Spolkla jsem celý vlašský ořech
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak příjemně strávit volný čas? Přečtěte si na eMiminu
Ať už se vám událo cokoliv. Podělte se o svůj příběh v Deníčcích
Reakce:
Val na pohotovost, popř. tam zavolej. Vlašský ořech je poměrně velký a bylo by lepší rtg pohlídat, kde je a hlavně..jak bude procházet..dalšími orgány
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
co je to za blbost cpát celé ořechy do pusy..
nudíš se?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ježkovy voči, já myslela, že to bylo se skořápkou… Jestli to byl celý jen bez skořápky, tak to neřeš, v žaludku si s tím kyselina chlorovodíková poradí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jak nám říkal známý lékař…když to projde jicnem, projde to už
vším. Neřešila bych to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Cítíš ho proto, že máš prostě podrážděnou cestu, kudy prošel. Žaludek si s ním poradí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ne bez skorapky
Tak to jo, jak pisou ostatní, to je v klidu. Máme v rodině pediatra a ten jednou říkal, že dítětem projde v klidu i dvoueurovka, tak nějaký vlašák u dospělé, pf.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@drsňačka píše:
Val na pohotovost, popř. tam zavolej. Vlašský ořech je poměrně velký a bylo by lepší rtg pohlídat, kde je a hlavně..jak bude procházet..dalšími orgány
cože přeskočilo ti? V žaludku se rozloží, co by
jako měl procházet dalšími orgány? Bože, někteří lidé dokáží
dovézt hysterii fakt do absurdních rozměrů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@drsňačka píše:
Ježkovy voči, já myslela, že to bylo se skořápkou… Jestli to byl celý jen bez skořápky, tak to neřeš, v žaludku si s tím kyselina chlorovodíková poradí…
je díky bohu, žes to napsala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Navíc si troufám tvrdit, že to nebyl celý ořech, ale půlka, protože mezi půlkami vlašáku je taková ta tvrdý dělící přepážka, která se nejí a nestrká do pusy a vyndá se tak, že se ten ořech rozlouskne. To přeci sousto rohlíku, byť rozkousané, je větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@drsňačka píše:
A on je snad orech na rtg videt? Neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Proč celý život přitahuji sobecké lidi
- Celý život řeším jen chlapy
- Bazén celý rok venku
- S koprivkou? přes cele tělo na pohotovost?
- Zase se řeší jméno pro dítě.. celá rodina zapletená
- Spolkl skořápku od pistácie
- Více partnerů nebo láska na celý život?
- U moře - celý týden déšť
Holky spolkla jsem velky nerozkousany vlassky orech. Dala jsem si ho do pusy a pak me neco vyrusilo a cely jsem ho spolkla. Napred jsem se zacla dusit ale pak prosel, jenze ted je mi fakt divne, citim ho v sobe nebo jak to rict. Myslite ze projde normalni cestou ven?