Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Tajemnadama píše:
@unuděná Mažeš se 30tkou?My letime na Djerbu, ráda bych se opalila.
Jojo. 50 jsem zrušila už i u dětí (kolem 8 let), protože pak se vraceli z dovči jako by nikde nebyly, to je vážně blokátor. Takhle namažeme ráno, pak po polední siestě a mají lehkou barvičku, tak akorát, aby nevypadaly jako cikáňata, ale zároveň chytly trochu Déčka
Když se chci opalovat, tak se ráno nenamažu, ale až třeba po půlhodince na sluníčku ![]()
@unuděná
já chodim co 10 min asi do moře, jenže v Egyptě je to tak teplý, že o osvěžení se moc mluvit nedá
ve čtvrtek letíme ![]()
@lucynka25 píše:
@unuděnájá chodim co 10 min asi do moře, jenže v Egyptě je to tak teplý, že o osvěžení se moc mluvit nedá
ve čtvrtek letíme
Užijte si dovču ![]()
@unuděná píše:
Jojo. 50 jsem zrušila už i u dětí (kolem 8 let), protože pak se vraceli z dovči jako by nikde nebyly, to je vážně blokátor. Takhle namažeme ráno, pak po polední siestě a mají lehkou barvičku, tak akorát, aby nevypadaly jako cikáňata, ale zároveň chytly trochu DéčkaKdyž se chci opalovat, tak se ráno nenamažu, ale až třeba po půlhodince na sluníčku
Super díky.
Decka mají 2 a 3 roky, takže 50 pro ně asi bude vhodnější ![]()
@lucynka25 píše:
@unuděnájá chodim co 10 min asi do moře, jenže v Egyptě je to tak teplý, že o osvěžení se moc mluvit nedá
ve čtvrtek letíme
Pozor na žraloky 🦈
Já mám na dovolenou na 10 dní nakoupeno pro dva dospělé a dva puberťáky 4 krémy 100-200 ml. Záleží na druhu. Vše SPF 50 a některé speciální po citlivou kůži. Počítám, že to vše spotřebujeme. Mažu vždy poctivě celé tělo ráno a po siestě a v průběhu koupání ta exponovaná místa. Domů moc opálení nejezdíme, ale většina rodiny se spíše spálí, takže to neřeším.
@lucynka25 píše:
@freeport já vím![]()
díky
![]()
Bylo to samozřejmě míněno s nadsázkou, přeji hezkou dovolenou, já mám Egypt také ráda.
@unuděná píše:
To bych asi chcípla na úžeh
@lucad77 No obvykle nějaký 5. den dovolené zjistím, že i přes to jedno jediné namazání denně jsem bílá jako syreček, a to třeba i loni v Turecku, takže rakoviny se fakt nebojím, abych měla potřebu mazat se ještě víc![]()
Jak souvisí rakovina kůže se stupněm opálení? Ale jinak jasně, ať si to každý maže, jak chce, jeho problém a zdraví.
@lucad77 píše:
Jak souvisí rakovina kůže se stupněm opálení? Ale jinak jasně, ať si to každý maže, jak chce, jeho problém a zdraví.
No, kdo se nespálí, nezvyšuje si riziko rakoviny kůže
Takže nevidím důvod mazat se jako splašená, když mě bohatě po celý den ochrání i jedno důkladné ranní namazání. A rozumná dávka slunečního záření je žádoucí a zdravá ![]()
Koupila jsem na 12 dní pro každé dítě jeden. Vozím zásadně odsud dcera je atopik a Biodermu asi jen tak nikde neseženu. Pro sebe si beru třicítku a patnáctku olej na pozdější dny. Manželovi padesátku a pak převezme tu třicítku po mně
protože ji nevypatlám. Takže nám stačí 4×200ml balení+200ml mléko po opalování.