Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Natálka26 píše:
@blumen
Nene není. Dnes po celém dnů topení dole máme nahoře 14,5.
To by byla moje smrt
My máme v obýváku většinou 23 až 24, stane se, že i 25. V ložnici na spaní 19-20.
@lalaláček píše:
@Nairol To nevím, máme něco jako tohle https://www.kamody.cz/…30-x-15-5290?… Jde tím jen otáčet.
To je termostatický ventil. Doporučuji nastudovat si, jak funguje. Odpoví to na tvé otázky. ![]()
@Nairol No já jsem se právě všude dočetla, že každý ten stupeň by měl udržovat určitou teplotu, myslím trojka tam bylo psáno 20 stupňů. Což v ostatních místnostech funguje, ale tady prostě trojka = vypnuto, ať je kolik stupňů chce. O tom, že bych si mohla tu teplotu nějak sama přenastavit, jsem se nikde nedočetla.
No tak já čučím, jak jste otužilí všichni, my máme doma normálně 25 až 26 st, na noc vypínáme, a hned jak se vzbudím, tak zapínám.
Máme doma 23-24 stupňů a i tak je nám občas zima (starý zděný dům). Byli jsme na návštěvě v paneláku, měli tam 24 stupňů a tam nám tedy bylo strašné vedro. Vlhkost vzduchu doma dělá hodně velký rozdíl mezi pocitovými teplotami.
My v obýváku tak 21, v ložnici zima, teď jsem koukala a je tam 16,já bych mohla mít o pár stupňů víc, ale syn je pořád odkopaný, asi mu je teplo ![]()
Ani nebudu koukat na teploměr, protože by mě švihlo, máme tu hroznou kosu, počítám tak max 18 stupňů.
Tak teda ja jsem holka z mesta přestěhována na vesnici a ted v loznici 17-19 a o patro niz, kde jsou v mrazu nalozeny kamna byva 20-23,5 v mistnostech. Pořídili jsme barak s vymenikem, takze kdyz to klesne dole pod 20 spínají se radiatory na elektriku. Kdyz se narodil maly ( v říjnu 2016), tak jsme jeste v panelaku meli max 22 spis 20. 13stupnu je pro me vražda
Teda děvčata, vy jste pěkné otužilky a ještě do takové zimy i děti. Mě tedy v obýváku a kuchyni stačí přes den 22 stupňů ale večer u televize nebo pc musím mít 24-25, to bych jinak zmrzla. Ložnici držím na dvaceti stupních a je nám tam dobře.
Holky tak my máme v jídelně a ložnici podlahové topení - tam máme okolo 22 stupňů, v obývaku, kuchyni a koupelně máme akumulacky - ještě ke všemu je to starší část ke které jsme pristavovali a dnes venku -15 a doma tedy zima
obývák má 18 stupnu ![]()
@LennyL1 píše:
No tak já čučím, jak jste otužilí všichni, my máme doma normálně 25 až 26 st, na noc vypínáme, a hned jak se vzbudím, tak zapínám.
Ja bych se pri teto teplote necitila dobre, vzdyt to je uplne pretopeny ![]()
My mame doma 22°,max 23° a je to pro nas akorat, v loznici netopime. Mame radi zimu a jsou zvykly i deti od narozeni, co je par stupnu nad nulou uz spime s otevrenou ventilackou.
@blumen píše:
Ja bych se pri teto teplote necitila dobre, vzdyt to je uplne pretopeny
Ani ja ne ![]()
Máme v domě kolem 22 stupnů, +-. Na spaní 18 - 20 st. Já bych snesla i méně, ale děcka jsou nachlazený a když je chladněji, teče jim z nosu. Navíc v noci několikrát kojím, takže se taky nerada odhaluju do ledárny.