Kolik krému vzít k moři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
12.6.23 12:53
@Tajemnadama píše:
@unuděná Mažeš se 30tkou? :think: My letime na Djerbu, ráda bych se opalila. :)

Jojo. 50 jsem zrušila už i u dětí (kolem 8 let), protože pak se vraceli z dovči jako by nikde nebyly, to je vážně blokátor. Takhle namažeme ráno, pak po polední siestě a mají lehkou barvičku, tak akorát, aby nevypadaly jako cikáňata, ale zároveň chytly trochu Déčka :lol: Když se chci opalovat, tak se ráno nenamažu, ale až třeba po půlhodince na sluníčku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
12.6.23 12:55

@unuděná :lol: já chodim co 10 min asi do moře, jenže v Egyptě je to tak teplý, že o osvěžení se moc mluvit nedá :D ve čtvrtek letíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.6.23 12:56
@lucynka25 píše:
@unuděná :lol: já chodim co 10 min asi do moře, jenže v Egyptě je to tak teplý, že o osvěžení se moc mluvit nedá :D ve čtvrtek letíme :dance:

Užijte si dovču :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
12.6.23 12:56

@unuděná dík moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
12.6.23 13:10
@unuděná píše:
Jojo. 50 jsem zrušila už i u dětí (kolem 8 let), protože pak se vraceli z dovči jako by nikde nebyly, to je vážně blokátor. Takhle namažeme ráno, pak po polední siestě a mají lehkou barvičku, tak akorát, aby nevypadaly jako cikáňata, ale zároveň chytly trochu Déčka :lol: Když se chci opalovat, tak se ráno nenamažu, ale až třeba po půlhodince na sluníčku :mavam:

Super díky. :kytka: Decka mají 2 a 3 roky, takže 50 pro ně asi bude vhodnější :)

• Citovat
  • Upravit
2999
12.6.23 13:16
@lucynka25 píše:
@unuděná :lol: já chodim co 10 min asi do moře, jenže v Egyptě je to tak teplý, že o osvěžení se moc mluvit nedá :D ve čtvrtek letíme :dance:

Pozor na žraloky 🦈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
12.6.23 13:32

@freeport já vím :roll: :zed: díky :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21707
12.6.23 14:22

Já mám na dovolenou na 10 dní nakoupeno pro dva dospělé a dva puberťáky 4 krémy 100-200 ml. Záleží na druhu. Vše SPF 50 a některé speciální po citlivou kůži. Počítám, že to vše spotřebujeme. Mažu vždy poctivě celé tělo ráno a po siestě a v průběhu koupání ta exponovaná místa. Domů moc opálení nejezdíme, ale většina rodiny se spíše spálí, takže to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
12.6.23 15:54
@lucynka25 píše:
@freeport já vím :roll: :zed: díky :hug: :srdce:

Bylo to samozřejmě míněno s nadsázkou, přeji hezkou dovolenou, já mám Egypt také ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24762
12.6.23 20:29
@unuděná píše:
To bych asi chcípla na úžeh :lol:
@lucad77 No obvykle nějaký 5. den dovolené zjistím, že i přes to jedno jediné namazání denně jsem bílá jako syreček, a to třeba i loni v Turecku, takže rakoviny se fakt nebojím, abych měla potřebu mazat se ještě víc :lol: :lol:

Jak souvisí rakovina kůže se stupněm opálení? Ale jinak jasně, ať si to každý maže, jak chce, jeho problém a zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.6.23 21:04
@lucad77 píše:
Jak souvisí rakovina kůže se stupněm opálení? Ale jinak jasně, ať si to každý maže, jak chce, jeho problém a zdraví.

No, kdo se nespálí, nezvyšuje si riziko rakoviny kůže :nevim: Takže nevidím důvod mazat se jako splašená, když mě bohatě po celý den ochrání i jedno důkladné ranní namazání. A rozumná dávka slunečního záření je žádoucí a zdravá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
12.6.23 21:11

Koupila jsem na 12 dní pro každé dítě jeden. Vozím zásadně odsud dcera je atopik a Biodermu asi jen tak nikde neseženu. Pro sebe si beru třicítku a patnáctku olej na pozdější dny. Manželovi padesátku a pak převezme tu třicítku po mně :D :lol: protože ji nevypatlám. Takže nám stačí 4×200ml balení+200ml mléko po opalování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí