Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nas Adama mel 4 v breznu a meri presne 100 a vazi 20kg..je to kus chlapa..
@chatwenna píše:
@jurášek 07.07.09 No, tak ta vaha je ovsem luxusni!
jo to je a to měl v únoru 17,vážily ho před trháním mandlí kvůli narkoze, jen mi je pořád divný že není tlustý, sestra má holčičku ta je o 10 dní starší, má o kilo víc a asi 4 nebo 5 cm méně a je vyloženě tlustá a to podotýkám že neteř téměř nejí zato Jiřík nejí jen v noci ![]()
Holky, myslíte si, že uz se dá teď určit, jestli dítě bude v dospělosti spíše malé nebo vyššího vzrůstu???
Syn má 5,5 roků a měří 124 cm
Takže ve čtyřech mohl mít tak cca 119 cm
Má necelých 20 kg
je to huběňour, je nevyjšší ze školky, vyšší než leckteří prvňáci, ale i druháci. Já i manžel jsme menšího vzrůstu, i prarodiče, ale vzhledem k tomu, že mí bráchové jsou jak Ajfelovky, tak nějaký ten vysoký předek musel být ![]()
Tak jsem se koukla do růstového grafu
a ve čtyřech letech měl 115 cm. Takže za rok a půl 9 cm, no jestli to tak půjde dál, tak budem za chvíli zvyšovat futra
![]()
Ahoj moje dcera ma na 4 letech a 6 mesicich 103cm… (mereno doma) kolik vzi to netusim. (le kolem 18kg urco) bojujeme s jidlem tak vahu presne nevim. (v lednu jdeme na 5letou prohlidku tak uvidime. jak vyrostla)
Maminky, prosím o info:
Kluk, výška a váha ve 3letech a pak v 5ti letech. Rozdíly prosím ![]()
3 roky - 93 cm, 12 kg
5 let ( bez dvou měsíců ) - 102 cm, 14 kg
Ale malej je celkem prťoš, má krátký nožičky. ![]()
@iziwolvie píše:
3 roky - 93 cm, 12 kg
5 let ( bez dvou měsíců ) - 102 cm, 14 kgAle malej je celkem prťoš, má krátký nožičky.
Tak tohle je pro mě balzám na duši… DĚKUJI!!!Dnes to potřebuju… bojujeme se synem a jeho jídle, kterému nedá
Má 5let, měří 108cm a váží jen 16,5kg. Ve 3letech měl 98cm a 13,5kg… cm mě nevadí, ale ty kila… příjde mě to málo prostě. Je to vyzáblina, děs běs toto ![]()