Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, třeba některá poradí… V poslední době se mi automaticky nezobrazují nové zprávy z whatsappu, pokud jsem na datech. Mam ho povolený, limit dat dostatečný… Pokud whatsapp otevřu, tak mi hned zprávy naskáčou. Je to ale dost nepraktický, jen tak preventivně ho otevírat… Viber a Messenger takto nezlobí. Prolezla jsem už vše v nastavení. Neporadí někdo? Díky.
Četla jsem, že měl teď nějaký problém, že spousta lidí muselo odinstalovat a nainstalovat znovu ![]()
Pokud v nastavení je vše správně. Doporučuji vymazat mezipamet v nastavení, aplikace
Pokud to nezabere odinstalovat a nainstalovat znovu. Předtím případně udělat zálohu chatu pokud tam máš něco co chceš ponechat.
Ja posledni tyden-dva mam problem s tim, ze musim do ty appky vlezt a pak se opet nejak zapne, naskoci a najednou mi nabehne x zprav. Proste jak kdyby to mela nejakej spaci rezim
hodinu mi zrovna nikdo nepise, tak se to nejak vypne, pak na to po hodce a pul kliknu a uz to lita… zkousela jsem i smazal a stahnout znova a beze zmeny. Zlatej messenger