Kolik máte doma stupňů ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
765
25.2.18 19:23

@lalaláček co zkusit za sousedama dojít osobně? vysvětlit že topení zlobí a zda by odvzdušnili? zabere to 5 minut a zvládne to i žena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30664
25.2.18 19:24

@lalaláček Když jsem měla mimina, přitápěla jsem na koupání elektrickým ventilátorem, co foukal teplý vzduch. Ale teda to zase hrozně točila elektroměrem.
Studené ruce a nos nevadí, lepší, než vedro.
Dcera od mala nemá ráda léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
25.2.18 19:24

@Káťa19 Topení nad přebalovákem? To jsem tedy ještě neviděla. Ale je pravda, že já byla u dětského doktora naposled jako dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7902
25.2.18 19:27

Mám tedy obě děti letní, takže se jich zima týkala až nějak kolem půl roku, ale oba spokojeně prošli naší vymrzlou ložnicí, kde je teplota v zimě mezi 13-17 st. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
25.2.18 19:27

Teď v zimě máme v místnostech, kde se topí 17-20 stupňů. Přes noc se netopí v celém domě, tak to klesne na nějakých 14-16, v šest ráno se spouští plynové topení na hodinu, potom topíme dřevem. Když jsou venku mrazy tak přitápíme plynem více, ale na víc než těch 20 fakt ne, to je tu potom horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
25.2.18 19:28

@Nicollka1993 No správce mi právě říká, že se to v rámci každoroční údržby topení odvzdušňuje. My tady bydlíme už tři roky a to topení je pořád stejně mizerné, řešila jsme to ten první rok a pak už ne, protože všechno marno. Já osobně mám podezření na ten ventil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
25.2.18 19:30

Mezi 17-19. S miminem přes den max. 21°C, v noci těch 17°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
25.2.18 19:31
@lalaláček píše:
@Nicollka1993 No správce mi právě říká, že se to v rámci každoroční údržby topení odvzdušňuje. My tady bydlíme už tři roky a to topení je pořád stejně mizerné, řešila jsme to ten první rok a pak už ne, protože všechno marno. Já osobně mám podezření na ten ventil.

tak to nevím :think: každopádně je to ale blbé, člověk aby prosil o všechno.. co zkusit jiného topenáře? nějakého nezávazného.. třeba by něco napsal, a napíše zprávu a vy pak můžete předat bytnému, který musí případnou závadu odstranit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
25.2.18 19:33

@lalaláček https://topidla.heureka.cz/ardes-437/
Takovy, pridelas na zed a aby to melo tri stupne ;)
Nebo prebalovat v obyvaku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85911
25.2.18 19:35
@Nicollka1993 píše:
tak to nevím :think: každopádně je to ale blbé, člověk aby prosil o všechno.. co zkusit jiného topenáře? nějakého nezávazného.. třeba by něco napsal, a napíše zprávu a vy pak můžete předat bytnému, který musí případnou závadu odstranit? :nevim:

Ja nevim, ale na zacatku roku nam topeni topilo, na konci roku uz ne. Tak jsem ho pomoci navodu na youtube odvzdusnila behem minuty, vzduchu tam bylo strasne moc a pak uz topilo. Ale jsme v panelaku, jestli to je u vas jinak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
25.2.18 19:36
@laducha píše:
@lalaláček Když jsem měla mimina, přitápěla jsem na koupání elektrickým ventilátorem, co foukal teplý vzduch. Ale teda to zase hrozně točila elektroměrem.
Studené ruce a nos nevadí, lepší, než vedro.
Dcera od mala nemá ráda léto.

Přesně tak jsem přitápěla dceři od narození do cca roku a loni byl účet za elektřinu 3000,– doplatek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
25.2.18 19:43
@blumen píše:
Ja nevim, ale na zacatku roku nam topeni topilo, na konci roku uz ne. Tak jsem ho pomoci navodu na youtube odvzdusnila behem minuty, vzduchu tam bylo strasne moc a pak uz topilo. Ale jsme v panelaku, jestli to je u vas jinak nevim.

já bydlím v domě v centru města, byty jsou z bývalých kanceláří. topení si můžu odvzdušnit sama kdy chci, stačí sklenice a šroubovák. paní ale píše že to jde jen v horních bytech :nevim: tudíž chápu, že také bydlí v panelovém domě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45843
25.2.18 19:44

Ježíš vy mate studené odchovy, my topime na 22 jinak mi je zima :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
25.2.18 19:44

:mrgreen: no ty kráso, tak to já bych umrzla. U našich taky bývalo v noci 17 a přes den 19-20 a byla mi furt kosa jak prase. Co su ve svým tak si udržuju těch 22 a i tak tu vegetím v mikině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85911
25.2.18 19:49
@Nicollka1993 píše:
já bydlím v domě v centru města, byty jsou z bývalých kanceláří. topení si můžu odvzdušnit sama kdy chci, stačí sklenice a šroubovák. paní ale píše že to jde jen v horních bytech :nevim: tudíž chápu, že také bydlí v panelovém domě.

Jakoze dole to nejde?

Sousedi hraji obrovskou roli. Driv jsme nemeli merice a lidi pod nami topili o stosest, doma jsme meli 22-23 bez topeni. Pak nainstalovali merice a spusedi prestali topit, aby setrili a bez topeni mame jen 18. Takze klidne to muze byt i tou aousedkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný