Kolik kilo jste nechaly v porodnici?

Anonymní
25.2.20 19:59

Kolik kilo jste nechaly v porodnici?

Ahoj, tak si jdu pro zkusenosti, vim, ze je to pokazde jinak a na netu je spousta clanku co kolik vazi, presto me zajima trosku realita a ne jen co pisou clanky. Ja zezacatku nepribirala vubec, pak od 32tt kazdy tyden pravidelne 2kg, coz je proste desny a strasny, leti to raketove a to jim normalne. Jsem ve 38+1 a mam tedy 12kg uz nahore :? A budu mit nadale vic takze pokud nebudu prenaset, naberu jeste dalsi 4kg :( nejsem zvykla, ze to takhle skace a nevim co pro to delat a jak to aspon trochu zastavit..? Zajima me, kolik jste nechaly hned v porodnici behem pobytu tam, coz je cca 5 dni? A vratili se domu s kolika kily? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.2.20 20:02

Já jsem v těhu přibrala 17kg. Ale byla jsem hodně zavodněná. 2kg jsem ztratila ještě v tom týdnu před porodem a z porodnice jsem odcházela jen se 4kg navíc, než jsem měla před těhotenstvím.

• Citovat
  • Upravit
395
25.2.20 20:02

U prvního jsem měla 35 kg nahoře a odcházela jsem z porodnice se stejnou váhou jako před porodem. U druhého 16 kg, při odchodu mi zůstalo 5 kg a ty během půl roku odešly sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
25.2.20 20:03

Přibrala jsem asi 11kg. A v porodnici jsem nechala skoro 10kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
25.2.20 20:03

Všechno, co jsem v těhotenství přibrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
25.2.20 20:04

U všech tří dětí jsem přibrala +/- 14kg, v porodnici zůstalo tak 5 a do půl roku po porodu jsem měla dole i zbývajících 9. Teď je mi 36, nejmladší dítě má 2,5r a moje váha je zhruba stejná jako.pred prvním těhotenstvím :-) Neboj se toho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.20 20:05

Ja si myslim, ze 12 kg je ve 39tt celkem v normě, kolik si měla před otěhotněním? Ja pribrala v prvním těhotenství asi 13 kg, prenasela jsem, u druhyho asi taky tak nějak, rodila jsem přesně na termín a v oboum případech jsem nechala v porodnici tak tu polovinu nabraných kil, deti mely neco malo pres 3kg.
Před otěhotněním jsem mela cca 165/55

• Citovat
  • Upravit
13955
25.2.20 20:05

Pribrala jsi naprosto standardne, nevim co byd rada :nevim: muzes byt k vaze miminka, placenty atd jeste zavodnena a pak v porodnici nechas v podstate vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4905
25.2.20 20:06

Přibrala jsem 9, nechala tam 11 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2014
25.2.20 20:06

Já tam nechala 20kg. Váhu neřeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
25.2.20 20:07

Po porodu čtyřkilového dítěte jsem nechala v poodnici dvě kila :lol: Ale na mě super fungovalo kojení, takže po šestinedělí už jsem byla zas na své váze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
25.2.20 20:08

Je to zcela individuální :D tak přibereš no. však to pak shodíš..vždyť jde o prd ;)

v porodnici jsem vždy nechala asi 4-5kg.
1. přibrala jsem 21kg (dost jsem prasila), v porodnici cca ty 4kg (dítko 3kg, porod v 39tt), zhubla jsem a byla jsem +2kg, než před porodem
2. přibrala jsem 20kg (jedla jsem zdravě), v porodnici asi 5kg (dítko mělo přes 4kg, porod v 41tt), teď 2 roky po porodu mám o 1kg víc jak před prvním dítkem (53kg)

Váha je naprosto jedno, zvětšila se mi noha (takže jsem musela vyměnit botník), rozšířila se mi pánev z čísla kalhot 36 na 38 (u prvního) a teď mám 38-40. Takže i když mám stejnou váhu, tak mi oblečení už dávno není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
25.2.20 20:11

U obou jsem přibrala cca 20 kg, v porodnici jsem nechala 8 kg a po šestinedělí mi zůstaly cca 4 kg. Ty pak šly dolů pomaleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
25.2.20 20:12

Já jsem byla v porodnici na své váze před otehotnenim. Za to teď mám +6 kg (dva roky po) :roll: takže žádná poporodni kila, ale trochu jsem se vyjedla po ukončení kojení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.20 20:14

Diky vsem, me prave je divny, ze tam nekdo necha treba jen 3,4,5 kg kdyz vezmu to hlavni jako je vaha mimca, momentalne mi vazi neco kolem 2,8kg neco ta placenta a ve vysledku pribere dost a necha tam tak malo, ja bych vahu neresila ale uz bych rada aby malej ven, vse me boli, tlaci, zadnej pohyb nemam protoze uz to nejde, poradne se nevyspim a vadi mi ze tejdne vzdy v poradne hlasim o 2kg navic a to ani neotekam, kotniky i ruce mam v pohode tak nevim kde je problem :roll: pred tehu jsem mela 57,5kg a merim 175cm. Takze ono se rekne „neres to“ ale mimi pry uz tolik na konci nenabira tak proc to odnasim ja 8o jim 3× denne vse, 5× denne mi nevyhovuje. Ale neprejidam se tak nevim co delat ale proste 2kg za tyden je celkem dost

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky