
Asi jim to nechutná, ne? Já sním za Vánoce tak pět vanilkových rohlíčků. Raději si dám chlebíček, nejsem na sladké, to je normální.
@Šáruší píše:
Jak se pozná, kolik kilo máte doma? To jako upečete cukroví a zvážíte to? Nebo počítáte váhu ingrediencí?
Nechas si upéct..dve kg, tri kg.. ![]()
@GabinkaCh píše:
My jsme dva + jedno dite, mam 2 kg a stejne pocitam, ze to ještě rozdam..snist 6 kg cukrovi během par dnu, to mi prijde snad az nechutny
![]()
@GabinkaCh to mi prijde strasne moc 6 kg
na 2 dosp a 2 male deti… ja pekla 4 druhy a od kszdyho je nevim - pul kila? A myslim ze to bude dost a jeste cast rozdame. Vsak to neni vubec zdravy, jen to jde na tloustku, staci par kousku “na ukazku” ![]()