Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak nějak dobrovolně, ale teď je tam taková „zima“ protože je venku - 14,jinak je tam kolem těch 15. Nesnáším na spaní teplo. Nemusí to mít smysl, ale je to příjemný, všichni jsou na to zvyklí, navíc vrch baráku využíváme opravdu jen na spaní, přes den se tam nikdo nevyskytuje. Tak tam topení nepouštím. Pouštěla jsem jen loni, když bylo cca týden vkuse - 25 a to jsme se potom budili zpocení. ![]()
@lalaláček Máme stejné ventily, co jsou v tom odkazu a nastavené máme na stupeň 3 a v ložnici a u dětí v pokoji na noc nastavuju na 2, teplota přes den tak 22 maximálně a v noci 20 ale nám to stačí. Ale jsme v RD tak to tu je asi jinak. Párkrát jsem spala u ségry, co bydlí v paneláku ve 3 patře a tam bylo v noci 25 a spát teda nešlo vůbec, musela jsem mít otevřené okno na ventilaci, i když venku mrzlo. A moje tchýně zas snad v ložnici nikdy nezapíná radiátor a má tam tak 15 max. celý den. No když jsme u ní a náhodou mi tam zaběhne malá (ráda se schovává), úplně se třesu zimou. Já teda bych do tak studené postele nevlezla ![]()