Můj kamarád si myslí, že je blázen
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prosím pomůžete mi tím že odpovíte
Dobrý den chtěla bych se zeptat na jednu věc. Můj kamarád má menší
problém myslí si že je blázen. Dobře začnu od začátku. Bydlí
v paneláku. Už dlouho vidívá černou postavu. Postavu bez obličeje jak na
něho kouká, nestalo se to poprvé. A jednou se stalo že na druhý den viděl
otisk ruky na svojí zdi. Občas se stává že vidí tu černou postavu a
okolí vidí černobíle jako starý film. Postava vypadá jako zaplněný
černý stín podle jeho vyprávění. Občas se bojí někam chodit a chce se
z toho barák co nejdříve odstěhovat, ale neví jestli to k něčemu
pomůže. A bojím se o něho protože hodně ‚bláznů‘ spáchavá
sebevraždy. Byla bych ráda kdyby se tu někdo našel kdo se vyzná v duchách
nebo něco podobného zažil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jak příjemně strávit volný čas? Přečtěte si na eMiminu
Ať už se vám událo cokoliv. Podělte se o svůj příběh v Deníčcích
Reakce:
@Dancca9 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat na jednu věc. Můj kamarád má menší problém myslí si že je blázen. Dobře začnu od začátku. Bydlí v paneláku. Už dlouho vidívá černou postavu. Postavu bez obličeje jak na něho kouká, nestalo se to poprvé. A jednou se stalo že na druhý den viděl otisk ruky na svojí zdi. Občas se stává že vidí tu černou postavu a okolí vidí černobíle jako starý film. Postava vypadá jako zaplněný černý stín podle jeho vyprávění. Občas se bojí někam chodit a chce se z toho barák co nejdříve odstěhovat, ale neví jestli to k něčemu pomůže. A bojím se o něho protože hodně ‚bláznů‘ spáchavá sebevraždy. Byla bych ráda kdyby se tu někdo našel kdo se vyzná v duchách nebo něco podobného zažil
Poslala bych ho k psychiatrovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Bere drogy? Hodne by to vysvetlovalo. A to nemyslim ironicky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ta postava s nim nejak komunikuje? Vi nebo tusi, kdo to je? Nekdy lide velmi dobre vedi, kdo a proc je chodi navstevovat…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Duchy doma nemáme (nebo alespon doufam), ale babcu s halucinacema ano a nekdy jsou opravdu vyzivny a presvedcivy. Cerne ruce ze skrine, sovy s cervenym nosem, netopyri.. Davame ji na to leky od obvodni lekarky a pomahaji. Horsi se ji to s dehydrataci, ale uz je velmi stara. Mel by jit k doktorovi a nechat si pomoct verim, ze to je neprijemny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To je zajímavé, měla jsem podle všeho psychózu a viděla jsem naprosto stejnou postavu jakou ty popisuješ i když věřím i na duchy, že je něco mezi nebem a zemí, dodnes mám z té postavy strach, že ji ještě někdy uvidím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
- Poslala bych ho na psychiatrii, a to bezodkladně.
- Řekla bych to jeho rodičům (na věku kamaráda nezáleží).
- Kdyby s tím k lékaři nešel, tak bych s ním ukončila kontakt. Důvod - myslím si, že to bude nějaká schizofrenie a pod vlivem náhlé vidiny a strachu z ducha by mohl ublížit (tím myslím konkrétně tobě - mohla by ses mu klidně proměnit v ten stín a jak nebudeš daleko od něho, může dostat strach a v bludu být třeba agresivní, jako že se brání).
Nakonec kamarád o sobě asi ví, že je blázen, když to říká. Tak ať to
adekvátně řeší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Dancca9 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat na jednu věc. Můj kamarád má menší problém myslí si že je blázen. Dobře začnu od začátku. Bydlí v paneláku. Už dlouho vidívá černou postavu. Postavu bez obličeje jak na něho kouká, nestalo se to poprvé. A jednou se stalo že na druhý den viděl otisk ruky na svojí zdi. Občas se stává že vidí tu černou postavu a okolí vidí černobíle jako starý film. Postava vypadá jako zaplněný černý stín podle jeho vyprávění. Občas se bojí někam chodit a chce se z toho barák co nejdříve odstěhovat, ale neví jestli to k něčemu pomůže. A bojím se o něho protože hodně ‚bláznů‘ spáchavá sebevraždy. Byla bych ráda kdyby se tu někdo našel kdo se vyzná v duchách nebo něco podobného zažil
Psychiatr muze to byt psychodiagnosa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Dancca9
Marjánka? Pozvat nějakého vymítače duchů. Kdo tomu věří, tomu by to
mohlo pomoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Můj první pokus o sex
- Chci jít ven s kamarádem, mám to říct příteli?
- Jak přesvědčit tchýni, že se nemá chovat jako blázen
- Starší kamarádí
- Prosím o Váš názor na můj e-shop
- Péče o dítě do 7 let - myslí si že nechci pracovat
- Problém se získáním přítelkyně / kamarádů